Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
На 17 и половина е моят хубостник!
  А добрютро!Радвам се да ви намеря в добро разположение надуха!Кафето е баш кат за мен - с кафето пред лаптопа на работа.Само ме гризе любопитството  , какво е имало в кутийката?
   Мако, бях тийн,преди 30тина години.Ама тати е бивш военен,мама е много строга.Ще ви разправям по-късно за методите на баща ми.

# 106
муралета кутийка ли, аз мисля че е книга, ама може и кутия да е. След кафето се опитах да си измия зъбите с течен сапун, но пак е добре че четката си беше моята... Понякога грабвам грешна и се усещам в последния момент, сега и като ни затворят в къщи изцяло ще дам фира....
Чакам дребния да си напише домашните и да нарамвам дисагите, лаптоп, учебници мои и негови...

# 107
Ма ко, била съм тийн. И никога не съм имала вечерен час. Но, и никога не съм спала извън къщата на баща ми. На почивки съм отивала с гаджето, гостувала съм му докато той беше студент, той ми е гостувал също, но аз не съм спала у тях, той у дома- също.
Радвам се, че си по- добре.

# 108
Ха добър ви ден!
Моя Кратунковец след месец навършва 17......
Джейми при нас не става да го пратя сам за дрехи и обувки - най-близкото добро място е на 70км LaughingLaughingLaughing Не съм проверявала колко автобуса трябва да смени до там, но и цената на автобусните билети си я бива.... Не смея да му пазарувам онлайн, че трябва да се мери, а с връщането - пак разправии... Като беше по-малък ми беше лесно онлайн - носи определени неща и просто поръчвах от същия вид по-голям размер...
На Шоколада явно не му е харесала банята - не доближава езерцето вече Laughing
Мако видя ли - докторката се е зарадвала Laughing Ми тъй де - олекнало ѝ е! Много обичам докторите да са радостни Kissing Heart
Свърших с чистенето, кучето е разходено и заспало - сега аз трябва да опъна малко краци....

# 109
Моят е стиснат харесал си обувки в сайт на производителя, модел размер и отишъл във магазин който е на 200 метра от дома и се прибира и хвали с 20 лв са по -евтини от сайта... Същата работа със горница от преди седмица. И сега като се замисля утре със списък го пращам на пазар, мен няма да ме пуснат нищо,  че е дрогерия над разрешените квадрати е, ама него да така, че ще го използвам.
И аз не съм спала извън дома с няколко изключения когато съм оставала в на мама брат и с братовчедите сме излизали няколко пъти.

# 110
  • София
Новото време и старите кокошки😁

# 111
Валюцкооо, оглеждах се за кокошки на снимката, а то в кафето.
Добро утро.

# 112
Прибрахме се днес в Киев. Сега ще чакам две, а може и три седмици за резултатите и докторското заключение. Много готино у немско, ама да стоя три седмици там на хотел, мерси съм.

От утре Киев влиза в красная зона, хаха, дори и за метрото ще искат зелен паспорт. Тук като стоят, стоят и на магарето чуш викат: само ваксина или ПСР. Друго се не признава. А като гледам хората как са го ударили през просото с мерките, ще ми е много интересно как ще стават нещата. Но при мм служителите, които не са ваксинирани, а работят директно с клиенти, не може да работят....

# 113
Смърфи, стискам здраво палците, колкото трябва.

# 114

Хайде на кафето!

# 115
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, стискам палци за добри резултати
Честит празник!

# 116
Добро утро.
Честит празник!
Смърфи чакаме да споделиш добри резултати.
Ние си имаме и наш си такъв, за което от сутринта понеже е почивен ден съм на крак. Пазарувах, сега ще готвя. Менюто претърпя няколко корекции, да видим какво ще се получи.

# 117
  • Германия
Добро утро момичета,
честит празник,
Джейми на теб честит и личен празник.
С това май се изчерпах, чудя се каква умна мисъл да споделя с вас Joy

Смърфи и аз стискам палци всичко да ти е наред, а ако има проблем да се открие и бързо да се разреши.

Сега след две кафета отивам да се мъча с един чай, че нещо се опита да ме събори, но няма да му се дам.
Важното е, че първият  тест в живота ми за корона е негатив и ще се сборим с най-обикновено вирусче.

Успешен и здрав ноември ви пожелавам

# 118
  • София/Севлиево
Добро утро и от мен.
Честит празник!
Аз току-що ходих да сложа първата доза и сега съм една идея по-модерна Simple Smile Надявам се всичко да е наред.Казаха ми нищо превантивно да не пия,но довечера ще глътна едно аспиринче преди лягане.И си продължавам с витамин С през ден-два.
Малчо е добре,днес става на цял един месец ❤️

# 119
Добро утро!
Честит Празник на всички и най-вече на Джейми, Стади, Люси и Валиното Мими, че е много буден млад човек, с ясна гражданска позиция, кято изразява с журналистическите си начинания Kissing Heart

Смърфи - чакаме с теб резултатите!
Ели да нахапеш крачетата на Бузан!

При мен нищо ново ДЪЖД, дъжд, дъжд
Ваканцията на Дългун свърши, мм е дневна и аз най-накрая ще се изкъпя качествено Laughing че заемам банята за мин. 4 часа LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт