Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
На мен ми се струва къса тая парка...м? Искам нещо почти до коляното и пак да е 35 кинта Satisfied

# 601
  • Пловдив
Има ли работещ код?

# 602
  • Бургас
Аз нищо друго не съм гледала и умишлено не влизам, защото чакам един куп поръчки, а вече нямам пари! 😝
Парката в любими я видях налична и веднага я грабнах. Имам същата червена и много я харесвам - удобна, топла.

# 603
  • Пловдив
И аз поръчах зелената парка в размер L. Пишеше само 1брой и успях да я грабна. Дано някой друг да не е бил по-бърз от мен и да я получа  Simple Smile

# 604
  • Пловдив
И аз поръчах зелената парка в размер L. Пишеше само 1брой и успях да я грабна. Дано някой друг да не е бил по-бърз от мен и да я получа  Simple Smile
Еднакво сме се чудили Simple Smile ама незнам дали Л няма да е широка много, а и реално не чи трябва, та...Честито!

# 605
Аз си взех от зелената размер М, тъй като нося М по принцип, но ми е широка. Така че да знаете че са уголемени. Нося си я ама С щеше да ми стои по-добре

# 606
  • Бургас
Аз не съм съгласна, че са уголемени. Аз съм между XS и S и в крайна сметка си взех S-ката. Разликата между двете беше няма и 1 пръст. Свободна ми е, мога да я нося и с дебел пуловер, но в никакъв случай не ми е голяма.

# 607
  • Пловдив
Много зависи от модела. Аз по принцип дрехи купувам М, но якето, което си купих миналата седмица от магазин е XL.
Ако не ми стане, ще я върна или ще я подаря на сестра ми, която е малко по-едра от мен.

# 608
Това яке си поръчах, дано да е хубаво - https://www.aboutyou.bg/p/brunotti/prehodno-yake-sitara-7399452
И едно мъжко взех пак преходно.

# 609
  • София
Тези Вансове са на добра оферта, поръчах си

https://www.aboutyou.bg/p/vans/sportni-obuvki-slip-on-ua-classics-slip-on-6687638

И това якенце, от седмица му се чудя

https://www.aboutyou.bg/p/jdy/prehodno-yake-new-lexa-5569283

# 610

Само това си поръчах,на гърба е с бял надпис about you,никога не съм поръчвала марката.Как са ?

# 611
Аз си взех от зелената размер М, тъй като нося М по принцип, но ми е широка. Така че да знаете че са уголемени. Нося си я ама С щеше да ми стои по-добре
Хммм,умалени са според мен,както и повечето неща Онли.Същата парка или почти същата в керемидено Л ,умалена  е.

# 612
Хммм,умалени са според мен,както и повечето неща Онли.Същата парка или почти същата в керемидено Л ,умалена  е.
Значи моята е нещо дефектна😄голяма ми е, а нося М

# 613
  • Бургас
И аз съм по-съгласна с sasi6, че са умалени, отколкото уголемени.
Пишете, като ги получите. 🙂

# 614
  • София
Здравейте,

В стара тема ми попадна информация, че се връщали дрехи без етикет, но не успях да намеря потвърждение в сайта на About You.

Някой знае ли как стои този въпрос и дали се възстановява цялата сума за така върнати артикули? Мъжът ми изхвърли етикета на една блуза без да знае, че искам да я връщам Animal See No Evil

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:50 от mervar

Общи условия

Активация на акаунт