"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 574
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Епизодът  не беше особено интересен , а сцената с дрогата беше много забавна за мен.🤣Калинчо съсипа всичко . Юлето ми липсва , интересен герой е, ама май пак ще се появи в последните епизоди. Муден е сезонът сега , но не може да се сравнява с втори

# 496
В този филм никого не търсят повече от една серия. Пък и Денис с тези трима човека, чак и Юла да търси.

# 497
Денис - големият мафиот, обира влак с 3 души. Това беше несериозно. 
Калин си оневинява родата,  но за всички останали е безкомпромисен. 
Черкезов - опитен полицай и не хваща проблема на дъщеря си.
Радо се съмнява в Сандо,  но не му пуска опашка...

# 498
  • Галифрей
В промото за днешният епизод Денис се чуди кой е предателя, а Радо и Сандо ще се гледат лошо. Ох как ми иска да настъпи моментът когато Радо да му стрита задника.
Калин се поява при Лора да й говори гадости. Норочно го прави. Get a job stay away from her. Последният път когато й говореше така, тя загуби бебето си. Той е истиският престъпник и злодей. Бонус кара Сандо да предаде брат си. Иска ми се в някакъв момент някой да го набие едно хубово и му отнемат работата и да вкарат в пандиза. Но няма справедливост,освен ако не го убият.

# 499
Калин е супер противен.

# 500
Калин ми е най-противният герой от целия филм. Още от втори сезон с непрестанното си садистично поведение и цупене (спането на Ива на пода, куп др. унижения и т.н.) показа, че е изтрещял комплексар и мижитурка, имаща се за много добра и морална. И както казахте горе, законът не важи само за неговото семейство - и сводничеството на Ива покри, и съучастието на Симо.

# 501
  • Галифрей
Да точно така и обвиняваше,че Денис му е “съсипал семейството” глупости. Ива и Симо сами решиха да отидат там без никой да ги е карал на сила. И си бяха доста доволни когато получаваха парички.

# 502
Ивка не само от парите беше доволна. Чак от щастие ги обгрижваше вкъщи Grinning

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 19:14 от daniela19

# 503
Е много копи - пейст от Под прикритие, много. И главният шеф при бопаджиите същият актьор в същата роля. Rolling Eyes

# 504
Ее, Велин сега ще се реабилитира пред Драго... "Татко, моля те" беше много трогателно, признавам.
А Мая ме разсмя с глас "Е, чакай малко, аз да не съм като някоя шарлатанка от телевизиите". Joy

# 505
  • Галифрей
Ученички в театъра 😂
Кефи ме Радо той си знае,през цялото време,че Сандо е 💩 само му трябва доказатества.

# 506
Мая е опасна работа 😂

Драго сега да им даде три различни локации и бързо ще разбере кой пее. 😉

Страшно противен е този Сандо. В Под прикритие Марто може да беше дърво, но поне будеше симпатии, докато този е 🤢
Много неща са взаимствали от ПП още от предишните сезони.

# 507
  • Галифрей
Нали, аз не съм гледала всички сезони на ПП, доскуча ми след време. Сценаристите като няма ново какво измислят. Сандо е костенурка мен 😂 Той трябва да защитава костенурките и пази околната  среда 😂

# 508
И аз точно това се сетих по време на днешния епизод - Сандето в съседния сериал спасяваше костенурки. Animal Turtle Може би заради това не мога да го взема насериозно.

# 509
"Под прикритие" не могат го стигна и срещу него да бягат.
Нито пък "Отдел издирване".
Качествено кино в 22 минути е мисия невъзможна.

Общи условия

Активация на акаунт