Коледни календари 2

• 65 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Нова визия на чаения календар от ДМ:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-koleden-kalendar-chay-2022 … 066447120158.html
В немския им сайт има още 2 вида, но сега не са налични онлайн:

# 706

Лайт, мила Heart Eyes , за кой календар на Дъглас говориш?
За този ли?

за мен

Скрит текст:
1 х Biotherm Eau Pure дезодорант Roll On 75 мл
1 х Lancôme La Vie Est Belle Душ гел 50 мл
1 х Armani Si Лосион за тяло 75 мл
1 х Душ гел Armani Aqua Di Gioa 75мл
1 x Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lippenstift Miniature Nr. 70 - The Nude
1 х Armani Si Passione Лосион за тяло 75 мл
1 x Lancôme Génifique Gesichtsserum 7 мл
1 x Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Mini 7.5ml
1 x Lancôme Rénergie Multi Lift Ultra Cream Gesichtscreme 15 мл
1 x Biotherm Blue Therapy Ревитализиращ нощен крем с кехлибарени водорасли 5 мл
1 х Armani My Way Eau de Parfum Mini 7ml
1 x Biotherm Blue Therapy крем с червени водорасли за суха кожа Gesichtscreme 5 ml
1 х Lancôme Idôle Лосион за тяло 50мл
1 x Миниатюрно червило Lancôme Absolu Rouge
1 х Mugler Alien Eau de Parfum Mini 6 мл
1 x Крем за ръце Viktor&Rolf Flowerbomb 50 мл
1 x Yves Saint Laurent Lash Clash Miniatur-Mascara 7 мл
1 х Biotherm Lait Corporel Мляко за тяло против изсушаване 100 мл
1 x Lancôme Génifique Yeux Light Pearl Augenserum 5 мл
1 x Prada Persona лосион за тяло 50 мл
1 x Спирала Lancôme Idôle Nr. 01 - Schwarz 8 ml
1 x Valentino Born In Roma Donna Eau de Parfum Mini 6 мл
1 х Biotherm Blue Therapy Retinol Correct Cream Gesichtscreme 5 мл

Der Adventskalender enthält Artikel in einem Wert von mehr als 350€

Охххх, много съм зле Joy Снощи, когато скролвах набързо съм объркала календара ти с този на Дъглас, за който се питаше малко преди това.

Аз за този на Дъглас говорех. Него мисля. Но, твоят всъщност е по-хубав. Харесва ми много.

Куфарче на Ести вземах веднъж - през 2020 и повече не съм повтаряла. Самият куфар си ползвам да слагам козметиката в него при пътувания. Серумът, спиралата, дегримьора и кремчетата изхабих. Сенките, контуриращата палитра и червилата още стоят неизползвани. Червилата просто не са мои цветове, а сенките пък бяха с недобро качество. Много по-слаби от единичките на марката, които нося много често в ежедневието си. Иначе не са лоши като цветове. Слагала съм някой и друг път. Ружът и хайлайтъра не са лоши. Не знам защо не ги ползвам. Такъв беше моят:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 21:15 от Light Beam

# 707
  • София
Аз продължавам да съм пас, разглеждам за децата ( уж само 1 щях да вземам) 🤣, но за мен тази година нищо не мога да си харесам. 🙄

# 708
Този календар в немския Дъглас е намален. Не изглежда като в българския сайт. Да не би да е от миналата година?

https://www.douglas.de/de/p/5010311012?variant=207077&trac=d … 594a45f8a5daf97e1

# 709
dance13, този от линка е миналогодишния. В коментарите под него закупилите го си изказват мнението, че календарите от DELUXE серията на Douglas са все едни и същи и плачат за разнообразие.

Grinning Ами, Light, то ти си и виновницата за да взема чантата на Ести, помня как сподели закупения куфар през 2020 и после с богато подплатеното ти мнение за всеки един крем в темата за изхабените козметични продукти или някоя друга, още повече ме надъха да си взема..... някой ден . После мила съфорумка сподели тук, че скоро ще излиза и вече бях през пет минути в сайта на марката.

Чак сега забелязвам, че Rituals имат три варианта за тази година, много ме радват тия дето са като елхички. Обаче не бих си го купила, свещите от издание 2020 още са си девствени и красят тоалетката ми. На марката ми харесват ароматите (силни и трайни ) и всичко що е за тялото, а тъй като познавам част от тях бих си купила даден комплект от серия.
Ако е за продукти за баня съм се навила за такъв на The body shop, но ще го оставя за догодина.

# 710
Минавам да отбележа все пак, че проучих календара на Guerlain, тъй като са ми слабост много преди да мога да си ги позволя. Та голямо разочарование: сапуни, свещи, тоалетни водички, 1 червило, дневен, нощен крем и серум Abeille Royale по 15 мл, гривна с пчеличка. За 530 паунда, айде не. 🙄

# 711
Минавам да отбележа все пак, че проучих календара на Guerlain, тъй като са ми слабост много преди да мога да си ги позволя. Та голямо разочарование: сапуни, свещи, тоалетни водички, 1 червило, дневен, нощен крем и серум Abeille Royale по 15 мл, гривна с пчеличка. За 530 паунда, айде не. 🙄
Open Mouth потресаващо мммда.
Излиза, че за под тия пари адвентите на Cult, Space NK, Selfriges и други https://beautyadventcalendar.net/best-multi-brand-advent-calendars-2022/
поне имат повече пълноразмерни, повече работещи, повече известни и доказани марки, и повече заслужаващи продукти от колкото на адвент на само един бранд. Много ми се искаше тоя на Kiehl`s, но 190 лева за нюню опаковки Rolling Eyes и предната година бяха така. И това ме спира за втори път да го взема.

# 712
  • Бургас
Ами и на Нивеа календарът е 60 лв гривничка,фибичка,торбичка...
Няколко лист маски,кремове в малки опаковки ...

Иначе като идея са много хубави календарите,но не всеки си струва

# 713
Миналата година не съм обърнала внимание , но Yves Rocher пускат ли календара за продажба в България ?
Да аз си го купих миналата година. Нямат онлайн, беше около 80лв не помня точно с някаква отстъпка. Нямат описание на бг. Много красива опаковка, мострите както аз ги наричам продуктите по тези календари още ги ползвам. По скоро за пътуване, не са ми удобни тези мини шишенца. Няма да повторя имам още маски и др. не ползвани.
Търся нещо различно от козметика.

# 714
От другата седмица ще има няколко вида празни календари в Лидл:

От Ю туб харесах ASOS, но той май не се предлага в България, а ако се появи сигурно ще е на двойна цена... Само палитрата на Революшън ми изглежда банална (като цветове).
А, да - и Lancome ми харесва, не мога да преценя дали си струва...

# 715
  • София
Asos се поръчва с директна и безплатна доставка от сайта им. Аз го получих и едвам се въздържам да не почна с отварянето месец предварително.

# 716
Имам лош опит с поръчването с карта (тази година два пъти не ми върнаха пари, когато трябваше - не са много, но е неприятно). Предишни години също се е случвало.

# 717
Супер, изглеждат много приятно, само трябва да се преценят размерите на кутийките. И дано заредят повече бройки. Много се зарадвах и на снимките с чаените кутии от ДМ, макар лично на мен миналогодишния дизайн да ми носеше повече коледно настроение. На Lancôme са хубави продуктите. Вече зависи дали ползвате всякакъв тип козметика, за да има смисъл да се купи. Аз съм в доста универсална тоналност като цвят на лицето и косата и почти всички цветове ми стоят добре, но като цяло не ползвам цветна козметика за сметка на бяла и такава за коса. Та едва ли бих затворила парите за комплект пълноразмерни кремове и серум в червило, сенки и очна линия.

# 718
  • София

Календарът е същият като миналата година, само са сменени две (ако добре помня) от парфюмчетата-миниатюри по 10 мл, които са сплаш. Тези компилации от продукти не са за всеки, вид глезотия в луксозна опаковка. Същото е и с календара на Диор. Хародс имаха много хубав календар само с парфюми, който съдържа и 30 мл продукти, но се изчерпа буквално за часове.

# 719
  • София
мнение за този календар https://adventcalendar.co.uk/blissim-advent-calendar/Hug

Общи условия

Активация на акаунт