"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 690
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Така ли да почват паник атаките?! Май не... Плоско изглежда.
Тия кретенчета - хикс, игрек, направо не мога да ги трая!

# 136
Калинко в небрано лозе… 🥴 знаех си, че не стопля за Симо

# 137
  • Галифрей
Тоя Сандо не мога го дишам, ужасен е. И в предишният сериал беше кофти персонаж сега е още по кофти. Аз никога не съм го харесвала, имаше малко потенцял ама вече не.  На горката Гери не и върви първо я обвиниха за нещо което не е направила после вижда тоя парцал да гледа стрипзиорки. 💩🤢
Това с паник атаките  беше прекалено криииндж. Ама както казва Радо старата песен на ново.
Калинчо не искам да го коментирам 🤐
Жал ми е Симо, ама като гледам скоро Чезката, ще разбере Симо е зетя.
Откриха,че той е направил приложението. Оф ся ще ни занимават с тия драма  драма 30 епизода…
Искаше ми се да дават повече Драго и Лора, че те са едиствената силна двойка тука.

# 138
  • Пловдив
Ако Сандо е внедрен, както повечето предполагаме, то е напълно възможна моята теория, че пистолета на Драго е бил зареден с халосни. Ако си спомняте, Сандо много държеше да отиде на тази "среща", а Драго не искаше първоначално, после склони. Съответно Карата е знаел, че няма как да бъде убит и затова така уж се остави на Драго.

Ако това е така, то Юлката знае, че Карата е жив и хукна при него. Следващите епизоди ще отмъщават на Денис и Лора. Да не забравяме, че Юлката знае, че Лора е убила Оги. А ако Борис е жив, то Юлия не е убийца, а само подпалвачка 🤣

Вероятността Борис да е жив е голяма. Може да го е изнесла с някакви нейни хора от клиниката и да го държи някъде, за да може после да изнудва Денис...

# 139
Промото за утре
Лора ще се срещне с майката на Оги.

Не знам кой ми е по-противен - Сандо или хакерчетата. И актьорите, и персонажите - супер отблъскващи.

Лора и Драго и на мен ми харесват... въпреки че не виждам кой знае каква химия помежду им и въпреки, че преди всичко са престъпници, ми се иска да избягат заедно. Innocent Laughing
Скрит текст:
По финалните снимки качени от актьорите обаче май става ясно, че няма да се случат така нещата. Твърде хубаво щеше да е след всичките престъпления, извършени от Драго.
Ket_G, съвсем забравих, че Юлия знае, че Лора е убила Оги. Ако Лора и Драго искат да отърват кожата, трябва да си плюят на петите и да напуснат страната, но
Скрит текст:
ако правилно съм интерпретирала финалните снимки, това няма да стане.

# 140
  • Галифрей
Борис да е жив това ще е най- голямата фантастика  евър.
Лора и Драго няма как да напуснат страната, трябва да се тестват и после ваксинират за да имат серфитикати и тн. но могат  да отидат в далечен град или село. Сценаристите трябва да знаят,че има и други градове освен София.

# 141
  • Берлин
Може ли с два-три реда да ме светнете какво се случи. Не мога да гледам тази седмица (нямам време). Благодаря

# 142
  • Другата България
Симо открадна 5 хилки от касата на Радо, за да плати на гръцката азбука. Радо усети липсата, притисна го и малкия напълни гащите.  Натопи Гери, съответно Радо притисна Гери да връща пари, които не е взела. Хакера на БОПа локализира адреса на Симо, милиционерите пристигнаха и в това време се появи наш Симо с покупки за хакерчетата. Калин онемя, милицията аха да го сгащи и Черкезов спаси положението. Симо си призна на Поли за всичко, срещна нейното едва ли не одобрение - тотално промит от дрогата мозък. Вече не знам кой от двамата е по-голямо дъно. Лора и Драго изживяват пореден хепи период, правиха кекс, Денис е абдикирал от бизнеса, изпаднал е в период на самосъжаление, Сандо върти бизнеса с пълен игнор на Радо, пуши пури и стриптизьорки-танцьорки му се кълчат в скута. Повярвал си е повече, отколкото трябва, още се чудя дали наистина е комбина с тате /ако втория е с 9 живота/, или самосиндикална проява. Юлия липсва, Ива държи вилица с дясна ръка, Калин мисли само за нея и изядените кексчета с Чекеза, а истината му боде очите.
Най-адекватен към момента е Радо.
И Никсъна.
Ако нещо изпускам - да допълни някой.

# 143
  • Пловдив
Мери Ан, трябва след всяка серия да правиш такива забавни къси преразкази. Много са полезни. Всичко ясно и сбито.
Много се смях на това, 
Ива държи вилица с дясна ръка
уж го гледах, но друго си е като го прочетеш, осъзнаваш още повече, колко е нелепо.

Най- тъпата сцена снощи ми беше с танцьорките. Около две екранни минути, най-малко, гледахме как се кълчат
 и изслушахме половината парче. Малко като пълнеж беше. Можеше и с 10 секунди да се предаде същата информация на зрителя.
Само да спомена, че и за мен най-адекватен и нормален към момента е Радо.

# 144
  • Другата България
Когато мога и някой иска - с удоволствие.
А и с Папурчето сме стари дружки, нямаше как да й откажа.

# 145
  • Пловдив
Ииии откога Лора няма къде да отиде? Close
До вчера Юла се въргаляла в тия чаршафи, а днес Лорка легна с такова удоволствие...Честно ли? Тъпо е...Голяма любов, няма що.

Тая Пори пак предлагам да я махат, щото...барабар с хакерчетата да излитат.
Калинчо е егати и типа.
Забравиха за Мая.
Танците...? На кой му е нужен тоя пълнеж?
Па и Денис нали уж прозря, че е заобиколен от предатели...? А в същото време вярва на Сандо Head Band

# 146
  • Берлин
Merri_Ann, благодаря. 🎈

# 147
Най-смешното беше, че записа беше от един къс участък, снаден  три или четири пъти и един и същи момент го видях толкова пъти.

# 148
Е, Калин не знае ли адреса на Симо??
???
??
?

# 149
Хаха, още една загадка, Meg. Joy
Аз вече си мисля, че е истина твоето предположение - Радо е гей и е тайно влюбен в Денис. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт