Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да ни е честит Денят на християнското семейство!
Да са ни живи и здрави децата, внучетата, близките хора! В домовете ни да цари мир и разбирателство, да има топлина и уют.
Отбелязвате ли този празник? На обяд ще ни дойдат сина и племеника със семейството си.
Гласувахме, изпихме си кафето, сега ще приготвям обяда.
Хайде, спорен ден, да е лек и зареден с позитивни преживявания!

# 526
Амин!

Добро утро!

Весел и спокоен празник!

# 527
Честит ден на християнското семейство! Благодаря за неделното кафе на Лейди!

# 528
  • в сърцата на децата <3
Привет! Взимам си едно късно кафе и пак отивам да работя 😁 Днес тук времето е такова, че мога да кажа само: така да изкараме зимата до края на април, нататък ще го мислим!
Честит празник!
За първи път откакто имам право да гласувам, съм с толкова категорично изразени симпатии за избор на президент. Силно стискам палци на фаворита си и прогнозата ми е 75% и нагоре гласове в негова полза. (Миналия ден за който гледа Фермата, познах още в деня преди дуела, че Ванчето ще спечели в последната битка и ще играят до край. Ако и сега позная... Май трябва да пусна едно тото ли 🤔)

# 529
  • София
А аз ще ви поднеса кафето лично, а, а

# 530
Вале, на такова кафе и посред нощ не отказвам Kissing HeartKissing HeartKissing HeartHeart Eyes

# 531
Честит празник!
Вале моето мога ли да запазя за утре сутринта?
Виждам го сега, ама от началото на месеца второ кафе не пия. Да ви кажа март 2020 когато ни затвориха от 6 сутринта до 18 ч непрекъснато пиех кафе. Миналата година пробвах с едно, успешно в работни дни и не толкова добре у дома. Сега едно ми стига, нито ми се доспива нито усещам липсата.
Мъжът ми снощи се поду, от две седмици лекува зъб. Обади се казаха му какво да пие и днес в 9 отвори кабинета. След това гласувахме и до преди час бяхме на село. Децата помогнаха, аз изкарах повечето време край печката. Супа топчета и чушки с кайма и ориз имам и за утре. Обрах доматите три кофи, повечето наредих но има още. Ще хапваме салата дълго.

# 532
# 533
Добро утро и от мен, дами.

# 534
  • София/Севлиево
Добро утро.

# 535

Момичета, днес почерпката е от мен!Тази сутрин станах БАБА  на Катрин!Страхотна емоция ми подариха дъщеря ми и зет ми,нямам думи да опиша щастието ,което изпитваме!
   Естествено раждане,нормално, и двечките са добре!
   Благодаря ви много за подкрепата,когато ми беше трудно и тревожно, надявам се да споделяме и радостите.
  Блаодаря ви!

# 536
  • София
Ооо, Марулетка, това е най-, Най- хубавата новина!
Здрава и щастлива да ви е Катрин! Много радости да ви носи!

# 537
  • София
За добро утро закъснях, но ви поздравявам с новия ден.
ЛЮСИ, благодаря за кафето, ще го изпия с настроение. Grinning
АНГЕЛЧЕ и моята прогноза беше за 75%, но и 66 стигат. Stuck Out Tongue Winking Eye
УАУууу, имаме си нова баба! МАРУЛЕТКЕ, радвам се за теб, за всички вас!
ЧЕСТИТО! КАТРИН ДА Е ЗДРАВА, УМНА, КРАСИВА И ТАЛАНТЛИВА. МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА, ТАТКО ДА ПОМАГА, БАБИТЕ ДА НЕ СЕ БУТАТ, АКО НЕ СА ГИ ПОВИКАЛИ. ЗА ДЯДОВЦИТЕ КАКВО ОСТАНА? ДА СИ НАЛЕЯТ РАКИЙКА И ДА ПОЛЕЯТ ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ!
Мислех да пиша още, но след това велико събитие нищо друго няма значение. Grinning

# 538
  • при късмета
Добро утро!
марулета, да ти е жива и здрава внучката, много да ви радва! Бързо да се възстанови дъщеря ти и да се прибере

# 539
  • гр.Варна
Честито бабоооо.Да расте здрава,спокойна и много щастлива малката сладурка.

Общи условия

Активация на акаунт