Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 591
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Ако не беше 1, бих предположила, че с това ЧХГ са близнаци (не е напълно изключено де). Направи се на луда и иди някъде на преглед, без да казваш предварително, че си бременна, след като не ти обръщат внимание. След това вече обяснявай, най-много да ти се поскарат, но поне да те прегледат.

# 496
Меджик, ние с теб вървим с еднакво по гестационни седмици. На мен даже няма кой и второ ЧХГ да ми пусне, но щом усещаш контракции в матката пробвай да пиеш магнезий. Аз пия свяка вечер по 1000мг. Магнезият подпомага за отпускането на гладката мускулатура, каквато е матката, ако не помогне няма да навреди на бременноста поне.
Иначе аз си го карам само на уринни тестове и гледам чертата дали е добре или е хубава до ултразвук. Не е точно като кръвния тест, нонпредния път и така разбрах, че на зле отиват работите.
При теб ЧХГ изглежда найстина добре.🍀🍀🍀

Допълвам се: според мен спешните кабинети по болниците няма как да те върнат, аз бих отишла веднага. Занеси си резултатите от кръвните изследвания плюс всичките документи от това, че си имала инвитро. Няма как да те върнат.

# 497
Ще взема магнезии благодаря ти Куки Simple Smile
Утре ще звъня, и ако не ми дадат час най късно за сряда... Ще отида на място и докато някой не ме погледне няма да си тръгна... Не мисля че е "нормално" вече. Те твърдят че е от шийката, която може да е наранена при трансфера. Но колко време кърви шийката? RelaxedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

Сега видях цялото съобщение Куки...
Аз съм в Англия.
Аз нямам нито един документ, нито едно изследване, никакъв резултат от нищооо Disappointed... Когато поисках резултата от ЧХГ-то ми изпратиха екранна снимка на компютъра им. За втория резултат нямам и снимка. Вчера бяха много заети, взеха ми кръв в 8и30 сутринта, резултата го разбрах в 17ч. Днес е неделя и съм с вързани ръце. Но утре ще ги натисна здраво.
Сдържам се защото до тук направиха много, защото са лекари и уж знаят какво правят. Защото английския ми не е много добът и доста неща не разбирам. От началото бяхме резервили преводач, защото исках да знам всичко. Преводач нямаше на нито едно мое ходене в болницата, а те са общо 4 пъти.... Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 12:44 от Magic1720

# 498
Меджик, неделя е. Имаш бременност в 5 седмица,с кървене и болки. Отивай в което и да е спешно отделение, няма да ти откажат помощ. Кажи им какви лекарства приемаш, ако нямаш рецепта,   напиши им какво приемаш. Лекари са, ще разберат. Ползвай гугъл транслейт ако трябва! Не се притеснявай да отидеш!

# 499
И трите ЧХГ са пускани в една лаборатория,горе долу в един диапазон от време,плюс,минус час. ЧХГ се е покачило само с 100 единици за 48 часа, но лошото е и че придърпванията ми спряха. Това ми е четвърта бременост и си познавам тялото. Няма да я бъде. Ще продължа с хапчетата до пиноделник,до теста! В интерес на истината след толкова неуспехи нещо взе да изпарява желанието ми за тъй чаканото бебе. Не ме разбирайте по грешно,но психически наистина ми идват в повече тези неуспехи.Правя го заради мъжа ми защото той деца няма и не иска  да изглеждам отстрани че съм егоист,понеже аз вече имам едно и ако се откажа за второ,ще е грозно. Също така явно намаления резерв и мъжкия фактор си оказват явно влияние! Две поредни кухи бремености с три сака общо и чакане до 8,9седмица беше ад! Чаках ги с надеждата че вътре ще е нашето човече ама уви и след тогава вече надежди почти нямам. Благодаря момичета за подкрепата.

Аз също бях отписала опита си, имах ЧХГ 10-ти ден 105, 12-ти ден 145, в две отделни лаборатории, но пак разликата е голяма. Е, сега съм 25-та седмица. Мен от болницата ми казаха да спра с тестовете, а да си запиша час за преглед и така и направих. Бих дала същия съвет..по-добре първо да локализират бременността и в последствие ако има проблеми да мислите, а не още отсега да се настройвате отрицателно. Първият ми преглед беше в 5-та седмица и се видя ембрионче. Успех и стискам палци за желания финал!

# 500
И трите ЧХГ са пускани в една лаборатория,горе долу в един диапазон от време,плюс,минус час. ЧХГ се е покачило само с 100 единици за 48 часа, но лошото е и че придърпванията ми спряха. Това ми е четвърта бременост и си познавам тялото. Няма да я бъде. Ще продължа с хапчетата до пиноделник,до теста! В интерес на истината след толкова неуспехи нещо взе да изпарява желанието ми за тъй чаканото бебе. Не ме разбирайте по грешно,но психически наистина ми идват в повече тези неуспехи.Правя го заради мъжа ми защото той деца няма и не иска  да изглеждам отстрани че съм егоист,понеже аз вече имам едно и ако се откажа за второ,ще е грозно. Също така явно намаления резерв и мъжкия фактор си оказват явно влияние! Две поредни кухи бремености с три сака общо и чакане до 8,9седмица беше ад! Чаках ги с надеждата че вътре ще е нашето човече ама уви и след тогава вече надежди почти нямам. Благодаря момичета за подкрепата.

Аз също бях отписала опита си, имах ЧХГ 10-ти ден 105, 12-ти ден 145, в две отделни лаборатории, но пак разликата е голяма. Е, сега съм 25-та седмица. Мен от болницата ми казаха да спра с тестовете, а да си запиша час за преглед и така и направих. Бих дала същия съвет..по-добре първо да локализират бременността и в последствие ако има проблеми да мислите, а не още отсега да се настройвате отрицателно. Първият ми преглед беше в 5-та седмица и се видя ембрионче. Успех и стискам палци за желания финал!
Благодаря ! При вас вие сте изследвали в различни лаборатории. На мен точно от клиниката ми казаха че трябва утре да пусна още едно ЧХГ,за да се види отново как се движи хормона. Ако продължава да нараства с бавни темпове може да има съмнение за извънматочна. В интерес на истината нямам никакви болки,симптоми и прочие. Продължавам с лекарствата и силно се надявам всичко да е за хубаво,ако не е,нека е по- малкото зло!

# 501
Меджик, ние с теб вървим с еднакво по гестационни седмици. На мен даже няма кой и второ ЧХГ да ми пусне, но щом усещаш контракции в матката пробвай да пиеш магнезий. Аз пия свяка вечер по 1000мг. Магнезият подпомага за отпускането на гладката мускулатура, каквато е матката, ако не помогне няма да навреди на бременноста поне.
Иначе аз си го карам само на уринни тестове и гледам чертата дали е добре или е хубава до ултразвук. Не е точно като кръвния тест, нонпредния път и така разбрах, че на зле отиват работите.
При теб ЧХГ изглежда найстина добре.🍀🍀🍀

Допълвам се: според мен спешните кабинети по болниците няма как да те върнат, аз бих отишла веднага. Занеси си резултатите от кръвните изследвания плюс всичките документи от това, че си имала инвитро. Няма как да те върнат.
Не съм лекар, но бях с контракции от края на трети месец и следящата ми каза, че толкова рано не се пие магнезий, бях на но шпа. Изписа и ги към средата на четвърти месец.
Една приятелка пиеше магнезий заради мускулите, забременя и ѝ казаха да го спре.

# 502
Аз от репродуктивен лекар знам, че не е проблем да се пие магнезий. Но шпа съдържа дротаферин ,чието действие също е релаксация на гладката мускулатура, но в доста по голям процент отколкото при магнезий, който пък си е част от съвсем натуралната вътреклетъчна каскада за релаксация на гладтките мускулни клетки.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 15:56 от Cinnamon Cookie

# 503
Аз от репродуктивен лекар знам, че не е проблем да се пие магнезий. Но шпа съдържа дротаферин ,чието действие също е релаксация на гладката мускулатура, но в доста по голям процент отколкото при магнезий, който пък си е част от съвсем натуралната вътреклетъчна каскада за релаксация на гладтките мускулни клетки.

Аз доколкото знам док Сигридов непрепоръчва магнезия в ранна бременост. В смисъл против безразборното пиене на магнезий,без да бъде изследван преди това.Според доки трябва да се почне в по- късен етап на бременоста след 14,16 г.седмица. Доколкото съм чела не се препоръчва в ранните седмици на бременоста,употребата на големи количества магнезий ,защото оказва влияние върху сърцето на бебето!

# 504
Аз също доста се зачетох, и тук се препоръчва приемането на 300 до 360 мг. дневно. Съвсем леко завишена доза от препоръчителната дневна доза без да е бременна една жена. В крайна сметка момичето каза в горния си пост, че има спазми и контракции, или никой не го прочете това.
Изобщо не бих спорила по темата, но се чувствам отговорна да обясня какво действие има магнезият и защо според мен би помогнал в този случай, а не при всички. Явно пропуснахтее и това, че съм написала, че лекар да погледне ситуацията е най—удачно.

# 505
Аз също доста се зачетох, и тук се препоръчва приемането на 300 до 360 мг. дневно. Съвсем леко завишена доза от препоръчителната дневна доза без да е бременна една жена. В крайна сметка момичето каза в горния си пост, че има спазми и контракции, или никой не го прочете това.
Изобщо не бих спорила по темата, но се чувствам отговорна да обясня какво действие има магнезият и защо според мен би помогнал в този случай, а не при всички. Явно пропуснахтее и това, че съм написала, че лекар да погледне ситуацията е най—удачно.

Аз немога да разбера защо си мислите че някоий спори с вас. Както вие си изказвате мнение така го направих и аз! Много добре съм прочела че момичето е написало че има контракции,може да си пие нож па 3х2 и все пак всеки може да си пие каквото иска. Не ви карам да спорите,дайте по спокойно. Написала съм това което знам от предписанията на док Сигридов,изразила съм мнения но никой не е длъжен да се съобрази с моето мнение. Няма нужда от излишни нападки.Не се напрягайте излишно и хубав ден!

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 16:57 от Милото

# 506
Куки, и аз не споря. Както ти казваш каквото знаеш, така и аз. Всички сме тук за да помогнем с каквото можем.
Напълно съм съгласна, че лекар трябва да си каже мнението. Написах коментарът, защото момичето написа, че ще си купи магнезий и не изглеждаше като да се консултира с лекар преди това. Другата причина да коментирам е, че беше написала, че няма да навреди, което противоречи на това, което ми каза АГ.
Пак казвам, че не съм тръгнала да се заяждам, казвам каквото знам, пък всеки си е отговорен за тялото и живота.

# 507
Di@, смяташ ли, че има връзка между количеството ЧХГ и вероятността от близнаци? Аз не успях да намеря такава информация. Ако ти имаш повече, бих била благодарна да споделиш. Моят трансфер на един 5 дневен бластоцист беше на 12.11,а на 27.11 ЧХГ-то ми беше 5598.37 mIu/ml. Не мисля, че има как да са близнаци. Удвояването на ЧХГ при мен е на около 30 - 32 часа.
Ако не беше 1, бих предположила, че с това ЧХГ са близнаци (не е напълно изключено де). Направи се на луда и иди някъде на преглед, без да казваш предварително, че си бременна, след като не ти обръщат внимание. След това вече обяснявай, най-много да ти се поскарат, но поне да те прегледат.

# 508
Милото, никакви нерви не влагам в написаното от мен, в крайна сметка точно за това е този форум, за да даваме и да аргументираме различните си гледни точки.
Аз съм не съм сложила удивителни на всяко свое изречение точно защото не влагам излишна емоция. Не разбирам излишната враждебност и апострофиране след като съм уточнила, че магнезият би помогнал за отпускането на мускулатура.....ами да това му е основното действие в тялото, както и на така обичаното за предписване но шпа също.

# 509
Милото, никакви нерви не влагам в написаното от мен, в крайна сметка точно за това е този форум, за да даваме и да аргументираме различните си гледни точки.
Аз съм не съм сложила удивителни на всяко свое изречение точно защото не влагам излишна емоция. Не разбирам излишната враждебност и апострофиране след като съм уточнила, че магнезият би помогнал за отпускането на мускулатура.....ами да това му е основното действие в тялото, както и на така обичаното за предписване но шпа също.
Аз не виждам да съм сложила удивителен след всяко мое изречение,ако имате предвид това. Точно че това е форум и аз изказах мнение,не мисля че съм направила нещо лошо. Това че вие си мислете че някой спори с вас е отделен въпрос! Всеки минаващ по нашия път чете и се образова в движение,смятам че всяка една  информация от всяка една ни би била от полза. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт