Коледни календари 2

• 65 152
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Още едно предложение от ФБ.

# 91
# 92
Avon преди прeдлагали ли са календар с бижута? Как са като качество?Личи си, че са калпава изработка. Гледайки картинката ми се струва евтина пластмасова изработка.
https://www.avon.bg/prodykt/116334/advent-kalendar-s-25-br-bizhuta-scarlett
Да не ми се обиди някой представител на марката пък сега!

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 12:20 от Pink Dress

# 93
Навремето съм си купувала бижута от Ейвън. Прастмасови не са имали, по-скоро перлите и камъните им са стъклени.
Бих предположила, че качеството е малко по-добро от на календарите с бижута на Синсей и НМ.

# 94
  • Бургас
Някои от бижутата на Ейвън са много грубо направени,направо си е риск печели,риск губи.
Имала съм през годините.
Техните бижута не знам с какво покритие са,при мен потъмняват бавно,даже има непроменени пръстени все още.
А всичко,което не е стомана,злато или сребро с родий,при мен потъмнява бързо.

Идея нямам кога са купувани,поне преди пет години,носени са много.

# 95
  • София
Пуснали са много готини адвент календари с чорапи за мъже и жени в Била.

Нещо се бъгва и не дава да напиша следващ коментар. Цените варират на нещо от сорта между 20-30лв. ама точна не запомних. Утре като ида мога да ви снимам ако искате?

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 14:20 от I.R.

# 96
Може ли снимка? И колко струват? Simple Smile

# 97
Хехе, това с чорапите е забавно. Ние с мъжа ми не обичаме еднакви чорапи. Ще взема календара, за да разместя по някой чорап, ей така, за майтап Grinning

# 98
  • Бургас
Е,да чорапите не са лебеди,да живеят по двойки до смъртта...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 99
  • София
Бижутатата на Ейвън са си на късмет - някои изглеждат евтини, някои са супер. Досега не съм взимала техен календар с бижута, но мога тази година да пробвам.

# 100
За календарите на Avon, може би аз ги подценявам и съм много скептична, но ми се струват скъпи за това, което са.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:41 от vanya.pavlova

# 101
Аз поръчах два вече, за дъщеря ми и за племенницата. Докато не се пробва няма как да се знае. Като козметка марката не я харесвам иначе.

# 102
  • Бургас
За календарите на Avon, може би аз ги подценявам и съм много скептична, но ми се струват скъпи за това, което са.
Ами скъпички идват.
И аз не знам дали ще поръчвам,ако представителите,които ползват големи отстъпки,ги пуснат на други цени...
Иначе чак толкова не си струват.За 130 лв може да се купят други календари с по-луксозни продукти.
За 47 лв(ама аз го взех с 12 лв отстъпка,иначе е около 60)си взех календар на Дъглас,с пълноразмерни продукти,поне повечето.И други неща,спирала на Ланком,която излезе 36 лв...
Точно за Ейвън не бих дала толкова пари.

# 103
Правя уточнение, че поръчах два броя календари на AVON, но с бижута.

# 104
Така и така казахте за Ейвън, реших да проверя Орифлейм нямат ли календар и се оказа, че миналата година са имали, но тази ... Засега не.

А какви времена бяха. Преди 20+ години, да не кажа 25, първата козметика, които видях наживо беше на Орифлейм .... И ми се виждаха много луксозни.

Колкото до бижутата ... Всичко, което не е от 100% благороден метал си променя цвета с времето. И това е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт