"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 688
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Галифрей
Много се радвам,че Лора и Драго се събраха йеее толкова дълго чаках ❤❤😘🥳🎉🍾🎊 Обичам си ги.  
Симо откардна малко кинти от мафията за да плати на ония  хакерчета а те са като американските тийн драма най- популярните тормозят останалите. Пффф. Wut?
Поли пък лъже че я  “ боляло зъб” лоша актриса си. Аз знам какво е да те боли зъб, ужасно е няма по- голяма болка от това. Толкова съм ревала, бузата ми беше подута. Извадиха ми мъдреца и после трябваше да пия лекарсва и да ям меки  и течни храни  на другата страна.

# 106
Има бъбрек и ухо болят повече от зъб.
Сандо ми е много противен.

# 107
Тия с трите букви болят най-много - зъб, нос, око, ухо, гъз... 😆
И бъбрекът по изключение! 😬

# 108
Много набързо се разви действието с Юлия и задължително ще има продължение. Тя няма да се оттегли безславно и всичко беше повече от очаквано като се издаде пред Лора, а я остави жива заедно с уликата като неизбежен бъдещ проблем.
Симо ще загази сериозно накрая защото се оплита все повече във всякакви проблеми. Имаше капацитет да стане нещо от него, но като гледам колко затъва не мисля, че ще може да се отърве невредим.
Полицаите отново са след всички събития. Само лични проблеми при тях и никаква работа.

# 109
  • Велико Търново
Понеже самото начало не го гледах и реално съм изпуснала това с бягането на Лора по халат. С него ли започна серията? И всъщност случи ли се нещо преди това бягство?

# 110
  • Другата България
Много набързо се разви действието с Юлия и задължително ще има продължение. Тя няма да се оттегли безславно и всичко беше повече от очаквано като се издаде пред Лора, а я остави жива заедно с уликата като неизбежен бъдещ проблем.
Симо ще загази сериозно накрая защото се оплита все повече във всякакви проблеми. Имаше капацитет да стане нещо от него, но като гледам колко затъва не мисля, че ще може да се отърве невредим.
Полицаите отново са след всички събития. Само лични проблеми при тях и никаква работа.
Това със Симеон е меко казано нелепо.
Всичко около него, а с кражбата на парите и тия трима или четирима келеши съвсем изплискаха легена.

# 111
  • София
Тази серия нищо не ни даде като информация.

И аз мисля, че Карато е жив. Мисля също,че са комбина със Сандо. И Сандо работи Денис отвътре.
А Симо само глупости върши.

# 112
Тази серия нищо не ни даде като информация.

И аз мисля, че Карато е жив. Мисля също,че са комбина със Сандо. И Сандо работи Денис отвътре.
А Симо само глупости върши.

И на мен ми мина тази мисъл, че Сандо и Карата са комбина

# 113
На Симо може и да му светне да се изсули по терлици, когато нахълтат бопаджиите. Ще изпищи на тате как е спретнал клопка на наглите паляци и ще излезе чист като сълзичка. Дали обаче мафията ще мисли така? Съмнява ме.
Прави ми впечатление, че има лееееко подобрение в грима на актрисите. Ива не я гримират с вампирските сенки от предишните сезони, а и Лора е с по-меко и женствено излъчване. За сметка на това обаче в един от предишните епизоди яко бяха омазали Черкеза с оранжев фон дьо тен, чак и брадата му беше отнесла гъбата на гримьора Simple Smile умряхме от смях в къщи. В тая тъмна бопаджийска дупка всичките са с тен на болни от хепатит.
Йоанна и Владимир изнесоха целия епизод с играта си, а това с бягството на Юлия си беше меко казано лудо. Но пък логично, и съвсем реалистично - момата предвидливо си взе портфейл и телефон и търти боса.
Има веселба тоя сезон Simple Smile

# 114
  • Галифрей
Тия с трите букви болят най-много - зъб, нос, око, ухо, гъз... 😆
И бъбрекът по изключение! 😬
Както е казал един мъдрец трите най важни неща в живота са: топла вода, мека тоалетна хартия и добър зъболекар. 😄
Калинчо се държи с Черкезката както при Ива в миналото, само не го е накарал да спи на пода. Сега си представям как Ива казва,че е бремена ама не е сигурна  кой от двамата е бащата?  😂

# 115
Юлето избяга нанякъде - при Карамитев ли, при Борката ли... Ама поне да беше оставила халата на Лорчето, че тя бързо ѝ зае мястото.
Не ме кефят вече Драго и Лора. Изтърка се това между тях. Предишния сезон само гледахме - Лора се сърди, Лора замислена над битието, Лора и Драго се обичат, Лора и Драго се карат.
Няма съмнение, че Карамитев е жив. Ще излезе от някъде той, когато никой не очаква.
Смятам и че Борката може да се появи от някъде. Самия факт, че не откриха човешки останки след пожара на ветеринарната клиника, говори достатъчно. Юлия не може просто да сипе туба бензин, да драсне клечката и така да убие убиеца на баща си. Но ако е така, сценаристите нека се върнат в първи клас и да си развият добре фантазията и сюжета.

# 116
Добре де, Драго докато беше на пейнтбол с аверите, Юлия не можа ли да отиде в апартамента на Лора и да си вземе тъпата обеца?? Да опита поне? Лора беше достатъчно тъпа да я предупреди, че знае, да и каже какво точно доказателство има, тя - нищо. И после хукна по халатче из улиците. Много зле скалъпено.
Не ми хареса сдобряването между Лора и Драго.  Постно ми беше, нищо общо с онази сцена в офиса на Драго при първото им ....хмм, събиране?
А Лора какво очакваше да стане, като се изтъпани пред Оги сам самичка ? Да му каже, че знае, че той е предателя и той да се разкае моментално и заедно, за ръчички да се върнат при Денис ли?
За Йосифови не ми се коментира, там пародията е пълна. А имаше потенциал триъгълникът...

# 117
Щом не е намерен трупа на Кара, и според мен е жив.
Ако съм на мястото на Лора, колкото и да го обичам тоз Дражко, няма да се събера с него след всичко, което й причини. Спа на пода, за малко да я убие... На такваз любов аз казвам Мерси! 😁
Жулка ще търси отмъщение със сигурност.
Симо е мега зле, Поли още по-.

# 118
  • Пловдив
Много предсказуемо това м/у Лора и Денис, па и вече сме ги гледали тия физиономии Wink както и награбването, което предстои...

И аз мисля, че Сандо е къртица на някой...ама Радо що не се обади и да каже на Денис тоя кви ги дрънка и как променя схемите?

# 119
В промото май вече  разговорят  Радо и Денис за Сандо.

Общи условия

Активация на акаунт