Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Лейди,кво прайш толкоз в тая баня? Масажи,тва онова,а?!
  Ели,кога мина месец?!Нацелувай Бузанчо!
  Честит празник на всички будни и будители!Много ме кефят младежи като Мими, евала и на родителското тяло,и вие сте будители.
    Аз моят не успявам и от сън да го събудя, магарето му с магаре.
  Смърфче, чакаме резултати със стиснати палци!!!
   Викаш и вие сте червени?Според нашата близка украинка,там всички мерки се спазват от всички и нещата са супер под контрол. Ако нещо не е , то е в резултат на руснаци,но в общи линии американците ще помогнат и ще оправят нещата.Понякога имам чувството,че разговарям с македонец, хахаха.
    Бачкам си,ръчкам си в нета,студено е и те така у северозападО!

# 121
Марулета - аз като истинска селянка много обичам селската баня LaughingLaughingLaughing За мен това е къпане, а другото - подмиване Laughing
Пълня ваната със сапунада и влизам да "гибарясам" Laughing Докато чакам - мия коса, лице и слагам маски. После се започва едно "масажиране" с кесЕ - да се свалят поне едни 3 кожи, търкане на пети с "чирпанска керемида" Laughing оправяне на 20бр нокти...Следва ново пълнене на вана с магнезиева сол и разни масла. На финала съм тотално размазана и ожадняла - пия 1л вода и удрям кратка дрямка Laughing

# 122
Лейди,ма то това си е цяло спа!!!

# 123
  • при късмета
Ели, честита месечинка!
Калинче, за разнообразие бих взела кучето във ваната. Ще ти е много забавно Joy
Джейми, честит празник!
Бабче, бързо да сбориш вируса
Аз сготвих и сега ще изкарам шефа малко на разходка.

# 124
Имам нужда от палчета.

# 125
Добър ви ден. Честит ви празник. Стискам палци на Джейми. Другото- после.

# 126
Джейми, и от мен палчета!!!

# 127
  • Германия
Джейми и аз стискам,
Ма ко идеята с Калинка и Шоколадчо във ваната много ми хареса. Преставих си я образно, но ще е друго да има снимков материал.
Ели, кога стана на 1 месец малкия юнак. Дано да е едно спокойно бебе.
Марулетка, как са нещата при твоето момиче. Да стиска още поне месец. Да и кажеш, че баба и Яка  така е заръчала.

# 128
Благодаря ви, не се развиха добре нещата, ще пазя леглото две седмици

# 129
  • София
Честит празник, момичета!

Лейди, ❤️!

Джейми, с Ковид ли си?
Как си, вкъщи другите как са?
Бързо оздравяване! Пиши тук, ще даваме кураж и съвети, някои-от първа ръка. ❤️

# 130
Да, пия си хапчетата, изолирала съм се от момчетата.
Личната както винаги е много точна, докато ми прати код за тест веднага и рецепта ми написа и понеже са в една сграда
 с лабораторията през терасата и рецепта получих и още по обяд почнах лекарствата, много преди да е ясен резултатът.

# 131
  • София
Джейми, колкото и да си се изолирала , предполагам си сама в стая, ти си била най заразна преди да проявиш симптоми.
Дано не ги при хване тях, но ги наблюдавай.
Терсене ще им е 10 дни да стоят между 4 стени, ама няма начин.
Имате ли кой да ви пазарува?

# 132
Джейми, стискам палци, всичко да мине леко.

# 133
Да всичко е измислено с пазаруването. За момчетата не е проблем стоенето в стаята, реално от петък до днес са излизали за ядене и до банята, колкото да мърморя че са все пред компютрите. Аз и преди съм споделяла те не са от тези които излизат много навън, даже като ни затвориха в началото едвам ги извеждах уж хляб да вземат, боклук да изхвърлят. Като скачени са с устройствата.

# 134
  • Бургас
Джей,дано мине леко!
Имаш ли ваксина?
Ако ти трябват лекарства или нещо,обади се!

Общи условия

Активация на акаунт