Подаръци и веселба има у дома, НОЕМВРИЙЧЕТАТА стават на една!

• 12 780
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
петра също заспива около 10, но откарва макс. 30 минути. около 2 спи за повече - ок. 40 мин  Mr. Green защо не опиташ д я оставиш да придремне в 6 за 10-15 мин, колкото да се освежи, и полсе към 9-10 сигурно вече ще е достатъчно изморена,з а да си заспи нощния сън. вероятно, де.

# 226
  • Съвсем в края на света
Честито на днешните рожденици! Да са здрави и много щастливи!
Златна леко раждане.
Майче твойто предложение ми се вижда несбъднати мечти, ама да каже Клара, може при тях да работи?

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 17:57 от kita99

# 227
честито и от мен на мамите с днешни рожденици! Здраве и весели усмивки вкъщи!
Златна, ще мине и ще замине раждането, и ще ди как ще си спомняш най-хубавите моменти от него Simple Smile

# 228
Искам да се похваля с днешната ни покупка както се вижда с две ципчета, супер лесно се обуват, сега се надявам да и топлят на крачетата през студената зима...

# 229
  • София
Една от лелките в яслата на Кали е малко гадничка и мрази Калинка. Обаче аз не се поддавам на подривна дейност и не отговарям на въпроси от рода: Това дете няма ли нормални обувки?; На това дете режете ли му ноктите?; Детето изостава във много дейности! Обаче седя аз и се чудя как да отговарям на подобни изявления. И тогава един ден ми просветна... Тя пак каза: Вие видяли ли сте каква екзема (малко петънце от пъпчици) има това дете? И аз казвам: Big mother вижда всичко (благодарско на Тити). Лелята се оказва фен на BIg brother и ми "прощава" всичко. От тогава сме приятелки и "това дете" получи име.

Сега малко ми е мъчно за децата, но от 12 часа на обяд не съм правила нищо.

# 230
много готини ботушки
майче, не става, тя си иска вечерно кърмене и да си спи, няма само да предреме, после цяла нощ ще кривее, сега вече ходи като пияна, едвам удържаме до 7, дано днес удържи и за баня, и в 7,30в леглото,

# 231
въпроси от рода: Това дете няма ли нормални обувки?; На това дете режете ли му ноктите?; Детето изостава във много дейности!

може ли да разбера какво значи "изостава в много дейности" - какво се влага напоследък в тази констатация  Twisted Evil

# 232
  • София
Не ходи, не слага малки кубчета в кофичка, не държи химикалка и не драска в рамките на листа.
Няма да ти казвам как реагираха на това че тя не носи обувки и на нежеланието и да носи такива.

# 233
клара, на Саши режима се обърка. Опитвам се да въведа стария, като го забавлявам повече о вемето , когато не искам да заспи ... т.е водя го на площдката да играе с децата, въпреки, че е студено (обличам го доста) , което ме довършва физически , но поне дневни поия ред го възвърнахме.
Елена , днес на 6 тата ни контрола (на 1 годинка) лекаря остана очарован от "оскъдните умения" на Саши ... като се има в предвид , че ни ходи ни яде като хората ни нищо. Та го намери в супер форма 8,300 кг, 74 см. висок и главичката вече забравих. направи му 2 ваксинки и ме остави да го утешавам  Wink
Нещо интересноза майките на момичета - има вече ваксина против рак на шийката на матката. ПРедизвиквало се от инфекции и само срещу този вид рак има ваксина. Вече има ваксинирани момиченца.

# 234
Честит рожден ден на Вики, Калина, Виктория, Тодор, Иван и Филип  bdbaloni newsm38 Tada

Златна, леко раждане и от мен! Не се притеснявай, нищо не е така, както си го представяш (най-вероятно). Скоро ще гушкаш малкото сладко бебче и нищо друго няма да има значение  Hug

Сисеее!!! това са нашите ботушки, купихме ги днес следобед! Тъкмо и аз щях да се хваля, много са удобни за обуване. Ади страшно им се радва   Grinning Пък са и много хубав цвят, идеално си отиват с джинсовото и зимно яке  Flutter

# 235

Сисеее!!! това са нашите ботушки, купихме ги днес следобед! Тъкмо и аз щях да се хваля, много са удобни за обуване. Ади страшно им се радва   Grinning Пък са и много хубав цвят, идеално си отиват с джинсовото и зимно яке  Flutter
Нали? И аз много им се радвам, цвета наистина подхожда на всичките ни горни дрехи, защото са в различни цветове на розовата гама. А за обуването newsm10 newsm10

По повод влизането на ZLATNA реших да надникна в отчетни 2006 и да си припомня миналогодишните вълнения  и за мое учудване не можах да намеря /поне на 1 и 2 стр./тема за Ноемврийчета, а сега те трябва да са най-активени - нали сме в нашия месец newsm78

# 236
Честит рожден ден на Вики, Калина, Виктория, Тодор, Иван и Филип Да са здрави, усмихнати, щастливи и много да радват мама и тати!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Пожелавам същото и на всички останали дечица, които пропуснах да поздравя!   bouquet
Златна леко и безаварийно раждане   bouquet
Аз пропадам от време на време, мо все още сме живи и дишаме ...  Mr. Green
За храната: 8 - каша, попара, макарони със сирене...200гр
               11.30 - зеленчук с/без месо
               15 - плодово кляко, плодова каша или пудинг
               18.30 -  от нашата вечеря, каквото съм сготвила
               21- АМ
Има 2 поникнали зъба и 6 в момента пробиващи. Проходи на 1 ноември, но е голяма страхливка  Simple Smile
vivita това с ваксината е интересно, утре сме на консултация и ше разпитам док.
Вече съм в предрожденна треска. Смятаме да празнуваме с още едно БГ-детенце. С майката лежахме в една стая в родилното и децата се родиха в един ден със 18 часа разлика. Впечатлих се от тортените творчески умения на мамите   chef Аз също се пробвах вчера. торта На вид стана, но на вкус  Sick Замина директно в кофата  Mr. Green

# 237
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на юнака на vivita! Heart Eyes

# 238
  • Sofia
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР НА МАМА ВИВИТА!ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!!

# 239
чрд на вивита, на александър и на цялото му семейство.

Общи условия

Активация на акаунт