Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 49 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Честита да си, Люска! В твоя чест пожелавам да направят работния ден само 4 часа и ти да се кротнеш малко. Весел празник!

# 181
Смърфи ами цветята от снимката до кафето.
Хайде да ви развеселя, реших да съчетаят полезното с приятното, разтворих си соли за крака и както винаги в много гореща вода постепенно топя пети пръсти, докато вече търпя и цопвам в легена, ровя си във форума  и отмествам за секунди поглед от телефона, какво да видя около мен красива локва, ама локва, явно без да се усетя съм разляла част от водата, днес не съм пускала пералня, е ще пуска. Половината хавлии отидоха за попиване на водата от ламината.

# 182
Ами Джейми, аз ще искам семенца, ако не е нахално.С подробно упътване къде, кога, как се сеят и отглеждат.И как се казват. Живея в къщата, цветята малко ги занемарих това лято.Искам да си избистря в главата точно как да ми изглежда двора, не тук да бучна,там да бучна ,после да вадя ,да местя ......
    А пък аз днес си ровичкам нещо в портмонето и си гледам личната карта , ми тя изтекла.Аз мислех ,че другия месец.ММ днес зарежда магазините/не е застопорен на накой от тях / звъннах му да ме смени към 16.00 , точно за 10 минути бях готова с подаването на документите.Да похваля полицията , по-точно паспортната служба в Монтана. Добра организация и бързо обслужване.

# 183
Момичета, само да ви кажа, че приготвих тази рецепта с карфиола и се получи мноого добре. Нищо не е нужно да слагате в пюрето от карфиол, освен яйцата и да си го овкусите по ваш вкус. Аз нямах чушки и използвах повечко гъби, моркови и целина. Мисля, че страшно добре ще върви със запечен/запържен бекон.

Джейми, гола вода съм с цветята. Ще им се любувам само на екран.

# 184
  • София
Добро утро, момичета!

Благодаря за поздрави.Вчера нямах грам време да вляза .
Честита да си, Люска! В твоя чест пожелавам да направят работния ден само 4 часа и ти да се кротнеш малко. Весел празник!
По-добре да дигнат заплатите. На 3 работи (4-тата е нестабилна - този месец няма книги за превод), изкарвам 1/3 от разходите ни.

# 185
Днес явно всички са заети. И кафето не сте изпили, ама аз на бонбоните се нареждам.
luss жива и здрава да си.
Днес кръвното е това което ме мъчи, 100 на 65 ама и това ще мине. Мъглата от вчера от 18ч до 9:30 сутринта ми разказа играта.
Покрай темата за снимките със смартфон от час снимам два бебока и сега ще ви ги представя.
"Саксията" е чашка от кафе претърпяла злополука.

# 186
  • при късмета
Джейми, поглеждам дали си писала, да видя как си
Много ми е смотано днес и хич не ми се пише, колегата за който ви казах с тромбите, вече е без крак. Как ще се справи с 14 годишно дете и кой кого ще гледа? И двамата са в ужасна ситуация

# 187
Ужас, ма ко! От какво му бяха тромбите? Готова съм да помогна, ако има финансова нужда. В крайна сметка важното е, че е жив и все някакси ще се намери начин да се грижи за семейството...

Люси - жива и здрава да си! И дано нещата се наредят успешно при вас! Беше казала, че Миленка ще се връща скоро. Дали правилно съм запомнила?

Джейми - как е днес дереджето? Няма болки и температура, нали? Това за теб ниско или високо кръвно е? За ниско знам за айрян със сол. А за високо - канела. Но си е гаден вирус, наблюдавай се и ако нещо не е наред и продължи по-дълго време, сигнализирай на лл.

Скрит текст:
Професорът ми изпрати репорта. Добрата новина е, че при него нещата са отхвърлени. Лошата новина е вследствие на добрата тоест останаха не особено хубавите неща... Харесала съм си една болница в Германия и смятам натам да се насоча. Но първо тук ще направя още изследвания. Ег**ти и чудото съм!

# 188
Ееее, ама така не ми харесва!Стискам палци да се оправяте,всички!!!
  Мако,аз финансово не мога кой знае колко да помогна, но с дрехи и обувки мога. Предстои да се преразглежда гардероба на синът ми, има доста неща за прибиране , които всяка година се чудя на кой да даря.Има якета,маратонки,дънки,запазени .

# 189
ма ко трудно ще им е...
Смърфи успех с изследванията.
 Ниско кръвното ми, но никъде не съм чела за такива симптоми.
Болки днес нямам, температура също следя на един два часа, запушен нос от време на време теква, ама той не ме притеснява. Бездействието ме мъчи. Не съм свикнала да лежа и нищо да не правя.

# 190
  • гр.Варна
Ма ко ако има с какво да помогна и аз съм насреща.

# 191
Смърфи, все пак днешната новина си е добра новина. Стискам палци за продължението ѝ.
Ма ко, дано човекът бързо се възстанови И психически. Важното е да има стимул да продължи. Ще помогна.
Джейми, бебетата много са хубави. Имат ли си имена? Simple Smile
За мой срам сега забелязах бонбоните след кафето на Люската. Пу, за мен.

# 192
  • при късмета
Момичета, благодаря ви много! Няма нужда от финансова помощ. Има и количка вече и с патерици ще се учи да ходи. Съвсем различен е проблема, психически, както Мария спомена. Здрав, прав човек, първия тромб 10 дни след ваксина. За 2 месеца общо 3, съответно 3 операции на едно и също място. Третата беше преди месец и половина. Много бързо се развиха нещата, още не знае от къде му е дошло, камо ли какво ще прави нататък. Детето също е изключително травматизирано. Не знам дали ви бях споменала, загуби и майка си преди 3-4 години.
Смърфи, и от другите доктори и изследвания се надявам да са добри новините, като при професора
Джейми, за ниско кръвно и аз не съм чувала, звънни на докторката. Моята приятелка като го кара беше точно обратното, направи такава хипертонична криза, че никога не беше вдигала такива граници, въпреки, че си има проблема

# 193
И все пак, ма ко, ако има нужда, на линия сме. Коя ваксина си е сложил? Това от нея ли е?

# 194
  • при късмета
Предполага се, че е от нея. Доколкото разбрах астра зенека

Общи условия

Активация на акаунт