Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 718
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Имаш преглед. Взимаш, ако одобриш Wink. И аз знам, че 7 дни се пазят пратките.

# 91
  • Плевен
Бърборанка с розови очила, условията при получаване от About you, са абсолютно същите, като от Фешън дейс. Разликата е в срока за връщане - тук е 100 дни.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 09:40 от viv_pl

# 92
7 календарни дни стоят, като се брои от деня, следващ деня, в който пратката е пристигнала в офиса.

# 93
  • София
Много благодаря за разясненията, момичета! Ще пиша, след като получа пратката, за да споделя впечатления от продукта. Simple Smile

# 94
В нашия Еконт не дават да се отваря и разглежда дрехата, само преносния плик се отваря, вътре самата дреха само може да се установи дали е същия цвят един вид, даже и размера не може да се види, защото не разрешават да се отвори пликчето.

# 95
В нашия Еконт не дават да се отваря и разглежда дрехата, само преносния плик се отваря, вътре самата дреха само може да се установи дали е същия цвят един вид, даже и размера не може да се види, защото не разрешават да се отвори пликчето.
В нашият Еконт процедират по същия начин. Не позволяват да се отвори вътрешното пликче с пратката.

# 96
  • Пловдив
....

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 09:05 от mystic woman

# 97
В нашият Еконт процедират по същия начин. Не позволяват да се отвори вътрешното пликче с пратката.
Тогава описаното няколко мнения по-горе е невъзможно?

# 98
  • Пловдив
Здравейте!
Има ли някакъв актуален код?
За рожден ден кога изпращат? След около 20 дни имам рожден ден.

# 99
Здравейте!
Има ли някакъв актуален код?
За рожден ден кога изпращат? След около 20 дни имам рожден ден.
Аз получих код за РД на същият ден.Сутринта към 9ч са ми го изпратили

# 100
Цитат на: sunflower
link=topic=1379111.msg43757109#msg43757109 date=1636178919
Тогава описаното няколко мнения по-горе е невъзможно?
Да, поне в офиса, който аз посещавам.

# 101
Аз пак да спамя..ама ще изтрия...дългите якета от Резървд отговарят ли? 42 съм,  но понякога и 40 и се двуомя...
Имат някои по-умалени ,имат и точен размер.42 бих си взела .

# 102
Скоро взимах пратка и ми предложиха да я отворя в Еконт. Просто аз не се възползвам от преглед като получавам от тях, защото са предимно дрехи, а с гледане няма да преценя ще ми бъдат ли добре. Преглеждам само чанти, портфейли, колани.

# 103
ВАУЧЕР* ЗА 15% ОТСТЪПКА: agh4gbcm

# 104
  • Пловдив
ВАУЧЕР* ЗА 15% ОТСТЪПКА: agh4gbcm

Някой ме е изпреварил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт