Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
Поръчах едни дънки ,но са ми големи и искам да ги върна .
Заявих връщане и след това търсих опцията банкови данни  за да си въведа данните на сметката ,но тази опция я няма в моя профил.
Пробвах през браузър ,същата работа.
И на мм профила гледах и там няма.
Писах им ,изпратиха ми ,че имат проблем и днес най-късно ще бъде възстановен.
Някой друг с такъв проблем?
Инъче това е трета поръчка от сайта и всичко досега съм улучвала с размерите ,както и ММ ,който започна да пазарува онлайн докато беше изолиран и под карантина 😄😄😄
И още нещо,имах код за рс и го бях ползвала за тези дънки,дали сега ще мога отново да го използвам ,имаше срок две седмици ,значи е до другия понеделник ,но след като не съм върнала още дънките идея си нямам какво ще стане.
Чакам да оправят опцията с банкови данни и чак тогава мисля да ги върна.
Редактирам ,видях назад коментарите чак сега за проблема.
Извинявам се

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 08:41 от X.T

# 616
По принцип изпращат мейл с линк за въвеждане на банкови данни като получат стоката при тях. От там уж сработва да въведеш информация, но после не е видимо на сайта.

# 617
  • София
При мен се появи опцията за банкови данни. Вчера преди обяд върнах една рокля, днес сутринта имам имейл от АЮ, че е при тях. Дано върнат бързо парите.

# 618
Днес ми пристигнаха едни дънки от ЧП,нямам търпение.Много добре изглеждаха на снимката поне .

# 619
  • София
Дай линк Bobchita . Аз съм фен на дънките ама все не случвам на хубави.

# 620
https://m.aboutyou.bg/p/pimkie/nsthmaybe-7082144
Тия са,100% памук харесвам,или 99,по-добре седят .

# 621
И при мен се появиха банковите данни.
Аз връщам тези ,ако се появи по-малкия размер ги поръчам отново .

# 622
  • София
Днес ми върнаха парите за едната рокля. Мисля, че в четвъртък са си я получили.
Много съм щастлива!

# 623
  • Варна
Аз да се оплача едната ми чернопетъчна порчка се е дублирала в акаунта ми и идиотите не стига, че са ми я изпратили,но са я комбинирали 2 в 1 та се наложи да я върна.Не ми се затваряха още 150 лв за да я освободя и връщам половината,която е еднаква с другата.Сега ще си дебна нещата на ново или с код да пусна.

# 624
Здравейте, понеже изпуснах доста неща, защото просто "излитаха" за секунди, искам да попитам освен по време на черния петък, има ли други по-драстични отстъпки и намаления в About You, примерно декември?

# 625
Здравейте, понеже изпуснах доста неща, защото просто "излитаха" за секунди, искам да попитам освен по време на черния петък, има ли други по-драстични отстъпки и намаления в About You, примерно декември?

Надявам се да има отново 70 процента 😄

# 626

Има ли отново такава вероятност? Надявам се, наистина, понеже не успях да се добера до нищо...😔

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 02:46 от jomi

# 627

Има ли отново такава вероятност? Надявам се, наистина, понеже не успях да се добера до нищо...😔
От  близо месец следя сайта отново и имаше добри намаления на определени продукти (преди го имах, но влизах рядко?)
Идва 22 година а доста от нещата са 21 така, че очаквам  да намалят отново на добра цена стоките си съвсем скоро 🤔.

# 628
  • София
Аз се надявам да има пак Crazy bet, тогава си заслужава на 1000%!

# 629
Мацето, какво е това, ще споделиш ли малко повече?

Общи условия

Активация на акаунт