Коледни календари 2

• 65 324
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
При този календар главната атракция (която го оскъпява) не беше ли селце с 3д къщички и лампички?

# 511
Миналата седмица излязоха и коледните предложения на clarins.co.uk

# 512
Здравейте, знаете ли дали има календари,които стават за мъже,но не с козметика? Може да са нещо,свързано с lord of the rings, game of thrones,някакви игри,фентъзи поредици,гейминг и прочие?

# 513
Има с чорапи 😀

# 514
  • София
Може ли линк?

# 515
Мисля, че в обувки.бг съм виждала, но тази година още не.

# 516
Миналата година в Била имаше календар с чорапи.

# 517
Ако някоя от вас реши сама да прави/пълни календар за своите близки и деца над 9 години, може за 25-ти да включи и този
Календар на предизвикателствата
Аз вече накупих за родата, че сега са на промоция, но е добра идея и за пълнеж.
Имам заявен предварително Cult Beauty, но сякаш размислих! Миналата година имах желание да пробвам малки размери от различни брандове и видове козметика, травел размери и пълноразмерни такива. Но сега ми се иска тази сума да я вложа в избран вече бранд пълноразмерни опакоковки. Не че не искам да отварям ден по ден нещо, искам, но не зная още какво. Може би лакове, или този на Clarins също ме грабва заради серума, но сякаш не е достатъчен.

Моята дъщеря за тази година вече дава заявка или по скоро сигнали, че я влече декоративната козметика. Ако миналата година купувах адвенти с футболисти, то вече слагаме спирала и малко гланц. Може нещо за Catrice да се замисля. Бижута тази година ще пропусна, защото от миналогодишния на Avon нищо не носи, а се е ориентирала изцяло към сребро.

Пак да си припомним, че на Rituals календарите ги пускаха в Дъглас, както и в безмитните магазини на пристанищата във Варна и Бургас.

Преднатата седмица бях в немски DM и бяха изложили поне 20-тина календари. От грим, чорапи, за кучета и котки, за малки и големи. Та видях и на Mr. Asam. Ползвала съм някои техни неща, хич не са лоши, и колежка моя е много доволна от тях.

И аз бих взела с чорапки.
Предната година, съфорумка беше публикувала немски календари с по килограм шоколад. Но не мога да си спомня нищо като сайт. Ако се разпознае дамата, то учтиво моля да сподели инфо?Бегъл спомен имам, че не беше английски сайта, а по-скоро немски.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 14:59 от Pink Dress

# 518
Календари да искате ето ви dodis.bg

# 519
Предложения за деца от немския Амазон:

И един сайт, който е събрал линкове към различни детски календари: Playmobil, Lego, Paw Patrol, Schleich и др, има даже книжен от поредицата на детските енциклопедии "Защо? Какво? Как?" Предполагам, че повечето неща могат да се намерят в немския Амазон, не съм ги проверявала един по един: https://elternstube.de/adventskalender-kinder/

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 09:28 от Melusine

# 520
  • софия
Ако някоя от вас реши сама да прави/пълни календар за своите близки и деца над 9 години, може за 25-ти да включи и този
Календар на предизвикателствата
Ще взема за НГ и за подарък на приятелки. На 31.12. слагам малки подаръчета също.
Миналата година поръчвах от Амазон листчета с подобна идея. Дано като е календар се изпълнят повече от предизвикателствата:)

# 521
# 522
# 523
  • София
Предната година, съфорумка беше публикувала немски календари с по килограм шоколад. Но не мога да си спомня нищо като сайт. Ако се разпознае дамата, то учтиво моля да сподели инфо. ?Бегъл спомен имам, че не беше английски сайта, а по-скоро немски.

Pink Dress Миналата година купувах тези (над половин кило марципан+шоколад вътре), чудни са, но цената тогава беше 22.50 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B002R9W4OW/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Тогава взех и този календар на някаква небивала разпродажба само за 8 лири от английския амазон. Сега не е наличен нито там, нито в немския, но предполагам, че ще го пуснат по-нататък отново, защото е много харесван.
https://www.amazon.de/-/en/Anthon-Advent-Calendar-Chocolate-Liqueur/dp/B07ZTCPH73

Аз си предпочитам календари с коледен дух, в които търся елемента на изненада за всеки ден до Коледата под формата на нещо за хапване/пийване. Харесвам и календари от сорта на Пандора, където получаваш всеки ден висулка, която да си закачиш на гривничката. Така и не проумявам интереса към кутии, пълни с гримове и сенки, които се отварят наведнъж. Да не говорим, че са пълни с неща, които в голямата си част служат само за пълнеж и просто остават неизползвани, а пък тези които се харесат, се очаква дълго време да се ползват, т.е. не се връзва с идеята за отброяване на дните до Коледа. А гледам тук много се коментират. Предполагам, че потребителките не се интересуват толкова от коледно настроение, а просто търсят повече неща накуп за по-ниска цена.

Моят избор за тази Коледа ще е пак календара на Антон Берг с шоколадовите ликьорчета и задължително календара с чайове на English Tea Shop. Склонна съм да си взема и още един, но още не знам какъв, така че ви следя тук за нови идеи Simple Smile

# 524
Аз не отварям наведнъж. Точно постепенното отваряне е смисълът на календара, за мен. Иначе, като цена - не мисля, че си заслужава да се купи заради отстъпка. Отстъпката е никаква, ако се сравнява с промо цени на същите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт