Термин Ноември 2024 - тема 4

• 34 622
  • 828
  •   1
Отговори
# 45
Честито бебенце🍀👶🏻 Да ви е здраво и много щастливо ❤
Нормално е, аз също го спрях дни преди 36та седмица, и още от следващия ден си имах подготвителни макар и че е с натрупване. Според мен няма повод  за притеснение, утре ще се успокоите съвсем Simple Smile

# 46
  • София
Mamamishka, честито бебче. Тео бързо да наддава, а на теб бързо възстановяване. И скоро да сте заедно у дома.

# 47
Честито бебче !!!!!!!!! Да ви е жив и здрав юнакът и мнооооого да ви радва !!!!! Ти си герой мама мишка !! Бързо възстановяване и да ни стискаш палци Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Heart !! За мен нещата наближават неимоверно

# 48
Честито бебчеее ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Да ви е живо и здраво, много да радва всички ви в семейството!!!
Ех, каква хубава новина за днес 🥳🥳🥳🎁🎁🎁

Аз си взех 45-дневния болничен и за капак съм болна, сериозна хрема ме мъчи, поне не е ковид.
Аз също не съм готова Нина багаж, ни с дрешките. Вкъщи е дармадан .... Смятам да чистя с парочистачка навсякъде и като цяло май няма много време 😃

# 49
Момичета, и мен ме приеха днес по спешност в болница, околоплодните води са много редуцирани. Тоновете на беба са добре, засега съм само под наблюдение, ще видим какво ще става от тук нататък. Успокоиха ме, че вече е достатъчно голяма и доносена, но пак си се притеснявам.

# 50
Честито бебенце, Mamamishka! Да наддава бързо Hug На теб бързо възстановяване. Какво наложи секциото, ако не е неудобно да питам? Sad
Сега ще чакат да стане 2500, за да го изпишат, или може и при по-малко килограми?

# 51
  • София
Момичета, и мен ме приеха днес по спешност в болница, околоплодните води са много редуцирани. Тоновете на беба са добре, засега съм само под наблюдение, ще видим какво ще става от тук нататък. Успокоиха ме, че вече е достатъчно голяма и доносена, но пак си се притеснявам.

Спокойствие, мила Onirique, добре че навреме са ги хванали водите, ти си много близичко и до термин вече, тъй че бебка си е готова за по-ранна среща, ако се наложи 🥰 На преглед ли ти видяха или имаше някакви симптоми?

# 52
Onirique, важно е, че си под наблюдение. Blush

Момичета, аз пък преди малко при ходене до тоалетна забелязах едно мъничко жълтеникаво топченце, приличаше на желе. Малко се филмирах, дали има вероятност да е някаква част от въпросната тапа. Заради слагането на утрогестана свикнах да имам някакъв вид течение и не ми прави впечатление, не знам дали вече се филмирам Confused

# 53
Onirique, не се притеснявай, всички необходими мерки са взети! Помоли някой да ти донесе багажа за болницата,да ти е спокойно, ако не те изпишат утре, и ако трябва, ще се срещнеш с госпожицата си много скоро! Всичко ще е наред, достатъчно голяма е вече!

Miss, наблюдавай за още парченца и даже може да снимаш едно и да го пратиш на АГ-то (не знам колко сте си близки). Може и да е от тапата, тя пада няколко дни подред, и накрая пада желирано с консистенцията на белтък, може да има и малко кръв. Стегни си багажа за всеки случай, да не ти е паника.

Стискам палци всичко да е наред, момичета!

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:31 от slanchogledka^

# 54
На преглед тази сутрин се установиха, през цялата бременност кажи речи си бяха малко, но в нормата, на последния преглед преди две седмици бяха "леко редуцирани", но днес са силно редуцирани.
Приемащия ме лекар ми каза, че я измерва около 3200гр. и кажи речи няма нищо страшно, ама като се сблъсквам за първи път..поревах си мъничко. 😃
Иначе съм си с багажа, даже и документи за раждане разписах за всеки случай, май си ме готвят за секцио. Но каквото дойде, нищо не мога да направя и без това.

# 55
Честито бебенце и от мен! Да бъде живо и здраво и да расте щастливо и безгрижно!
Onirique 3200 гр. е супер, бебка няма да има никакви проблеми, ако излезе по-рано. Пожелавам ти успех все пак, пък каквото стане , важното е да е жива и здрава!😊

# 56
  • София
Onirique, бъди само спокойна. Щом си там и под наблюдение, има кой да реагира. Не се напрягай, бебка е вече голяма.

# 57
Мами, тъй като най-накрая започнах да оправям багажа, та да ви питам:
1. Вие ще си взимате ли протектори за зърна и бутилка за промивки след раждане?
2. Какъв крем за подсичане сте взели/ще вземете?
3. Ще си взимате ли някакви снаксове?

# 58
  • София
Аз дори още не знам къде ще раждам. В държавна или частна болница и съответно багажът ми зависи от това.
Мога да изкажа мнение по третия въпрос засега. Аз задължително ще нося нещо, солети, бисквити, гризини. Не са полезни, но съм злояда, и си представям как ми дават пилешка супа и нещо с картофи, няма шанс да ги ям.
Със секциото мисля че няма нужда до промивам. още не съм купила протектори. Имам судукрем у дома.

Мами, тъй като най-накрая започнах да оправям багажа, та да ви питам:
1. Вие ще си взимате ли протектори за зърна и бутилка за промивки след раждане?
2. Какъв крем за подсичане сте взели/ще вземете?
3. Ще си взимате ли някакви снаксове?

# 59
И аз купих судокрем, ама поръчах онлайн и съм се изхвърлила на най-голямата кутия. Че то това е огромно нещо, бе 😃 въобще грамажите ги нямам за нищо, дано не се съсипе във времето, че не знам за колко време стига едно такова кремче.

Общи условия

Активация на акаунт