Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 792
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
имам доста поръчани неща от About you, но за първи път поръчах маратонки и пристигнаха в обикновена кутия, а не както от други саитове с лого на кутията и т.н.Въпросът ми е и при вас ли са пристигали в такива кутии? Става въпрос за маратонки на Nike.

# 301
И двата варианта. Заради връщанията някои кутии не оцеляват и за да съхранят обувките ги пращат в обикновени, но здрави картонени кутии.

# 302
Да, сума народ получи в такива кутии. Какъв е проблемът, ако с обувките всичко е наред? Пък и да не е.

# 303
Да, аз съм получавала вече 3 пъти така. Два пъти Найк,  Пума и Тамарис.

# 304
Азалия, проблем е когато не си поръчвал от сайта или не си прочел всичко тук. Wink
На мен също ми се случи и бях питала, защото ми беше първа поръчка, която получавам с такава кутия.

# 305
  • София
Върнах 2 продукта. В Еконт опаковаха кутията пред мен. Днес имам имейл за връщане само на единия. Има ли такава практика да идват имейли по различно време за различните продукти или да започвам да се разправям веднага?

Редактирам - току-що в профила ми отметнаха и втория продукт. Явно ще чакам втори имейл в най-скоро време.

# 306
Да, може би врелите и кипели от години в поръчки от Amazon, които сме получавали в обикновени бели кутии маркови обувки, сме наясно с това отдавна.

# 307
Имах такъв случай.Парите дойдоха в два поредни дни.

# 308
  • Бургас
Моите поръчки се оказаха пълна греда до сега. Върнах Мюсовете - големи и широки ми бяха и в същото време нищо особено. Една пола Манго и тя изобщо не ми хареса.  Двете жълти парки ги пратили на грешен адрес. Вчера ги пренасочих уж, чакам ги днес те пренасочени до друг грешен адрес! Ако пак се пренасочили вече трябвало да бъде за моя сметка. Побеснях и им казах да ги засилват обратно. Направо ми се отщяха. Сините боти Тамарис не ми харесаха и след прегледа ги върнах. Сега чакам една червена парка утре, която се надявам и на живо да ми хареса, че само разочарования.
На малката едни маратонки Адидас са хубави и са единственото ми утешение. 🙂
Чакам и свекърва ми да дойде да си мери двата чифта боти, да видим дали ще останат.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 12:43 от Мария

# 309
Моите боти са екстра, малко са широки за моя тесен крак, но с по-дебел чорап са супер. Чакам една зелена парка утре

# 310
  • БГ
Някой ако не се хареса с парката и е размер М - да ми пише - ще я приютя на драго сърце Simple Smile

# 311
Аз пък получих
Изненадващо удобни. Обаче два въпроса. Този бял лак как се поддържа. И второ, връзките така ли да ги връзвам ?

# 312
Много са хубави!
Аз така си връзвам едни ,много ме кефи.

# 313
Мислите ли, че за Черният петък ще пуснат хубави намаления? 🤔

# 314
Получих тази жилетка GAP. 100% памук, мека и удобна. Тъничка е обаче, не е за много студени дни.

Общи условия

Активация на акаунт