Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 679
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добре де, а вътре в профила дали няма някъде да се откаже поръчката?

# 661
  • пустинята Гоби
По принцип може, но тази вече била обработена. Аз сега поръчах раницата наново, ама обърках адреса и отказах поръчката от профила, та поръчвах за трети път. Реално пратката не е тръгнала, ама системата им явно е такава. Обясних защо искам да я откажа, ама не можело и това да оправят в движение. 40 лева не са малко да ги прежаля, ще ме извиняват.

# 662
Добре де, а вътре в профила дали няма някъде да се откаже поръчката?
Има, но тази опция е валидна само няколко часа, след като направиш поръчката.

# 663
  • София
Браво на About you, в понеделник върнах роклята, днес са ми превели парите.

# 664
Здравейте, имам следния казус. В петък върнах дънки и блуза,от две различни доставки в един плик.До днес нямам мейл ,че са ги получили.Писах им с въпрос какво се случва,а те ми отговориха,че трябва да им изпратя номер на товарителницата.В Еконт обаче ми взеха пратката и нищо не ми дадоха. Връщала дъм многократно и не са ми давали разписка,но не е имало проблем. В случая ,как да проследя какво се случва с върнатите артикули?

# 665
Нямаш ли акаут в Еконт? Там се виждат всички пратки.

# 666
Нямам акаунт. Ако проверя при тях на място,дали ще могат да ми дадат информация?

# 667
  • София
Нямам акаунт. Ако проверя при тях на място,дали ще могат да ми дадат информация?

Направи си регистрация тук https://login.econt.com/login/ и ще си следиш пратките.Иначе, предполагам и на място може да се направи справка, ако искат.

# 668
Може да ти направят справка.

# 669
Много благодаря !
Ще си направя регистрация. Дано да няма проблем с пратката.
Преди няколко месеца ги обработваха много бързо ,но в последно време започнаха да бавят възстановяването на сумите.

quote author=Азалия🌺 link=topic=1379111.msg43907468#msg43907468 date=1638475781]
Може да ти направят справка.
[/quote]

# 670
Еконт са имали проблем с изтичане на данни от системата си така, че ако не е супер належащо никакви акаунти не е желателно да се правят.

# 671
Какви данни могат да изтекат от регистрация в Еконт .. телефонен номер .. най-много..

# 672
Какви данни могат да изтекат от регистрация в Еконт .. телефонен номер .. най-много..

Аха, то и от фейсбук само ел. поща може да изтече нали?
Номер на карта, с която плащате например. ЕГН сигурно също иска, няма как иначе.

# 673
Как за регистрация в еконт ще иска номер на дебитна карта или пък ЕГН. Мисля, че има само за навършени 16г.
Когато съм се регистрирала нямам спомен да ми е искало такива лични данни, а и не бих ги въвела.
В Абаут ю и H&M ми е въведена сметката, за да ми възстановяват суми, но за Еконт .. не.

# 674
Еконт правят и справка по телефона за пратките.

Общи условия

Активация на акаунт