"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 684
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Възможно ли е патроните в пистолета на Драго да са били халосни? Някой друг да е заредил оръжието му. Друг вариант Карата да е жив не виждам.

# 76
  • Галифрей
Определено не му е чиста работата затова казах,че е скрита лимонка. В промото се вижда как се озъби на Радо. Забелязох някой неща, той и Денис не са особено близки. Някак си аз не усещам братска любов както беше с Боби.
Не знае за Лора.
Сякаш,чака момент  да си махне наметалото и да каже “ Хаха ти си мислише, че татко е лошият хаха аз съм по- лош братле’

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:02 от Диана Бишоп

# 77
  • Другата България
Той Денис ако позволи на Сандо да детронира Радо, който все пак му остана верен до край, и Радо ще го зареже.
Много ще му станат предателствата на Драго.

# 78
# 79
И за мен не е читав Сандо, не е ясно каква му е играта.
Калин не знае за Симо, мисли че се занимава с фотостудиото. А иначе е топ ченге и супер мнителен по природа.
Аз ще съм много ентусиазирана, ако пуснат нов сериал “Братчедите” 😂😂😂

# 80
https://www.instagram.com/p/CVYQ1jdoQPB/?utm_medium=copy_link

Аз лично си мисля, че Юлия ще изчезне за няколко епизода и после ще се върне. Най- вероятно със Сандо ще сътворят някакви гадости или ще е с Каракольо . Много харесвам Лора Христова и се надявам героинята ѝ да остане в сериала.Темелкова взе долу - горе да ми харесва , Владо е все така блестящ .

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 11:02 от Valeria Orlova

# 81

Като съдя по думите на Йоана, май няма да има 4-ти сезон, или поне не за нейният персонаж!

# 82
  • Галифрей
Като гледам как се развиват нещата явно няма да има сезон 4, незнам ще видим. Може би е по- добре така много локуми и драми ще настанат няма да е интересно.

# 83
Звучи все едно няма да има 4-и сезон, за жалост.

# 84
Не смятам, че може да се правят изводи от този пост, актьорите на всеки финал си пускат такива.
А и предполагам, че е рано да се каже дали ще има нов сезон, вероятно тепърва ще се договарят.

# 85
Кого ли ще трепят в четвърти сезон, в трети очистиха Оги, Снежа, Филип, предлагам Калин Grinning

# 86
Със сигурност ще си намерят кой, ако се разберат с телевизията.
Моето предположение е, че ще има нов сезон.   

Не очаквах, че след мудния втори сезон, ще се договорят за трети, но ето, че го гледаме. А този сезон върви доста по-добре от предишния, така че според мен е много вероятно да има и четвърти.
Екипът със сигурност ще си остави вратичка за продължение и ще имаме отворен финал.

# 87
  • Галифрей
Да така е, права си ще видим. Ако има сезон 4 : Бих пожела всичките отдели на полицай да се вземат от брадчетите. Те вършат много повече работа. Да ми се маха Калин и дружките му. Не искам да коментирам остналите,че 😤😡
Лора да стане топ ченге намира,че има по- малка сестра която е отвлечена за подкуп. Само са я вързали и я държат в някаква барака насред планината ( нищо лошо не са и сторили) трябва им без драскотина и тн. Лора намира сестра си я спасява, двете се ближават. Сетрата на Лора се влюбва в Никсъна и той в нея, ама и Сандо и е хвърлил око. Драго пък се опитва да сглоби детско креватче купено от Икея.
След време Лора ражда близнаци и отидат на почивка. Тя,Драго,Радо,Никсъна,Сандо,малката сестра случайно намират гърне с злато и се чудят какво да правят. Полсе един сериен убиец е по петите им.

# 88
  • Euskal Herria
Кого ли ще трепят в четвърти сезон, в трети очистиха Оги, Снежа, Филип, предлагам Калин Grinning
Само брат`чедите да не барат. Че те са ценни кадри. Simple Smile

# 89
Бишоп, това със серийния убиец се отече 7-8 сезона Grinning

Общи условия

Активация на акаунт