Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 843
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!
Конкретно питане - актуални цени на м2 за Младостите, София? ЕПК, 4-ти етаж, изток, вътрешен, двустаен, прилично ремонтиран, много близки спирки на ГТ, училища, ДГ?

тази, на която ви го предлагат е доста актуална

# 346
  • София
Здравейте!
Конкретно питане - актуални цени на м2 за Младостите, София? ЕПК, 4-ти етаж, изток, вътрешен, двустаен, прилично ремонтиран, много близки спирки на ГТ, училища, ДГ?

Продаваш или купуваш?
Самия вход на ЕПКто читав ли е?
Апартамента преходен ли е или с отделни стаи?
Актуални цени няма - продавача  решава, харесва си една цифра.
Аз бих го пуснала от 160 000Е, след като е приличен.
Ако някой много го хареса - възможен коментар на цената.
Погледнах сега в Имот бг - ми те само гробници предлагат из Младостите.

# 347
  • София
За двустаен 160хил. му е много пък ако ще и с перфектна локация да е. Те 3-стайните вървят тия пари и понякога обзаведени.

# 348
  • София
Ще продавам.
Да, входът е много добре поддържан. Апартаментчето е малко, 60 м2, с усвоена тераса лоджия към хола, превърната в кухня.

# 349
  • София
Само за сравнение днес попаднах на обява за тристаен, екп, обзаведен (бива горе долу) с тец и на добра локация за 140хил.
Кухнята даже беше отделна стая, което рядко ми се случва да видя.

# 350
  • София
Е, аз не знам цените. Имам си приятелка-брокерка и само с нея действам. Но мисълта ми беше - да има накъде да се отстъпва при сериозен кандидат.

# 351
Това, че апартаментът е оставен без балкон, според мен поне е огромен минус.
Ще продавам.
Да, входът е много добре поддържан. Апартаментчето е малко, 60 м2, с усвоена тераса лоджия към хола, превърната в кухня.

# 352
Жилище без балкон дори не бих наела. Ние не сме пушачи, но балкона ни е пълен със цветя и ми е изключително приятно да ги гледам, да пия кафе сред тях, да се грижа за тях, а това пък ако има пушач, няма къде един фас да изтегли. Не знам, аз мисля, че е неудобно жилище без балкон.

# 353
Единственото по-лошо от жилище без балкон, е жилище с усвоен балкон. Ако ще е без балкон, нека поне да си е оригинално така, а не да е преправяно - неизвестно от кого и как.

Айша, не знам на каква основа хвърляш цифри ей така във въздуха, след като тогава още не беше казана дори площта на жилището. Единственото, което се знаеше беше, че е двустаен и "приличен" - по преценка на собственика, което за мен би означавало, че е по-скоро зле (разбира се зависи от човека). Аргумента "да има накъде да се сваля" е глупав ако това ще откаже половината купувачи още преди да са посегнали към телефона. Това е като типа хора, които кандидатстват за работа и искат 5к заплата, за да се съгласят накрая на 2к. Какво може да очакваш после от тоя човек...

# 354
Чисто психологически е по-добре с малка/разумна горница, която да свалиш при сериозен интерес, отколкото да тръгнеш да вдигаш, при сериозен интерес.
Говоря за разумна горница, не за изхвърляне.

# 355
  • София
По-скоро търсех конкретика от някой реален купил/продал в последно време. Обширните разсъждения в тази и съседната имотна тема са ми познати, попреглеждам ги 5-6 години.
Жилището е купено преди 6 г с усвоена тераса. Направен е частичен ремонт, сменени дограми, шпакловка, настилки, нови мебели и техника, има ТЕЦ, допълнително нов климатик над среден клас, бойлер. Отдавано е по наем.Срещу входната врата има малка тераска, която се ползва от това жилище, защото другите два апартамента са тристайни и с по две тераси. Квадратурата е това, което е.
Еххх да беше 160 м2, с три спални и големи тераси, пък да беше и в Париж....
 Grinning
P.S отдавна вече не е модерно да се пуши.
За всичко друго относно тераса съм съгласна ✌️✌️✌️

# 356
За двустайния в Младост - на кв.м -1,400 евро
п.с.
преди 4г.продадох на 980евро кв.м. Младост 1 до пазара

# 357
  • София
Наскоро в тази или подобните теми беше даден линк за безплатни оценки на имоти. Не тези от агенциите, които искат телефон и мейл и вероятно ще ти звъннат още с подаването на заявката.
Пробвай там, ако помниш или намериш линка.
Аз не го запаметих и сега в гугъл не го намирам, но от любопитство си направих оценка на моето жилище, реална ми излезе.
Аз също като pinko бих заложил на 1400 евро/м²

# 358
Пробвайте в сайт от рода на ocenime, също може да се абонирате за безплатната версия на homeheed и известно време да наблюдавате сходни имоти. На мен поне homeheed ми е по-интересен и полезен от имот.бг.
Преди няколко дни в ocenime пуснах един имот, който в момента е под наем - изкара ми реална наемна цена, за продажната се шокирах, но явно цените са такива.
Успех с продажбата!

# 359
Размишлявам над една обява - малка къща с още по-малко дворче, в района на Комплекс Бяла Черква (вилна зона до Панчарево) (Косанин дол) - някой знае ли нещо повече за района, как вървят цените на имотите реално (не само по обяви), има ли наистина целогодишен достъп и прочие...

Общи условия

Активация на акаунт