Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Германия
Джейми, леко да го изкараш.
Какви са ти симптомите?
Аз съм по-добре от вчера, но ме дразни, че не съм напълно ок. Мъчи ме само една суха кашлица, хремата е овладях, температурата е нормална почти, ама тая тъпа кашлица, чувствам си гърлото като раздрано.

# 136
Благодаря ви момичета. Не не съм ваксинирана, при последната анкета попълних че съм съгласна да се тествам, и реално го правих в къщи при всички появили се симптоми.
Учудващо вчера теста беше отрицателен, но тази сутрин температура и болки в мускулите се появиха и се насочих към личната, то реално това е нещото, което мога да засека като симптом, с хроничен синузит съм и главоболие, загуба на обоняние, запушен нос са ми почти ежедневни през последните 8  години през зимния сезон.

# 137
  • при късмета
Джейми, да го изкараш бързо и леко. Докладвай как си

# 138
  • в сърцата на децата <3
Джейми, бързо оздравяване! Пиши как си когато можеш 🤞🍀☀️

# 139
Джейми Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Спокойствие и почивка! Да даваш редовен отчет! Стискам палци!

# 140
  • гр.Варна
Добро утро
Джейми да пишеш как си от време на време, че да те държим под око.

# 141
Добре съм момичета. Малко трудно заспах снощи. Сега пия поредния чай, говорих си с мъжът ми по телефона докато си пих кафето и на двамата ни е гадно че не сме заедно, събудих момчетата за училище и сега освен да ровя във форума и гледам ТВ май друго няма какво да правя.

# 142
Добро утро. Джейми, това са супер новини.

# 143
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, радвам се, че си добре, почивай си и се лекувай
Мразя да вали.
Една приятелка ми даде огромен бенджамин и сега правя упражнението разчиствай тук и там, мести го и му търси място. А котката ще започне да се мисли за маймуна

# 144
  • Бургас
Джейми,все така леко да е и да мине!

Момичета,моя приятелка има юбилей и ще мина да я поздравя.Криста избра да и подарим туя вместо букет.Дъщеря ми мрази да се късат цветя.
Вие разбирате от градинарство,щото аз хич.Може ли туята да се засади в двора на приятелката ми?Има ли също някаква символика?Да не взема да подаря нещо гадно?

# 145
  • при късмета
Славе, туята изначало е външно растение. Единственото което ѝ разказва играта е кучета и котки. Ако има куче, което редовно препикава двора, няма изобщо да издържи. Тук са най-разпространени 2 вида, сребристата е малко по-капризна на времето, другата е много издръжлива. Ако е малка, по-добре напролет да се изнесе в градина. За символика нищо не знам, май няма такава в иглолистните растения

# 146
За символика не знам, но тези на съседа ( от нашата страна са десетина) са целогодишен развъдник на комари. ето една снимка от лятото, когато завършвахме покрива

# 147
  • Бургас
Мерси,момичета!
Приятелката ми има къща до морето и дано туята се чувства добре там.Домашни любимци нямат.

Смърфи,какво стана,душицо?
Къде прави изследванията?Излязоха ли?

# 148
Добър ден момичета!
Джейми Kissing Heart
Плами какво е това с което черпиш? Аз съм любител на чай и отвари, но това го нямам в колекцията.
Мако бенджамина е на пари!
Славе прекрасен "букет" сте избрали!
Марулета мен баба на СПА не ме е водила, ама в селския хамам - да. Там на масажиста му викаха теляк Laughing Веднъж на 7-10дни се ходеше задължително и си беше ритуал. От предния ден в къщи се приготвяха разни отвари за коса, за тяло.... задължителния сапун с хвойна... Казано на кратко - "селската баня - голям кеф" Laughing

# 149
Джейми,стиснати палци и от мен,да се оправиш бързо и да мине леко.Идвай на отчет!
 Яжке,стиска кълки момичето ми,  след два дни влиза в 9я. Все повече се убеждавам, че всичко беше за пътеки . Но вярвам,че всичко се връща!
     Иначе сме във някаква тиха еуфория двете. Почти всичко е готово, май само едни залъгалки биберони трябва да си купи.И нощница за родилно.Обаче реди и прережда скрина ,само ми снима някакви дрешки, кое с кое ще комбинира.Вчера дойде и кошницата за бебето, още едно одеалце. Между нас казано има някои неща,дето ще ги ползват съвсем малко време,но нека се радват.Те си ги избират,те си правят сметка на паричките,нека си купуват за детенце.
    При нас вали и е студено, аз бачкам.
   Болните,айде стига боледуване,оздравявайте!
  ПП - а какво ще готвя довечера,идея нямам.

Общи условия

Активация на акаунт