Коледни календари 2

• 65 304
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Не съм поръчвала конкретно от тях, но от други английски сайтове - да, чрез превозвач до техен английски адрес, просто вече е по-скъпо (4,99 лв./кг за тези, които аз ползвам, отделно куриерска такса в България, ако не сте в София да си вземете пратката лично).

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 00:40 от Melusine

# 586
Да сте мернали Maybeline да се продава в България? Двуомя се между него и Catrice за дъщеря ми.
Korres и те имат предложение тази Коледа, но засега само в Германия го мернах, но пък онлайн е изчерпан. Писах на официалната страница, но не получих точен и ясен отговор дали ще го пуснат и у нас.

# 587
  • Sofia
За първи път тази година се изкуших и се взех вече календара на Rituals:

Продуктите им много ми харесват, затова се спрях на него. Смятам да си ги отварям по 1 на ден, така ще ми е по- сладко Simple Smile

# 588
Мейбълин се продава всяка година, примерно в Мейкъп и Нотино.
Сега забелязах нещо ново в Мейкъп - уау! Astonished

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 22:12 от pppqqq

# 589
Еха, ами то и цената е уау! 😊
Като гледам ревютата на Антоанет, май се очертава избор между Есенс и Катрис.

# 590
И аз ще се ориентирам към някой с по-разумна цена Simple Smile Освен това, може да взема този с храните от ДМ - никога не съм го купувала, един вид разнообразие (знам, че едва ли всичко ще ми хареса).

# 591
2 Хари Потър календара в Ozone.bg: голям с разнообразен мърч на цена 169,99 лв. и тематичен с 12 чифта чорапи за 99,99 лв.:

Предстои ви хубав празник? Бройте дните заедно с Хари Потър! Този нетрадиционен тематичен календар от Paladone ще направи очакването още по–вълнуващо. Календарът съдържа 12 чифта чорапи с дизайн, вдъхновен от важни персонажи или артефакти от магическата поредица и по-конкретно от училището по вълшебство и магия Хогуортс.

В календара ще откриете:

5 чифта дълги чорапи;
7 чифта къси чорапи;
Картонена кутия с 12 прозорчета за отброяване на дните.
Чорапите са с универсален размер, подходящ за номера 36 - 41 и са изработени от полиестер и еластан. Календарът е официално лицензиран и ще зарадва всеки фен на Хари Потър.

И един за деца за 79,99 лв.:

Предстои ви хубав празник и искате да превърнете очакването му в приключение? Тогава този тематичен календар от компанията Paladone е точно за вас! Той е вдъхновен от магическата поредица за Хари Потър и по-точно от училището по вълшебство и магия Хогуортс. В 24 прозорчета са скрити истински съкровища, които ще очароват всеки малък почитател на историята.

Ето и някои от тях:

Гумички;
Стикери;
Подложка за чаша с термо ефект;
3 молива;
Карти за игра;
Лепящи листчета за бележки;
Линийка;
Химикал под формата на вълшебна пръчка;
Магнитчета и др.

Има и още един с 24 чифта чорапи, вероятно и други, няма да ги поствам всичките. 😊

# 592
1000 лв за неконфигуруем набор от продукти, пък ако ще да са YSL Grinning

# 593
  • София
И аз ще се ориентирам към някой с по-разумна цена Simple Smile Освен това, може да взема този с храните от ДМ - никога не съм го купувала, един вид разнообразие (знам, че едва ли всичко ще ми хареса).
Само не взимай един целия само с био шоколадови бонбони. Ужасни бяха, а обичам по принцип такива неща.

# 594
Спомням си, че Антоанет беше правила клип за един, който пак беше био, но имаше бонбонки, вафли, бурканче мармалад, зърнени закуски и т.н. За него мисля (т.е. за тазгодишното издание).

# 595
  • На острова
На Lancome календарите са страхотни! Бях си поръчала 2020, това е единствения календар, от който всичко си използвах до последно. Струваше към £100 тогава (£105).

Миналата година си поръчах Rituals advent calendar. Преди това и една година Nuxe. И от двата имам още “остатъци”, не ми вървяха много.

Тази година, още миналия месец, си поръчах този на Lookfantastic. Днес получих имейл, че ще ги пращат вече.

Търся за момче тинейджър и нещо не намирам подходящи. Докато беше по-малък му взимах Lego, сега ми се ще нещо интересно, ама няма. За малката - Smiggle.

# 596
От този тип са подходящи за тийнейджъри: https://www.amazon.co.uk/Thames-Kosmos-681951-EXIT-Calendar/dp/B … %2C191&sr=8-3

# 597
  • Neverland
Мейбълин се продава всяка година, примерно в Мейкъп и Нотино.
Сега забелязах нещо ново в Мейкъп - уау! Astonished

Ами ,да в БГ заплатите са двойно по-високи от немските ,и затова цената е такава Angry Но пък има и почти двойно по-бюджетна версия ,ако някой реши да се възползва

# 598
Спомням си, че Антоанет беше правила клип за един, който пак беше био, но имаше бонбонки, вафли, бурканче мармалад, зърнени закуски и т.н. За него мисля (т.е. за тазгодишното издание).
На алверде е!

# 599
На алверде е!

Другия календар с био десерти беше на Ани от Healthylicious, аз си поръчах тазгодишния.

https://www.healthylicious.bg/product/advent-calendar-2022/

Общи условия

Активация на акаунт