Домакини 78/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 51 115
  • 738
  •   1
Отговори
# 540

Марулета ЧЕСТИТА РАДОСТ! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Да расте малката принцеса здрава и щастлива, обградена с много любов!
Страхотна розова почерпка Heart Eyes

# 541
  • София/Севлиево
Честито бабче (много ми е странно,защото май си доста млада).Бъдете здрави и много щастливи цялото семейство ❤️❤️❤️
Сега се сетих,че някой питаше дали баткото ревнува от бебето-не,предполагам,че е от много голямата им разлика.Много иска да помага,засега обаче го ограничавам.

# 542
Честито бабче (много ми е странно,защото май си доста млада).Бъдете здрави и много щастливи цялото семейство ❤️❤️❤️
Сега се сетих,че някой питаше дали баткото ревнува от бебето-не,предполагам,че е от много голямата им разлика.Много иска да помага,засега обаче го ограничавам.

Ели - "баба" е титла, а не показател за възраст Heart

# 543
  • София/Севлиево
Знам, Калинка.И то титла ,за която и аз си мечтая някой ден,че моята мама не доживя до нея...

# 544
Ели,млада съм ,на 47.Обаче аз им казвах да не се мотаят,докато съм млада и шашава , да ми използват.На зет ми майка му почина ,малко преди сватбата , за съжаление.Така е съм единствената им дясна ръка.
   На моите разликата е 6 г и половина.Никога не е имало ревност, каката много ми помагаше.И сега се разбират много двамата, тя му се кара и го стяга повече от мен,обаче срещу нея не се ежи така, както на мен.

# 545
Mарулетка, честита да е Катрин(много хубаво име). Да е послушно, поспаливо и ящно бебенце. Бързо възстановяване на щерка ти, и разбира се, честита радост и на теб.

# 546
муралета честита да е девойката.
Много здрава и щастлива да е. Да радва мама и татко и всички около тях.

# 547
Добре дошла на Катрин! Heart Exl

Честита ви радост, Марулетка! Да е жива и здрава малката принцеса! Hug

# 548
  • в сърцата на децата <3
Марулета, честита внучка ❤️❤️❤️ Ех, че хубава новина!!! Жива и здрава да ви е!

# 549
  • Бургас
Марулета,честита ти радост!Да е здрава и щастлива внучката ти Катрин!
Не мога да си представя такава огромна радост и отговорност-дете на твоето дете!
Само като пиша и ми се насълзяват очите!
Кога ли и аз ще се радвам?
Да са здрави и двете-мама и бебе!

# 550
Къде се губиш, Славе?
Наздраве!

# 551
  • Германия
Бабо Марулке, да ти е жива и здрава внучката. Бързо възстановяване на дъщеря ти и скоро да са си в къщи.

Леле баба на 47, ама ти си много млада. Ще бъдеш една щура баба на малката принцеса Катрин

# 552
  • Бургас
Къде се губиш, Славе?
Наздраве!

Тук съм,Мер!Не се чувствах добре тези дни,но при такава разтърсваща новина не мога да не се включа!

# 553
Аааа, няма да се даваш на гадните чувства. Идват хубави празници, слагай усмивката и горе главата.

# 554
Ей, ама колко бебета си имаме в темата - Марти, Росен, Катрин и Шоколад! Кеф голям! Kissing Heart

За утре да не забравите за палците, предстои ми ямр.... При цялата ми симптоматика, не знам какво да очаквам...

Общи условия

Активация на акаунт