Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 517
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Mили момичета,искам да ви питам ,чхг 138.30 ,на 9ти ден след трансфер на 5 дневни,добре ли е?
Благодаря ви🍀❤

# 586
Cherry15,  според мен е супер 🤞 Успех до пухкав финал 🍀

# 587
Cherry15,  според мен е супер 🤞 Успех до пухкав финал 🍀
Благодаря,утре пускам още един🍀

# 588
Започва обратното броене Relieved
Присъединявам се и аз към чакащите Grinning

Имам един въпрос, който не можах да задам на лекарката,  защото не бях видяла резултата. Тя го бе видяла и каза, че е добър (става въпрос за прогестерона - на трети ден след пункция и прием 2×1 циклогест). А той е 430.400 nmol/l.
Не е ли много висок Flushed ?

# 589
Здравейте момичета, както обещах ще пиша след прегледа...
Последния ми пост е далеч, само ще припомня аз съм с кървене и положителни тестове от 22 ноемрви всеки ден...преди 4 почти спря този ужас беше светло кафяво смесено с някакво бледо течение, незнам вече какво е... Disappointed Вчера отново кръв. Сметнах че съм в 6та седмица и вече никой не може да ми откаже преглед.
Прегледа - яйчници, матка, шийка всичко перфектно... Видяхме да трепти сърчице.
Незнаят от къде кървенето!!! Disappointed DisappointedDisappointed
Оказа се че една седмица съм слагала грешна доза Циклогест, защото сестрите нямат никаква комуникация (3х2 ректално - 2400мг на ден)... Мъжа ми вдигна болницата във въздуха, но за тях всичко е точно и ме викат на 16ти декември. Смениха количеството на 2х2 на ден. (прегледа ми вчера беше в early pregnancy clinic, не в болницата която правихме процедурата)
Надявам се на 16ти вече някой да пусне някакви изследвания, защото незнам към кой да се обърна... Frowning1

Честито на всички за хубавите новините, успех ви желая до края. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
На другите само мога да кажа, бъдете силни и не се отказвайте колкото и да е трудно HugHugHug

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 08:55 от Magic1720

# 590
Момичета,

Това с повторното изследване на Чхг като правило ли е?
Тъй като от мен не са искали второ изследване, а направо на преглед около 20.12..

# 591
Момичета,

Тъй като от мен не са искали второ изследване, а направо на преглед около 20.12..
На мен ми искаха ,защото аз първото го направих по-рано,на 9 ти ден. Днес пуснах втория. Какъв беше вашия резултат

# 592
Момичета,

На мен ми искаха ,защото аз първото го направих по-рано,на 9 ти ден. Днес пуснах втория. Какъв беше вашия резултат

10ти ден след трансфера на два 5 дневни- Чхг 403.

# 593
Момичета,

10 ден след трансфера- Чхг 403.
Идеално е,за такова чхг направо на преглед ,да. Няма нужда от 2ро. Успех до финал? Как се чувствате

# 594
Цитат на: HrisMartinova link=topic=1378922.msg43938078#msg43938078 date=16389478
[quote author=Cherry15 link=topic=1378922.msg43938067#msg43938067 date=1638947766
Момичета,

Идеално е,за такова чхг направо на преглед ,да. Няма нужда от 2ро. Успех до финал? Как се чувствате
[/quote]

Нормално се чувствам сякаш, нямам от онези бременни симпоми😀.
От време на време ме наболява леко кръста и корема, гърдите ми са чувствителни и малко наедряха🙄.
Успех на Вас и на всички, които се борят за детенце, нека дядо Коледа Ви донесе много положителни тестове! ☘❤💐

# 595
Цитат на: HrisMartinova link=topic=1378922.msg43938078#msg43938078 date=16389478
[quote author=Cherry15 link=topic=1378922.msg43938067#msg43938067 date=1638947766
Момичета,

Нормално се чувствам сякаш, нямам от онези бременни симпоми😀.
От време на време ме наболява леко кръста и корема, гърдите ми са чувствителни и малко наедряха🙄.
Успех на Вас и на всички, които се борят за детенце, нека дядо Коледа Ви донесе много положителни тестове! ☘❤💐
[/quote]
Благодаря,успех на всички! Колко дневни бяха ембрионите Ви❤🍀

# 596
2 петдневни, грейд 5АА и 4АА.

# 597
Момичета, следите ли нивата на Прогестерон след трансфера Thinking

# 598
2 петдневни, грейд 5АА и 4АА.
Чудесно,късмет❤🍀❤🍀🍀🍀

# 599
Започва обратното броене Relieved
Присъединявам се и аз към чакащите Grinning

Имам един въпрос, който не можах да задам на лекарката,  защото не бях видяла резултата. Тя го бе видяла и каза, че е добър (става въпрос за прогестерона - на трети ден след пункция и прием 2×1 циклогест). А той е 430.400 nmol/l.
Не е ли много висок Flushed ?

Да, мега висок е. При инвитрото ми миналата година моят беше 468 nmol/l след хиперстимулация с изпуснати да се спукат фоликули (съответно много жълти тела), което е 147 ng/ml. Идеалният резултат е между 20 и 40 ng/ml, представи си 147..... Според доц.Русев с толкова висок прогестерон, кръвта се сгъстява прекомерно и се затруднява имплантацията. Аз бях на Фраксипарин + Аспирин, заради тромбофилия. Следващите ми лекари не могат да повярват на този прогестерон, казват, че е невъзможен такъв резултат... Не знам и аз какво да мисля и какво да те посъветвам, знам само че не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт