Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Може и двата варианта.
Но пликчето на Еконт си го плащаш. Wink Няма проблем в огромната кутия да върнеш нещо малко.

Много ви благодаря.

# 76
Последните пъти на мен в Еконт ми ги омотават във фолио...няма значение дали кутия с обувки или пликове с дрехи и лепят отгоре етикета ...дано пристигнат точните бройки,че бяха няколко неща...

# 77
Пликчето е 16 стотинки.

# 78
Пликчето е 16 стотинки.

И аз това мислех да напиша, не е някаква колосална сума Grinning

# 79
Връщала съм с пликче на Еконт и не съм плащала абсолютно нищо.

# 80
Поръчах дънки 38 размер наOVS. Как са размерите там? От Only съм М32, от Esprit 26/32.
Дано не са ми тясни. Подозирам, че ще са де...

# 81
Някой има ли актуален код? От предишните страници не хващат вече.

# 82
От едно instagram story вчера видях този код:
HEYDA15

Пише, че важи 48 часа, така че и той скоро сигурно ще изтече.

# 83
От едно instagram story вчера видях този код:
HEYDA15

Пише, че важи 48 часа, така че и той скоро сигурно ще изтече.
Много ти благодаря! 🌺🌺🌺

# 84
здравейте, като върнете пратка получавате ли потвърждение на пощата ?

# 85
В профила получавам.

# 86
  • Варна
здравейте, като върнете пратка получавате ли потвърждение на пощата ?
Да, за всеки продукт, ако в една поръчка са повече от един.

# 87
Аз получавам имейли. То зависи какви резрешения си дал в профила, проверете си настройките.

# 88
  • София
И аз получавам мейл.
Появи се размер от сбърканите маратонки, писах им, дадоха ми код и ги поръчах. Дано сега да дойде правилният номер. Според мен е объркано описанието в сайта и рискувах, поръчвайки по- голям размер с надеждата да дойде правилният.Предишния път поръчах 5,5, което в сайта е описано като 38,5, обаче на кутията е 5,5/ 37. Сега поръчах 6,5, да видим какво ще пристигне.

# 89
  • София
Среднощно здравейте от мен в темата! Nature Moon
Направих първата си поръчка преди малко, защото от доста време търся този артикул. Не го откривах в другите онлайн магазини, от които редовно пазарувам, и се зарадвах случайно да попадна на него в about.you - веднага поръчах. Става дума за колан, доста скъп при това. Имам следния въпрос - поръчах го до офис на Еконт, защото имам право на преглед. С пратките от Фешън дейс процедирам по следния начин (те също са с право на преглед, без тест) - отварям си пакета на място, преглеждам дали всичко е наред, след което плащам и пробвам вкъщи. Ако има проблем - връщам. Та… въпросът ми е - мога ли да си отворя пратката в Еконт, да видя дали всичко с колана е наред, след което да го платя, ако реша да го взимам? Ако пък нещо не е окей, мога да се откажа и тогава не дължа нищо, нали така? Поне така е с Фешън дейс. Но тук за първи път поръчвам и не можах да открия тази информация в секцията с “въпроси и отговори” на сайта им.
Имам и още един въпрос - като пристигнат в Еконт, колко време ти ги пазят? Пратките от Фешън дейс ги държат 7 дни, след което ги връщат. Затова питам.
Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят. Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 02:26 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт