Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 868
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Този бял лак как се поддържа. И второ, връзките така ли да ги връзвам ?
С прясно мляко. https://blog.obuvki.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0 … 0%b6%d1%82%d0%b5/
Не е зле така да се връзват връзките, защото са дълги и иначе ще се кандилкат отпред доста

# 316
Ваучера за рожден ден може ли да се комбинира с други намаления. И аз получих зелена парка, харесва ми, но чакам по студено време и сняг за да си я нося.

# 317
  • Варна
И моята поръчка пристигна, нещата ми харесаха, само да бях улучила размеритеза.
Парката е супер, но  поръчах S, голяма ми е ако и на сестра ми нестане ще я връщам.

И на ботите не съм уцелила номера, поръчах 39, трябвало е 38 и тях ще връщам

Ботуши Tamaris, за тях се чудя номера е точен само на прасеца са малко широки

Това палто много ми хареса но е много уголемено взех го за дъщеря ми р-р 140, а е трябвало два номера надолу

# 318
Да тези парки са леко по големи.

# 319
Ваучера за рожден ден може ли да се комбинира с други намаления.
При мен се комбинира.
Скрит текст:

# 320
  • София
Получих по имейл ваучер за 20% за рожден ден, който няма да ползвам, дано е полезен на някого:

ТВОЯТ ВАУЧЕР* ЗА 20% ОТСТЪПКА
 q4gxyc7h

# 321
Хора имам две поръчки като едната е направена петък и събота се очаква да се предаде на куриер и още стои така, а очаквана доставка 17-18 ноември, а втората я пуснах неделя - понеделник изписа че се очаква да се предаде на куриер и още стоят така, а втората е с очаквана доставка утре или вдругиден. При вас така ли се получава?

# 322
На моята си пише очаквана доставка вчера или днес и вчера си беше тук, нищо че днес я взех от куриера.

# 323
  • Пловдив
Получих си зимното яке на Icepeak Много съм доволна Точен ми е размера.

# 324
  • София
Хора имам две поръчки като едната е направена петък и събота се очаква да се предаде на куриер и още стои така, а очаквана доставка 17-18 ноември, а втората я пуснах неделя - понеделник изписа че се очаква да се предаде на куриер и още стоят така, а втората е с очаквана доставка утре или вдругиден. При вас така ли се получава?
И аз имам поръчка от събота с очаквана дата 17-18 ноември. Щом до момента не е пристигнала в Еконт, утре няма да я доставят. Предполагам, че ще дойде на 18-ти.

# 325
Върнах на 12.11, вероятно на 15.11 са пристигнали, отразено е в профила ми, кога да очаквам парите?

# 326
# 327
  • Тук и сега
Обаче ваучерите не се комбинират с тези от днешната разпродажба...

# 328
Някой има ли яке/палто s. Oliver? Уж ми показва, че съм С размер, обаче за връхна дреха ..

# 329
Здравейте !

Ще връщам за първи път и уж всичко ми беше лесно и ясно , но нещо се обърках и имам нужда от разяснение .

1. Задължително ли попълвам заявка за връщане от приложението или не е задължително ? 🧐

2. Аз попълних заявка за връщане от приложението и забелязвам , че ми генерира нов етикет за връщане , който е различен от получения с пратката

Сега кой от двата да залепя на кутията за връщане ? 🙄

3. Платила съм с карта . Трябва ли да попълвам нещо допълнително или просто ще ми бъде възстановена сумата по картата ?

Извинявам се , но съвсем се обърках 😕

Благодаря за съдействието 🌸

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 12:22 от Radani

Общи условия

Активация на акаунт