Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Спирам с тази тема, в петък ще видим ще мрънкам ли или ще се радвам Close

Ами нормално е да се притесняваш. Всички се притесняваме в такъв момент. Човешко е! Hug Притеснявах се когато и нашите се ваксинираха, и сестра ми, и свекърите... Свекърва ми вече и бустер си сложи и пак само й се спяло първия ден.
И аз го мислих този момент, четох много и дискутирах с приятели лекари и за себе си бях сигурна, че това е решението, ама като седнах на стола и заголих рамо, лека пот започна да се стича по гърба ми. Wink
Така че си пиши и мрънкай. Темата за ваксините е щокотлива, но тук винаги се подкрепяме.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 12:37 от Смърфиетка

# 421
Смърфи Да на работа съм - онлайн. Приключих за днес. Нямах заместник двете седмици и сега наваксвам пропуснато.
марулета по всички природни науки. Лятото се смяхме с ма ко и по география ме подреди Simple Smile
Днес са ми писали от университета, дали са срокове за дипломните работи. Аз диагностиката съм си я направила, но със самата работа съм до под кривата круша, а сроковете са едно кратки и там трябва да се стягам да пиша, отделно имам и студенти базов учител съм и там заради боледуването съм си отложила уроците. Не ми се мисли едното оставям другото почвам.

# 422
АЗ ще слагам утре втора игла на Пфайзер.Писах ви, че първият път изкарах всички гадни симптоми на вируса за един ден, до 17.00ч. И все едно някой ми вля сили и енергия точно в 17.00ч  А от нощта, през целия ден имах висока температура,болки в ставите, не можех да мръдна от леглото. Аз за себе си съм убедена, че с ваксина е по-добре.ММ не иска да сложи,даже имахме спор със свеки преди няколко дни. Обвини ме,че 26 години сме заедно,
 пък аз а не мога да го убедя да се боцне. На какво прилича това, той не ме зачитал за нищо.  Ами ако той се опита да ми забрани да се ваксинирам? Как така аз ще налагам на него какво да прави?!
   Джейми, стигат ли ти 24 часа в денонощието?

# 423
Аз съня си на никой не го давам. Всички знаят, че след 20 ч ако ми звънят е вероятно да съм заспала и първо питат Спиш ли?
Сега след тези две седмици ми е трудно ставането сутрин, иначе най- късно в 4 съм пила кафе изкъпала съм се и работя.
 Ето в момента единия младеж говори с приятели целия вход имамм чувство че ги слуша, другия гледа някакви клипчета от там едни звуци ехтят. Съседчетата се чуват от време на време, мен това ако чета за изпит ме разсейва, ако проверявам домашни не е проблем. Та съм си нощна птица.
Сложих пилешки крилца в тавата. Сега се чудя имам пет домата и дали ще стигнат за салата. Ще им направя и чеснов сос. Вече се изчерпват идеите ми за вечери.От снощи има две чинии леща с пушено месо та и утре обяда е осигурен.

# 424
Добра вечер!
Днес ремонтирахме оградите, че мишо-пишо, наречен Шоколад бяга от двора като стой та гледай Laughing Стана от грозно, по-грозно, но разбойника мина на инспекция и не откри пролуки .... поне за сега.... LaughingLaughingLaughing
Вечерята сама се готви - патка в/у кисело зеле, а ние дружно /мм, майка и аз/ отидохме на 50км за бустери. Бях се настроила за Пфайзер, ама днес имали само Модерна LaughingLaughingLaughing Сега ще видим как ще е след нея. Мм след пфайзера си смени телефона, а майка киндъла... Аз нали бях с АЗ - нищо Laughing

Защитниците на патките да не отварят
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 18:44 от Ladybird_

# 425
Ох,лелееее, Лейди!!!
  Сещам се, че щях да снимам украинските чайове и подправки.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 09:08 от марулета

# 426
Марулета последната "подправка" е върха Kissing Heart Скоро трябва да се прекръстиш на "бабче" Heart Eyes

# 427
Еха, мамино Пупи и бабината Букла! Kissing Heart

Марулетка, всичките неща ги знам и съм ги виждала. Ако искаш нещо, кажи да ти донеса следващия път, когато се върна.
A и всеки, които иска такъв чай или подправки да каже да му нося. Hug

Ох, Калинка, мен патката ама хич не ме интересува, ама зелето, киселото зеле.... умирам. Heart Eyes

# 428
Дам, и аз се присламчвам към зелцето.
Марулетка, хубава и истинска снимка.

# 429
Мерси ,Смърфи! Братчето и етърва та имат грижата да ме зареждат.Винаги има и бутилка хубава украинска водка.Сетих се д ги споделя.Аз чаят много го харесвам.

# 430
Мерси ,Смърфи! Братчето и етърва та имат грижата да ме зареждат.Винаги има и бутилка хубава украинска водка.Сетих се д ги споделя.Аз чаят много го харесвам.
Е, аз Рошен и водка също мога да донеса. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дам, и аз се присламчвам към зелцето.
Ааааа, не пип, че пляс, хаха. Joy
Ние патки тук си имаме, ама зелИ си нямаме.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 08:55 от Смърфиетка

# 431
Добре, айде, от мен да мине- взимам остатъка от зелето и цяяяялата патка. Simple Smile

# 432
Добре, айде, от мен да мине- взимам остатъка от зелето и цяяяялата патка. Simple Smile

Ок, договорились! Вземаш патката и си стискаме приятелски ръцете! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 433
Нееее, ти взимаш порция зелце, а аз взимам остатъка + патката.

# 434
Нееее, ти взимаш порция зелце, а аз взимам остатъка + патката.
Е, сега станахме на кълбо, хахаха! Joy

Калинка, отмъкнаха ми зелИтУ... да ми направиш една тава само за мен. Joy Патка нИ щЪ! Poultry Leg

Общи условия

Активация на акаунт