Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 843
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Реално има потенциал. За 170хил бих го взела 😀

# 331
  • София
Мен ме впечатли, че е отворен за огледи след 10ина дена, и след записване. Толкова голямо ли е търсенето към предлагането вече, или са брокерски трикове?!

# 332
Аз го виждам като просторен 3-стаен. По сегашната схема кухня-стая/кабинет-спалня се обединяват в просторен "дневен тракт". Двете други помещения стават спални. В случай на необходимост, в този просторен дневен тракт може да се обособи кабинет/офис в неговото дъно, т.е. на противоположната стена на кухненските шкафове в момента.
С размери и позиция на изводите за водата в малката тоалетна, може да се помисли или за включване на коридорчето към сегашната кухня към малката тоалетна и отваряне на нова врата към входния коридор или за включването на това коридорче, поне частично, към дневния тракт, а част от него може да остане като ниша за вграден гардероб/портманто/сушилня-пералня във входния коридор. И отново да се отвори друга врата на малката тоалетна.

Балконите са теснички (такава е била модата при строежа на кооперацията), не са нещо бог знае какво, но един малък балкон към кухнята за мен плюс - там могат да се държат плодове/зеленчуци. А другият дълъг балкон - за цветя, столчета за кафенце, простири...

Районът на МА е търсен по принцип, там предлагането е наистина малко. Въпреки че това записване вероятно означава задължително подписване на договор с агенцията... Жизненият ми опит ме прави черногледа.

# 333
Мен ме впечатли, че е отворен за огледи след 10ина дена, и след записване. Толкова голямо ли е търсенето към предлагането вече, или са брокерски трикове?!
Може да отсъстват собствениците и да не дават ключ на брокера.

# 334
Записването е песен, щом няма такса оглед.

# 335
Е, за главоболието, ако трябва и да си платиш вече ще е скандално. Joy

Не знам как успяхте да видите котката и кучетата.... Аз по диагонал прегледах и направо ме отказаха тези снимки - пише, че обзаведен се продава... То всичко е за изхвърляне, барабар с тапетите (или каквото е това там)

А Балкона с кенеф направо не ми се коментира...

# 336
На мен ми допада (самият имот, не мебелировката). Наистина ако е възможно да се слеят кухня, кабинет и стая в едно, ще е супер. Само банята ми се вижда леко тясна, ама..

# 337
На мен ми допада (самият имот, не мебелировката). Наистина ако е възможно да се слеят кухня, кабинет и стая в едно, ще е супер. Само банята ми се вижда леко тясна, ама..

До цукалото на заден вход сякаш се влиза?

# 338
На мен ми се струва, че не са спазени изобщо нужните отстояния от тоалетната до стената и до душкабината, но може и от снимката да е..

# 339
Защо ще се ремонтира и обзавежда на ново след като то току що е било ремонтирано и обзаведено в стил, който уж да продаде. Това е чисто хабене на труд, време и ресурси. Просто нека го вземе някой който харесва такъв стил.

# 340
То затова ремонт преди продажба не се прави.

# 341
  • София
Аз пък харсвам джъмбовското обзавеждане. Весело ми изглежда, развеселява ме. Района също е добър и удобен.
Но няма смисъл да купувам в Бг, имам си.
Кучетата и котките едва ли ще са проблем - има и доста бебшки неща. Предполагам,  хората си чистят и поддържат след животинките. Едва ли ще оставят бебето да ближе космаци.
За всеки влак си има пътници, ще се намерят купувачи и за това.

# 342
  • Варна
Мебелите - иди - дойди. Сменят се за нула време. Но махането на всичките тия стикери, лепенки и тапети предвещава минимум пребоядисване, а вероятно и прешпакловане.

# 343
  • София
Някой трупал, кичил, накрая на него самият му омръзнало и продава...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
  • София
Здравейте!
Конкретно питане - актуални цени на м2 за Младостите, София? ЕПК, 4-ти етаж, изток, вътрешен, двустаен, прилично ремонтиран, много близки спирки на ГТ, училища, ДГ?

Общи условия

Активация на акаунт