Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 55 693
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Как беше със сутиени ?Може ли да се връщат?
Таман четири броя съм връщала до сега.

# 286
  • София
Момичета, рокличката ми дойде, но ми е много, много голяма Joy .
Докато обмислях къде да я дам да я смалят, видях, че са пуснали по-малкия размер и си я поръчах.
Как точно връщате? С Еконт ще е връщането (обясните бавно и подробно Smile ).

# 287
Как точно връщате? С Еконт ще е връщането (обясните бавно и подробно Smile ).
Flowers Hibiscus

Листовете са два. Единият, който е без етикет, е за теб. На него пише, че е документ за доставка. От другия (документ за връщане) отлепяш етикета и го залепяш върху кутията. Останалата част от листа слагаш вътре в кутията. Не пишеш и не отбелязваш нищо. Все пак ако са били много поръчаните неща, обикновено слагам отметка на това, което връщам. Ако искаш залепи с тиксо кутията, но в Еконт така или иначе ще го направят. В офиса - ако няма опашка пред теб го облепват и ти дават бележка за проследяване. Ако има опашка просто подаваш пакета и си тръгваш. Те ще го обработят когато имат пролука. Е, ако искаш чакаш ... Досега не съм имала фалове, а почти винаги само подавам пакета и си тръгвам. Знам, че може да се повика куриер вкъщи, но не съм го правила. Само 1-2 пъти при идване на куриера за друго съм подавала предварително подготвения пакет. Дава ми бележка, че го е приел.

Снимай предварително етикета, който залепваш, защото по него ще проследиш връщането. В бележката, която дават има номер, но както вече написах, не винаги имам бележка.

# 288
  • София
Много ти благодаря!❤️❤️❤️

# 289
Здравейте! Колебая се кой размер панталон на манго да поръчам? S x 34, M x 30 или M x 32. Според тях съм за последния, но нещо не се ориентирам. Чуденето ми е заради последните рокли, които бях взела и трите бяха по техни размери и бяха доста големи. Дали в момента има друг код освен сегашната отстъпка на сайта? Благодаря ви

# 290
Здравейте, някой поръчвал ли е суичер на LeGer, в момента са намалени по 78,32лв и се чудя дали са оголемени.

# 291
Здравейте, някой поръчвал ли е суичер на LeGer, в момента са намалени по 78,32лв и се чудя дали са оголемени.

Здравейте, аз имам ето този суичър от марката. Поръчвала съм си и други дрехи на Leger и винаги са една идея по-широки от стандартните, затова си поръчвам един номер по-малък.
https://m.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/lenja-6961092

# 292
Момичета, дайте код за 50% отсъпка, че искам да си купя едно яке на Calvin Klein Grinning Grinning

# 293
  • Бургас
Получих си поръчаното яке от намалението в приложението и изобщо не бих казала, че се е забавило (на 10-ти следобед поръчах). За съжаление доста съм се презастраховала с размера и въпреки слонските ми размери, плувам в якето Sad А сега си е на редовната цена вече Sob

# 294
Дойде и моята чанта, много съм доволна, по-хубава е отколкото очаквах, точно нещо такова исках - малко, леко и симпатично, на пипане е като кадифе:

Скрит текст:

# 295
Получих последната си поръчка и отново са ми пратили обувки в обикновена кутия без етикети. Ами много съм разочарована. Губи ми се удоволствието от това да си отворя нови обувчици 😅

# 296
И моите бяха в обикновена кутия.Но докато ги бях отворила ,малката стъпа в кутията от Рикера и после в капака и малко го изкриви.И следващият му собственик може да го получи в обикновена кутия .По добре така,отколкото с окъсано тиксо и намачкан капак.Моя е вината ,но и тя види ли обувки полудява

# 297
Получих си поръчаното яке от намалението в приложението и изобщо не бих казала, че се е забавило (на 10-ти следобед поръчах). За съжаление доста съм се презастраховала с размера и въпреки слонските ми размери, плувам в якето Sad А сега си е на редовната цена вече Sob
ако много искам нещо, предпочитам да поръчвам в два размера, за всеки случай. стига да имам пари, които да заделя за няколко седмици, докато ми ги върнат, разбира се.

# 298
  • Сливен
Да споделя мнение за поръчката,която дойде днес

Пуловера дойде с няколко издърпани нишки,които мога да оправя и ще го оставя защото ми харесва,плътен е.
Роклята не си заслужава реалните пари,памука е хубав ,но дойде с криви шевове,отговаря си на номера.Връщам я.

Тази блуза е от много хубав плътен памук ,но на моите 163см не стои добре ,идва дълга и е за по-широки рамене.И нея върнах.

# 299
Здравейте,момичета
винаги съм пълна с кодове за отстъпка,но няколко месеца бях пас и вчера видях страхотен артикул,който искам да купя с намаление.Дали ще има някакво по съществено намаление на ЧП?

Общи условия

Активация на акаунт