Коледни календари 2

• 65 150
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Ах, Ваня, пак ми помогна и с тая идея! Ами съвсем ги забравих тези Орифлейм. Пак казвам, че като козметика не ми харесват и двата бранда, не че не съм ги ползвала предииииии.... в предния век /дори бях и аз самата дистрибутор в зората на 199../, но за идеята като коледни джунджурийки смятам, че ще допаднат на момичетата.

# 106
Пуснали са много готини адвент календари с чорапи за мъже и жени в Била.

Нещо се бъгва и не дава да напиша следващ коментар. Цените варират на нещо от сорта между 20-30лв. ама точна не запомних. Утре като ида мога да ви снимам ако искате?

Ще се радвам да ги снимате. В коя Била ги видяхте и грубо къде са разположени? Утре мисля да отскоча до нашата Simple Smile

# 107
  • Бургас
На Н&М има календари с бижута...
В алиекспрес има всякакви видове.
От алиекспрес имам гривни,взети за сребърни,но не мисля,че са такива.
Имат стабилно посребряване и родий вероятно,защото уж не се променят.Не знам и аз,всяка по-евтина медна джундурийка на втория ден вече оставя по мен зелени следи.Имам хормонален дисбаланс,потя се много...Казват,че ако не се мокрят,издържат дълго.При мен няма как.
Стомана също съм купувала,има интересни модели,но повечето са също груби,стоманата трудно се обработва,не е като сребро или злато мека и податлива на обработка...

# 108
  • София
Пуснали са много готини адвент календари с чорапи за мъже и жени в Била.

Нещо се бъгва и не дава да напиша следващ коментар. Цените варират на нещо от сорта между 20-30лв. ама точна не запомних. Утре като ида мога да ви снимам ако искате?

Ще се радвам да ги снимате. В коя Била ги видяхте и грубо къде са разположени? Утре мисля да отскоча до нашата Simple Smile

Ами аз работя близко до тази Билла на ул. „Сердикийски събор“ 1, ж.к. Южен парк. Днес като ходя да си взимам обяд ще ги снимам. Мисля, че имаше избор на 2 женски и 1 мъжки ама да не ви объркам...

# 109
От Oriflame България потвърдиха, че тази година няма да предлагат календар с бижута! За козметични календари не знам, тъй като въпросът ми бе само за такъв с аксесоари.

# 110
  • София
Ето ги и Коледните календари от Била. На цена от 30лв. са, като има 2 различни вида за жени и един за мъже.

Този е за мъже:

# 111
Благодаря за снимките - изглеждат интересно Simple Smile

# 112
  • София
Много са готини и свежи за коледен подарък. Аз взех един да видим ще му се зарадват ли.

# 113
Много готини тия чорапи! Ама вече ще прекаля ако купя още един. Дали ще има детски такива? Да купя нещо и за племенника.

# 114
  • София
Никаква идея. За сега са тези номера освен ако племенника ви не влиза в номерацията им.

# 115
Интересни нови предложения от Мейкъп бг - календари на Ланком и Ив Сен Лоран - този път нарочно направих скрийншот, за да не мислите, че си ги измислям тези цени Wink

П.п. дизайнът на Ланком е много симпатичен - с тази Айфелова кула Simple Smile

# 116
Интересни нови предложения от Мейкъп бг - календари на Ланком и Ив Сен Лоран - този път нарочно направих скрийншот, за да не мислите, че си ги измислям тези цени Wink
От този сайт си взех миналата година календар на Еssie и мога да кажа, че е чудесен. Тези двата съм сигурна, че са с огромна надценка.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:45 от vanya.pavlova

# 117
За сметка на това, предлагат някои календари на Революшън на по-изгодна цена, в сравнение с другите сайтове.

# 118
За тая цена ще се изненадам с коледни самолетни билети😁
Преди две год дедето имаше календар с бижута от HM, част от които сега са на нашийника на котката😁
Аз изчаквам още няколко неща за календара и да дойдат и съм готова.
Лошото е, че хлапето каза, пе няма време и средства да мисли за адвент календар за мен.. Хлапета! 😁Искам изненади и за мен 😀

# 119
Календарът на Cult Beauty, утре ще е наличен отново, ако някой иска да си го вземе. Аз ще пусна една сълза и ще сложа нотификация на телефона да ми напомни, след около година, отново за него и новото му издание за 2022-а.

В Инстаграм Филорга в България, са промотирали техния адвент календар, който ще бъде наличен до броени дни.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 22:51 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт