Подаръци и веселба има у дома, НОЕМВРИЙЧЕТАТА стават на една!

• 12 769
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Мечтая си за едно дебело и ядящо с апетит бебе Sad писнаха ми тези борби за 5 лажици храна всеки път...

WinkМайчето не даде ли добър пример? newsm78

# 16
За второто и аз искам направо в родилното да разбера, а може и първата година да пропусна...сега ми хареса най-много Wink
buba_katinka разбирам те и ти съчувствам и ние сме на този хал - мисълта за дългааата и студена зима направо ме плаши...ние вече загубихме едни ръкавици и днес ще и търся нови..

# 17
  • София
Мечтая си за едно дебело и ядящо с апетит бебе Sad писнаха ми тези борби за 5 лажици храна всеки път...

newsm78 нещо не разбрах, но карай

# 18
  • София
Явно съвсем безпроблемни бременности ще да са били, че да не се усетят и пак не ми се вярва, една приятелка разбра в петия месец, защото я караше цветна, но докрая да нямаш никакви симптоми, че и киселини да не те мъчат-еееее, не може просто такива работи да се случват, както се казва, не е честно Mr. Green Но да са живи и здрави бебоците, добре че всичко е наред Hug
Буба, да знаеш само как те разбирам, и аз търся решение за рева от инат, страшно нещо е и по-лошо става. Не стига това, ами не мога и никакво лекарство да й дам, сега е хремава и по никакъв начен не успявам да й сложа капки или физ. разтвор, изпада в истерия, гърчи се, снощи от рев започна да й излиза пяна от устата, все едно драконче си отглеждам Mr. Green

# 19
newsm78 нещо не разбрах, но карай

Ами второто дете компенсираЛо проблемите с първото.  Grinning
Така казват. newsm78

# 20
Здравейте девойки! Благодаря за пожеланията за рождения ден на Стоян. Честит рожден ден и на Пол, Петра и Ния от нас. Да бъдат весели, щастливи и много диви хелоинчета  Laughing
Честито и на рождениците преди нас (малко със закъснение ще ме извините) и на тези след нас, разбира се.  Heart Eyes Heart Eyes
Тити, спешъл тенкс за смс-а  Hug

# 21
ох, много ви благодаря за поздравленията  Hug
днес цял ден рева умилено и току си казвам "сега бях в предродилна", "сега ме режат", "сега ми дават петра". да знаете, че е голям кеф. еуфорията е огромна. и за раждането говоря, и за първия рожден ден. айде, пак ще надуя гайдата сега.
черпя ви с тортата, която заедно с мъжа ми сътворихме специално за рд на петра. имаме си и тиква-фенер - нали е вси светии:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=73506

чрд и на другите днешни рожденничета.
тити, клара -  Hug

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 07:37 от majceto

# 22
майче, браво  smile3501за изложба е!

# 23
  • Gabrowo->Sofia
Аз не знам на кой да кажа браво! На майчето ли, на Филков ли? Той галям помагач бил! Браво и но двама ви! Да ви е сладко!

# 24
  • София
Ох, чак сега успях да вляза във форума. Днес беше натоварен ден.
Честит рожден ден на Стоян, Поло и Ния!   bouquet

И специален Много Честит Рожден Ден на Петра, щото тя ще става какичка и това ще и е първият и последен рожден ден като малкото бебе на мама и тати. Много щастие на цялото множащо се семейство Филкови!!!
  Heart Eyes

P.S. Тортата, майче, е мнооооого впечатляваща. Браво! Страхотна е.

# 25
EEEEEEEE Майче Майстор си!!!!!!! smile3501

# 26
Майче, да майстор си. И Филков и той де. Имам само един въпрос - мислех си, че тестето се оцветява преди да се разточи и да се сложи върху тортата, а то се оцветява после. Така ли е или може и по двата начина. И още един въпрос - а отдолу тортата каква е?
Аз в събота ще се правя тортата на Кити, а неделя сутринта ще я украсявам. Да видим какво ще направя.
За ината - не знам как ще го борим. Много е голям и май аз нямам нерви и сили да се справя. И вече започвам да се плаша за възпитанието и. Почнала е да ми се качва на главата. За сега не е стигнала догоре, но е на път. И мен въобще не ме слуша - баща да, но мен не. Не знам защо е така, но е факт. Вече няколко пъти го показва. Просто аз като кажа не и ми се усмихва и си продължава с един поглед - а да те вида какво ще направиш, май нищо.

# 27
здравейте
майче тортата е приказна, явно сте били много заети днес, чакаме снимки и от самото събитие,
за ината, аз и позволявам доста неща, според мен е малка за да и се сърдя че не слуша, имам само 2-3неща за които съм много сериозна с нея/дистанционните, телефоните и кабелите са нещо което тя няма право да докосва, а и да не ми къса цветето/и като и кажа по силно НЕ веднага прави муцка на разреваване, иначе като я викам навън, ми се подхилва през рамо и се засилва още повече,но в общи линии слуша,а ако види нещо навън което не и се дава, се тръшка и реве, тогава аз я оставям да седне на земята, бързо и преминава, гледам нещата които я дразнят да ги избягвам

# 28
Честит рожден ден на Петра, Ния, Стоян и Пол!

Майче, браво, страхотна торта сте произвели!

# 29
  • Пловдив
 nbirthday newsm67Честит рожден ден на бъдещата кака Петра,Поло,Ния и Стоян!happy bd

Да са здрави,палави,весели и много щастливи Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Майче,ти и цялото ти семейство сте номер 1 smile3521 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт