Подаръци и веселба има у дома, НОЕМВРИЙЧЕТАТА стават на една!

• 12 774
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Ботевград
Честит рожден ден на Вики, Калина, Виктория, Тодор, Иван и Филип Да са здрави, усмихнати, щастливи и много да радват мама и тати!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Пожелавам същото и на всички останали дечица, които пропуснах да поздравя!   bouquet
Златна леко и безаварийно раждане   bouquet

Здравейте отново от нас - две в едно все още  Hug
Честит празник и имен ден на всички празнуващи днес!  Hug
Само да кажа, че сме много активни ноемврийки 2006  Grinning Само че не пишем в родени 2006, защото на повечето ни предстои, а сме все още в очакващи бебета през септември - декември 2006   bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=30.0
Като ни мине месеца ще се преместим при Вас във Вашата темичка - за вече родени бебончета! Дай Боже!
Момичета благодаря горещо за куража, сега наистина съм по-спокойна и трепетно ще се запътя към среща с малката ми бебка!  Hug

# 241
  • София
ЧРД на АЛЕКСАНДЪР и честит празник на Вивита! Да е много здраво и усмихнато дете ! newsm59 newsm67 newsm38

# 242
Честит първи рожден ден на Сашко на Вивита!!! Весел празник на цялото семейство!!!

Златна, всяко нещо с времето си Simple Smile Радвай се на последните спокойни мигове, че като се роди бебчето ...  ooooh! Няма да ти остава време за нищо друго освен за него Wink

# 243
И да, забравих да кажа, че Ади вече има 10 зъбчета. Избиха даже и кучешките. В момента чакаме 11 и 12 зъб  Rolling Eyes И това за 2-3 месеца само  ooooh!

# 244
  • София
Vivita честито ти едногодишно момченце. Само радости от него ти пожелавам.

# 245
  • София
Чрд на Сашко на мама Вивита!   bouquet
Хи, хи, Елена, и ние явно сме от изоставащите, щото не умеем нищо от изброените неща, пък какви екземи имаме...
Доминика, ама много зъбчета има Ади, вие вече сте на почти на финала Laughing Вики с нейните 4 и в това отношение изостава Laughing

# 246
Обаче аз не се поддавам на подривна дейност и не отговарям на въпроси от рода: Това дете няма ли нормални обувки?; На това дете режете ли му ноктите?; Детето изостава във много дейности!
Госпожата деца виждала ли е? А дали знае, че са различни? Thinking Утре и за домашното ще ви пита. Crazy
Има много поздрави от мен! Laughing

# 247
благодаря zа пожеланията  Wink и Саши е доволен днес има нов камион, който се бута и иzдава zвуци, вратите се отварят и встре се радят човечета  Joy много му се радва. До края на деня планираме да му подарим и специален сандък zа играчки с 3 деления, да си ги събира вътре  Wink
Може ли някак да се поднови началната страница с кг. на бебетата на 1 годинка, може и броя на zсбите, че нямам представа моя хубавец как се движи  Hug
Клара още малко опит да споделя по въпроса с нарушения режим. Значи миналата седмица на гости беше дядото на Саши и раzбира се се тюхкаше доста няма ли да настине детето, та пуснахме в неговата стая парното. И той вzе да се буди нощем. Аz мислих, че е от режима, от zсбите, навик, от глад и какво ли не, но вчера лекаря ми каzа, че нещо ново го драzни, та ми светна zа парното. Значи бебето трябвало да спи на 16 до 18 градуса , а ние бяхме направили сауна над 20 градуса в неговата стая  Sick та спрях парното, таzи сутрин беше 18,8 пак висока, но спа добре  Hug
Хм zа неспането на децата може и ние да сме виновни (или бабите и дядовците  Joy )

# 248
  • София
Честит рожден ден на Сашко!Честит празник на цялото семейство!

на всички именници!Да са живи и здрави!

Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата!3годинки!

Почерпка-

# 249
ЧРД на Сашко, както и на многото малки рожденници, които съм пропуснала! Да са живи, здрави и много щастливи!

Честита годишнина от бракуването и на Исайкова! Огънят на любовта, страстта и уважението никога да не угасва в сърцата ви и смехът и късметът никога да не напускат дома ви!

Бързам да благодаря с голямо закъснение за пожеланията и поздравите за РД-то на Янинка   bouquet Партито мина наистина страхотно, Яна много се забавлява с децата и беше истинска атракция за тях /те всичките бяха над 3 годнки/. Ще кача снимки, но като ни пуснат нета вкъщи, че сега още сме изолирани от света.
Много ми е странно в тая голяма къща....аз съм си апартаментно чадо и никак не ми е комфортно в момента, ама  Rolling Eyes Много ми липсвате всички и много изолирана се чувствам от бебешките ни вълнения  Crossing Arms Дано скоро да се нормализират нещата.

Напоследък Яна се буди 100000 пъти на нощ- незнам защо! На всяко обръщане, за всяко нещо- рев и незнам какво иска и какво да я правя  Tired Изнемогвам и за пръв път се чувствам безпомощна. Дано е период и отмине по- скоро.

И исках да ви попитам- всеки ден ли давате нещо с месо на дечковците? Нали от кухнята всеки ден едното е постно, а друготос мръвка и така става, че все на едно от храненията се яде месо  newsm78

Приятен слънчев ден на всички за сега от нас  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 12:42 от me4eto

# 250
  • София
Исайкова, честита годишнина. Нека имате дълги години взаимно щастие и радост (и много секс)

Отивам да се кефя, че съм без деца. Малко ми е кофти с тези препълнени гърди, но се надявам за две седмици да не се отбие. Как мислите, някоя кърмачка разделяла ли се е за повече от 10 дни с бебето. Моята съседка замина за 10 дена във Виена и бебето и се отби. Дано Калинката да помни за какво са циците. Laughing

# 251
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит рожден ден на малкия, вече голям САШКО  - да бъде най-доброто и послушно  момче на мама и тати, а те много, много да го обичат!
[/b]

Исайкова честита годишнина  - пожелавам ти още дъъъълги години да чествате този ден!

me4eto аз при всяка възможност и добавям месци в храната от кухнята, защото Ники има хемоглобин 108 Cry и сега наблягам на месото и жълтъците..

А за отчетинте явно съм му забравила реда, благодаря на ZLATNA за пояснението, отивам да хвърля едно око Rolling Eyes

# 252
  • София
 hbdayЧестит Рожден Ден на Сашито и честит празник на мама и тати! hbday

Исайкова - Честита годишнина. С пожелания за здраво, щастливо и сплотявано от любов семейство. txtloves

Ако всички си напишат отново мерките на едногодишните бебоци ще ги прибавя на първата страница - не е ппроблем Wink

Мече - това ми прилича или на някакво притеснение от зъби или че и е нещо например мн топло...нещо такова. ние при зъбоникнене имаме доста такива нощи, иначе се ограничава до 2-3 будения. Сега отакакто пускаме радиатор пак се буди повече, мисля, че е от това, че става по-сух въздуха и от топлината....но пък спи предимно отвид и не мога да го оставя без радиатор... ooooh!

# 253
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Саши, много да радва мама и татко!
Исайкова, и на вас честито и мноооооооого любов!!!!
Мече, готино, че си пак тук Heart Eyes Янинка може да реагира на промяната и затова да не спи добре. Виж, че и на теб ти трябва време, докато свикнеш, при децата също е така.
Ели, айде дано да не се отбие, макар че за толкова време ми струва малко вероятно newsm78
Малик още е яко сополив и буха като дърт пушач, иначе е в добро настроение и вече откри новите възможности да пакости и в тази къща. Растат му 4 зъба едновременно. Спи по съответния начин. Вчера играхме една игра, той бяга и се крие, аз го гоня и търся. За да му е по-интересно, изчаквам ок. 30 секунди, след като се скрие. След едно изчакване го намерих.......в банята, изправен до тоалетната чиния и бръкнал да плиска с водичката вътре Sick Много гадно, но все пак и малко смешно.
Тортите ви са невероятни, аз сладкиши не мога да правя, моята специалност са манджите. Много ми се иска и аз да му направя такава красива торта, но знам, че няма смисъл да се хващам, че само ще се ядосвам. Май баба Луси ще майстори.
Предлагам мерките да ги съобщаваме при навършената годинка. Малик напр. сега пак беше отслабнал с 400 гр Sad Та ще чакам да навакса Laughing

# 254
Честит рожден ден на Сашко!Честит празник на цялото семейство
за разходките - аз я изкарвам всеки ден по два пъти, независимо дали вали, гърми или е студено, вчера беше по кротка, но и тя на всяко преобръщане се разревава, и тези две нощи бяха по спокойни, но към 2-3ч, яде 170мл каша, може би е в ускорен растеж, а в стаята е студено,

Общи условия

Активация на акаунт