Подаръци и веселба има у дома, НОЕМВРИЙЧЕТАТА стават на една!

• 12 774
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!
Вчера мина и бебешкото парти - беше много шумно, пискливо, имаше бой, сръдни, гоненици, смехове, тупуркащи крачета, пълна веселба Laughing Вече ми се вие свят от празненства. В петъл ни очаква последното парти - този път по случай откриването на новия офис- и закриваме сезона.

Роси получи много хубави подаръци - не съм сигурна дали вече не е с по-голям гардероб от моя, но положително бие брат си и баща си. Получи и от тези кутии с различни по форма отвори, в които се пукскат съответните фигурки. и, разбира се, мечовци и кукличка.

Честито на Саши на Вивита! Всичко най-хубаво и весело!
Честито и на всички вчерашни рожденици, които пропуснах!

Разходки - Роси излезе вчера за пръв път от седмица SadНали все е сополива, а навън студено... Надявам се да не се заседи пак вътре. Миналата зима излизаше всеки ден, искам и тази да е така.
Елена_Ч, много ме развесели с тази история за лелката от яслата. Приятна отпуска без деца ти желая. Почини си. И дано не ти се отбие Калинката, щом не искаш.
Мече, вземи предвид смяната, зъбите, навалицата около РД (която, между другото, страшно изнерви Роси), Т в стаята, влажността на въздуха.
Сердика, дано се оправи бързо Малик. И аз очаквам скоро да намеря Роси да се плицика в тоалетната....
Нови умения:
 - казва ко-ко, па-па
 - показва носове, очи
 - "мие" си косата, крачетата
 - покава колко е хубава, голяма и прочие
 - позира пред огледалото
 - бърше си устата и на другите устите
 - облича се и се съблича - издърпва и напъхва ръчички и крачета
 - танцува
 - изблъсква сглобяемата кошарка до средата на дневната, докато е вътре в нея  Shocked
Мдааа, направо гордост ме тресе - такива способности, такова чудо Mr. Green

# 256
  • София
Забравих ooooh!
Честита годишнина на Исайкова и мъжа и! Много готино семейство. Желая ви любов!  bouquet

# 257
Честит рожден ден на Саши, много да радва мама и татко!
bdbaloni bdbaloni hbday bdbaloni bdbaloni happy bd[/color]
Честита годишнина на Исайкова.
Като ще говорим за способности и Кити може
- казва па-па, как прави баба меца, кончето, магаренцето, кучето
-показва пъпове,носове, очи
- показва колко е голяма, силна и на колко годинки е
- реши се с гребен и четка
- облича се и се съблича
- храни другите-с лъжица или с вилица, на себе си не иска да дава
- бърши ръце, мие ги също, очи също мие, тропа с крачета - това от песента за двете ръчички
- оглежда се в огледалото и прави едни смешни муцунки
- гуши плюшените играчки и куклите
- тика кола и прави бррр
- дава здрасти и казва чао с целувка
Сама си разглежда книжките, чисти с прахосмукачката си, днес пуска топче в баскетболен кош.
И аз съм горда мама. Но парви и много били и бие - дращи, щипе и скуби децата, ако не и дадат някоя играчка. Което пък не ме радва въобще. Но не мога да се разбера с нея. Колкото повече и казвам, че така не се прави, тя толкова повече го прави. ooooh!

# 258
 newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА САШКО newsm59 newsm59

# 259
  • Gabrowo->Sofia
Вивита, да ти е жив и здрав рожденника, много да ви радва и теб и тати!
Честито и на мнооооооооого то вчерашни рожденници! И те да са много здрави и щастливи деца!
Симка, Бубе, аз съм потресена! То не са умения, то не е чудо! Браво на дъщеричките ви, слагат Иван в задния си джоб.

# 260
  • София
Момичета,благодаря за пожеланията!Дано е така, винаги-розово:)))

Диди-ами така са момиченцата.нали са по-напред в материала.

# 261
честит рожден ден на сашко! да расте здраво и весело дете!!! newsm38 nbirthday newsm67
исайкова, пожелавам ви още дълги години любов!!!  1dating

# 262
  • Димитровград

Честита годишнина на Исайкова!!!
Честит рожден ден на Саши!!!

И ние имаме "умения" Mr. Green,ама интересно е само,че много обича да пука балони-за секунди ги мачка и прави на парчета.И показва,че ще стане на една годинка.Обича да приспива бебето и да пее.

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 17:44 от kanesta

# 263
  • Карлово
Честит рожден ден на Сашко!

Честита годишнина на Исайкова!

# 264
  • София
 newsm59 Честит рожден ден на Саши!  Tada Честит празник и  на мама и тате!
Честит рожден ден и на всички пораснали вече бебоци!  ura
Много са хубави снимките на всички, а рождениците са прекрасни!
Честита годишнина на Исайкова!Много любов и разбирателство!  bouquet

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШИ  newsm59  bigdance2 newsm38
Честит имен ден на именниците.
Честито и на Исайкова с най добри пожелания.

# 266
Исайкова, честита годишнина и от мен   bouquet Още 100 пъти по толкова  Wink

# 267
Искам да си похваля дъщерята - носи си гърнето и пиша в него. Ако съм по-бърза става. Ако не - я изтървам, но винаги когато ми го носи
пиша. Много съм доволна.

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 19:49 от buba_katinka

# 268
Диди, мисля че Кити се учи, защото всички деца около нас са по-големи и правят доста неща. Тя ги гледа и като се приберем почти винаги прави нещо ново. Вчера например се сети, че ако се хване за мен, баща и ще я остави на терасата. Ние не я пускаме там - имам и цветя. Тя тича на там като види отворена врата, но вчера бях там и тя ме хвана. и се смее на баща си. Simple Smile

# 269
Исайкова - честита годишнина  bouquet и на 50тата да почерпиш. Много любов и светлина в домът ви!!!!
Буба катинка - браво за гърнето - Яни не иска да седне изобщо на него. Реве и се тръшка. Бавачката го беше излъгъла веднаж за 10мин ама нищо не свърши.. А за обличането направо ме смая Hug
Честит Рожден Ден на Сашето - жив и здрав , богат и щастлив да е цял живот!
Момичета да ви се" похваля" Яни ухапа кучето. Кучето е пинчър и познаите колко е безопасно да хапеш куче Joy

Общи условия

Активация на акаунт