Коледни календари 2

• 65 413
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
На мен само серумите, като по-течни, са ми с пипети.

Балейския спрей го дават почистващ. За антибактериален нищо не пише.

# 406
Аз си взех два календара - Есенс/ картонената кутия / и Еси. Отваряме ги с дъщерята / на 7 е/ и всичко много ми харесва. Весели празници момичета! 🎄🎁🎉

# 407
  • София
Може би е по-удобно с пипета. И аз имам, само накапвам и после си размазвам.

# 408
На памуче, или направо на пръстите?
В Есенс има една база за грим с пипета - нея я пробвах на гъбичка за гримиране, но не съм сигурна какво да правя със серумите.
Намерих крема за ръце на Балеа - трябваше да са повече, този ще свърши за около 3 дена... Simple Smile

# 409
  • София
Не, не слагам на памук, а директно на пръстите. Опитвала съм се и директно до лицето да накапя, но не ми се получава и се омазвам. Знам, че пипетата не е добре директно да се докосва до лицето.
А и ми е по-удобно с пипета, защото не "ровя" директно вътре като в крема ми за лице. Чувала съм за специални шпатули, но нещо не успявам да си открия.

# 410
Шпатули имам от кремовете на Шисейдо, но не ги използвам редовно.

# 411
Какви са тези шпатули ? В смисъл, да не ровиш в крема с пръсти, нали? Точно се чудих как да го избегна това..много е дразнещо.
За протокола: Отварям 2 календара- на Балея и на Дъглас луксозния. Много съм доволна и от двата. Балея ме изпълни с коледни аромати, а Дъглас с асортимент и разнообразие. Страхотни са , догодина пак тях Simple Smile

# 412
Какво има в Дъглас? От чисто любопитство питам. За себе си съм решила, че вече ще си взимам само календари за ядене, с другите само се затрупвам с излишности, които не смогвам да употребя.

# 413
Какви са тези шпатули ? В смисъл, да не ровиш в крема с пръсти, нали? Точно се чудих как да го избегна това..много е дразнещо.
Да, за това са. Аз имам такива, от корейска козметика са ми останали и много си ги пазя. Не съм виждала никъде по нашите магазини. Ако някой е, да каже, че моите плачат за смяна.
Скрит текст:

# 414
  • Бургас
Какво има в Дъглас? От чисто любопитство питам. За себе си съм решила, че вече ще си взимам само календари за ядене, с другите само се затрупвам с излишности, които не смогвам да употребя.
Има клипчета с отваряне на календарите,гледай ако искаш някое.
Антоанет Попова и Златена Енчева отварят такива календари,а и много чуждестранни влогърки.

В моя грим календар има очна линия и спирала (много хубави),сенки за очи(направо вълшебни),3 лака за нокти,3 червила(едното е гланц за устни,има и едно червено червило,него няма да ползвам),ластик за коса,огледалце,Гъбка за грим,две мини четчици,молив за очи,молив за устни(много е светъл,не съм го пробвала),острилка...
Хубав е този календар.

В календара за грижа за кожата обаче имаше много единични ампулки/малки маски и не си струваше да се взема.

# 415
Ето го, всъщност е ексклузивния, а не луксозния:

https://youtu.be/WnnRyCvSC_E

Има 6 парфюмчета (единия от които мъжки Simple Smile ), 2 или 3 крема за около очите, 3 за лице от скъпа козметика, ролер за масаж на лице, измиващ продукт, мист на Мърфи, гъбичка за грим , основа за грим, маски (за ръце и лице), 24 пластира с хиалурон за бръчките между веждите, и други подобни Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 08:57 от Lilia37

# 416
Ето го, всъщност е ексклузивния, а не луксозния:

https://youtu.be/WnnRyCvSC_E

Има 6 парфюмчета (единия от които мъжки Simple Smile ), 2 или 3 крема за около очите, 3 за лице от скъпа козметика, ролер за масаж на лице, измиващ продукт, мист на Мърфи, гъбичка за грим , основа за грим, маски (за ръце и лице), 24 пластира с хиалурон за бръчките между веждите, и други подобни Simple Smile
Страхотен е този календар! Жалко, че е изчерпан, бих си го взела! За съжаление и в сайта не се виждат наличности по магазини в момента.
Дали ще има някой останал въобще календар след Коледа и ще го намалят?
З

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 10:00 от OliaMirchovska

# 417
@Reddish Brown - такива шпатули могат да се намерят в Джъмбо. Дървена бъркалка за кафе, би свършила същата работа.

# 418
На памуче, или направо на пръстите?
В Есенс има една база за грим с пипета - нея я пробвах на гъбичка за гримиране, но не съм сигурна какво да правя със серумите.
Намерих крема за ръце на Балеа - трябваше да са повече, този ще свърши за около 3 дена... Simple Smile

С пълна пипета капя директно върху челото, без да допирам, че има повече мегдан за действие. Останалото капя върху скулите и после разнасям с пръсти.
За шпатули стават и плоските пластмасови лъжички за сладолед.

А кремчето - аз имам още от минали години. Само за фасон е при мен работата май Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 419
И предни години ли са били с коледни аромати нещата на Балея? Аз за сефте отварям този календар, и много се кефя на ароматите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт