Термин Ноември 2024 - тема 4

• 35 729
  • 828
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!

Нашите бебчета:

03.10 - Тервел 💙 Лъчезара ❤️ Александра ❤️ на мама Didi Y
13.10 - Теодор 💙 на мама Mamamishka
21.10 - Анна ❤️ на мама Onirique

Onirique - 01.11 ❤️
luna_strike - 01.11 ❤️
mishmash9 - 02.11 💙
Skady - 04.11 ❤️
Sigma123 - 04.11 💙
Krasimira1234 - 05.11 ❤️
ParaSiempre - 06.11 💙
Didi Y - 08.11 ❤️❤️💙
manuela1992! - 09.11 💙
Milcheva26 - 11.11 ❤️
Elica7931 - 11.11 ❤️
roscheto - 17.11 ❤️
slanchogledka^ - 19.11 💙
Loch1123 - 20.11 ❤️
Tessaria – 23.11 💙
_Miss_ – 27.11 ❤️
nelcheto2020 - 27.11 💙
miaa7 - 28.11 ❤️
Mamamishka – 28.11 💙
ramonka13 – 30.11 ❤️

В кой месец съм бременна?

Майчинството счетоводно
Подготовка за нормално раждане
За секциото с любов
Подготовка за малкия човек
Бебешката количка - цяла наука за второ висше

Калкулатор за изчисляване на термин
Калкулатор за изчисляване на термин при инвитро
Календар на бременността по седмици
Програма "Майчино здравеопазване"
Майчинство – право на ползване, продължителност, изчисляване, изплащане
Изчисляване на прогнозен размер на парично обезщетение за бременност и раждане
Отпускане на еднократна помощ при раждане на живо дете
Изследвания по време на бременност
Кога и защо се прави фетална морфология при бременност
Бременност и медикаменти
Бракстън-Хикс контракции
Раждане
Естествено раждане
Цезарово сечение vs. естествено раждане
Раждане с Цезарово сечение
Кърмене за начинаещи – първи стъпки и съвети
Млечният път – блогът на Ася Демирева
Кърменето като начин на живот – блогът на Хедра
14 неща, които е добре да знаете преди да се роди бебето
Първи грижи за новородено
Първи ден и първа нощ с бебето вкъщи
Масаж на бебе

За добавяне към списъка с термини и корекции, моля пратете ми лично съобщение.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 11:36 от Onirique

# 1
Записвам се🥰

# 2
Хайде, момичета, само здрави бебчета пожелавам да записваме и много бързо възстановяване на всички!
Лелее, дойде и нашето време, чак не ми се вярва!

# 3
Не е късно да се ваксинирате в 32-33 седмица изобщо.

И ваксината за грип не пречи на кърменето, даже е добре, с кърмата бебето ще получи антитела. Какви са тези лекари антиваксъри не ми е ясно.

Аз си сложих ваксината за коклюш, за грип и за ковид. За мен и за бебето

# 4
  • София
Ето ни в новата тема. Да си пожелаем още десетина дни без бебчета. Да удържим още малко (то аз съм от последните де, още дори не съм в 45дневния отпуск)

# 5
Като стана въпрос за ваксини, мен бъдещия ЛЛ на детето онзи ден ме хвана леко неподготвена. Задължителните ваксини ясно, че ще ги слагаме, но ме попита какво мисля за ротавирусната ваксина, аз въобще не съм мислила в тази посока. Не съм компетентна въобще по въпроса, най-вероятно ще го послушам и ще я сложим. Ще се радвам някоя мама, която е с по-голямо детенце, да сподели опит, или дори да няма по-голямо дете, но е по-наясно от мен да изрази мнение. Simple Smile

# 6
Много здрави бебчета да имаме! И аз съм от последните,  от вчера съм в 45-дневният болничен. Постоянно си казвам само да стане ноември и всичко е окей, може да излиза, тогава влизам в 37 г.с. 😁

# 7
  • София
Записвам се и аз в новата темичка 🌺 В нея вече ще има много бебенца, чета и октомврийската тема, там си тече бебевалежът ❤

Мен тези дни някаква апатия ме е обзела, много странно, не ми се подхваща нищо, а имам да си оправя багажа за болницата, но само заобикалям куфарчето 😀 Нямам още много време аз до събитието…поне се боядисах вчера 😀

# 8
Още малко остана, но аз лично нямам търпение хаха 🤗 Надявам се да се случат нещата до 15-20дни 😀
Относно ротавирусната според мен я сложете, аз не съм се и замисляла.
Първо че тя е под формата на течна през устата се приема и е две дози. до 6м се слага първата доза после е късно. Моето дете я има и да чукна на дърво не е боледувало от чревен вирус, имам познати които не са я слагали едни защото закъсняха други не искаха и е факт че децата карат доста стомашни вируси, разбира се всичко е и до дете Simple Smile
Аз съм стегнала иначе багажа, оправила съм дрехи остават още някои неща вкъщи да оправим, бебчо е почти 3кг., аз от няколко дни съм в девети месец Simple Smile

# 9
Yellowbubble, благодаря ти за споделеното мнение. Ще си действам както го мисля, доверявам се на по-знаещите от мен и ще я слагаме. Simple Smile

# 10
Нова темичка Heart И аз не мога да повярвам, че и нашето време настъпва Hug

Аз от 13ти ще съм в 45 дневния болничен.

Тези дни главната ми цел ще бъде да приготвя багажа за болницата, че при така стеклите се обстоятелства не искам да събирам нещата на пожар Joy

# 11
Аз откакто оправих багажа и кажи речи останалото по вкъщи, много се успокоих. Преди бях все под напрежение, че не съм готова, ама и апатията надделяваше, заобикалях чантите и куфарите от далеч. 😃

# 12
Успешна и щастлива да е новата ни тениска.Аз ви чета но не съм много активна.Инъче от днес съм официално в 45 дневния.Бебка си е ок,аз изкарах гадния грип.За началната страница термина ми е 24.11 но ще съм със секцио така че ще е по раничко.

# 13
Това с апатията и мен ме е обвзело, не знам какво ми става, имам толкова неща за правене, обаче нищо не правя по цял ден. Чакаме още да ни монтират мебелите в детската и съм казала, че тогава вече ще се стегна и ще подредя всичко, надявам се да ми дойде музата, хаха. Иначе и аз вече нямам търпение. Hug

# 14
Аз гледам да си почивам колкото мога повече сега последните месеци, след това ще започне екшъна, затова предпочитам сега да си спя, да си чета книги и да се разхождам. Детската стая е оправена. Апартаментът също, само трябва да извадя есенно-зимните дрехи и това е. Тия седмици не смятам да си давам зор, колкото сме направили-толкова😀🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт