"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 689
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Лорчето както беше против миналото на Драго, живота му, терзаеше се...Сега забрави всичко и стана топ мафиотка. Иначе винаги съм била тийм Денис/Лора, но ми се загуби логиката някъде.

# 121
Сега, както е топ мафиотка, може и да се разбрерат младите Smiley. Недейте ги отписва така.

# 122
Аз не разбирам и от какво Драго все трябва да си почива. Айде да се стяга и да спре да ходи като сянка. То па и неговото голяма драма, голямо чудо.

# 123
  • Галифрей
Смешно ми е в новото промо как наричат Чезка и Йосифов алфа мъжкари 😂🤣🤭

# 124
Относно Лора и Дражко - всички сте чували израза "Любовта е сляпа". И в реалния живот е така,какво ли не прави човек от любов! Grinning
Смешно,но си е самата истина.
Аз също съм от феновете на Лора и Драго като двойка,така че съм доволна от развитието.Сигурно съм голяма романтичка, ама са ми готини.
Юла ,обаче много безславно се оттегли,даже по - скоро мога да кажа,че безславно избяга.Голямата мафиотка, няма що.Боса по хавлия тича..

# 125
  • Пловдив
Юлия те първа ще отмъщава...така си мисля аз Simple Smile и сега Лорка ще я тресне пак параноята дали няма да я причака зад някой ъгъл...

# 126
За да хукнеш по халат с портмоне и телефон, боса, значи отиваш някъде конкретно, не така да си тичаш по улиците... Да видим къде отива Юлка!

# 127
Съвсем не я отписвайте Юлия. Достатъчно чалната и заможна е за да ги побърка. А още не знаем и с кой е комбина.

# 128
Е тя нали беше с хората на Райков, а те са намесени с Каработанкс.
Иначе на Лорка ще й пришят Никсъна.

# 129
Не бях гледала 7 епизода и снощи ги изкарах на един дъх;
Интересен е сериала като за български; Даже този сезон им е най-сполучливия и актьорския състав остана в кадърната си част;
В момента най-интересното ми е Украинката как ще се заиграе, новия брат и Денис накъде ще тръгнат в отношенията си и Симката ще спаси ли кожата? Другото ми е пълнеж;

# 130
Съвсем не се е оттеглила Юлето, камо ли безславно.
В случая нямаше друго какво да направи, освен да бяга.
Ако Драго я беше докопал, щеше да я убие. Дори се чудя от къв зор търсеше обицата, вместо директно да се насочи към нея, ама айде. 😁

# 131
Откога държиш вилицата с дясната ръка?

Честно ли?

И френски шансон за фон, ще се разплача.

# 132
Сандо е като настъпан мачо. 😁
Или дърво трябва да го играе, или толкова си може.

# 133
  • Галифрей
Драго и Лора са ❤😘🥰 Най- сетне го направиха, сладки моменти. Гадно,че толкова малко време траене.
Ех Симо това беше гадно, че натопи Гери.Надявам,се да оправи нещата.

# 134
И вилицата държи с другата ръка, и това е само заради Черкезов със сигурност. Joy
Направо искам в затвора, хайде в изправителен дом този Симо.
Вече  не съм против за връзка между Лора и Драго. Защото вече са си лика прилика, и тя стана престъпница.
Браво на Черкезов, че засече този досадник-братчеда.
Кога ще свирят перките на Сандо, кога?!!

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:04 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт