"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 334
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Какъв дълбок смисъл вкара Драго в "Моята Лора ме напусна". Сега и той няма да й вярва хиляди години. Карато така леко го пусна, че чак се чудихме, какъв е смисъла, че е разбрал за отношенията им.

# 61
Това пък кога го е казал,пак съм мигала? Simple Smile
Хареса ми сцената този път между Драго и Лора.
Продължавам да смятам,че Филип е мъртъв.
Сандо и нескопосаните му свалки."Егати смешниците"не знам обаче кой е по-голям -те или ти.
Хайде вече да се развива там каквото има за Юлия,че тя ми е една голяма питанка.
Вече наистина е странно Калин да не се усеща за сина си!Калин как ще избухне мощно срещу Черкезов,въпрос на време е..
И още е странно пък Симо да не се усеща за Поли!

# 62
Карато не каза ли на Драго, че действително охранителя го е предал? 🤔
Имаше нещо за - трябва да си вършиш работата сам. Тъкмо си помислих, че най - накрая му стана ясно защо Лора го е убила и....... ти си любовница на тате. 🤣🤣🤣🤣

# 63
  • Галифрей
Той и вярва, но след всичко което случи тотално се обърка. Нормално все пак толкова много близки го предоха и това го боли. Е как да реагира Драго ‘ Лоре ти си моят герой, и си направила всичко това а  мен. Ти ме обичаш, дай сега сега те цумкам’
Според мен той нарочно го каза за да сигурен,че тя не е като Брук Форестър. Имаше гадна мисъл на ревност.
В промото се виждаше как ровеше и търсеше обицата и после и каза, аз ти вярвам.

# 64
  • earth
Ако някой го е учудила престрелката между мафиототе — известно е, че лошите са много неточни в стрелбата. Затова се получава така когато се сражават лоши срещу лоши. Стрелят се, стрелят се от няколко метра, но не улучват.

# 65
Ако някой го е учудила престрелката между мафиототе — известно е, че лошите са много неточни в стрелбата. Затова се получава така когато се сражават лоши срещу лоши. Стрелят се, стрелят се от няколко метра, но не улучват.
За разлика от добрите, които стрелят веднъж и падат 5ма. 😜 😂 🤗

# 66
Малко съм отнесена и си мислех,че вчера е събота и няма епизод. Grinning

На Драго не му личи да е още влюбен в Лора.Дори не загатват за нещо такова. Thinking
От къде го измисли това с любовника..Не я познава от вчера,заедно бяха като мъж и жена,а той я държи затворена в някво подземие,сякаш е най-големия злодей.
А тя какво си мисли,че ще докаже с обицата..Юла може отдавна да е изхвърлила другата,а той едва ли помни какви бижута има.

# 67
Юла може отдавна да е изхвърлила другата,а той едва ли помни какви бижута има.
Едва ли е забравил този кич, допреди няколко епизода я носеше като колие.

# 68
  • Галифрей
Тя Юлия е толкова тъпа,че няма накъде. И този грозен кич няма как да го забравиш, ще изгори тя.
Между другото сега ми светна и реших да изгледам един от трейлърите  и аз тази сцена нея помня…

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 14:13 от Диана Бишоп

# 69
  • Пловдив
И коя е тая сцена? Нищо не ми говори снимката...

А това, че по новините не казаха, че тати е сал фира за мен значи, че е жив.

# 70
  • София
Има нещо гнило в Дания”. Това сякаш са пердетата в апартамента на Денис. И определено Филип можеше да изпразни цял нов пълнител в него, докато беше паднал… Но Снежа… Да не е д-р Джекил/м-р Хайд?

# 71
  • Русе
Аз пък не мога да се оттърва от чувството, че у Сандо има нещо гнило. Да, бащата е голяма гад, но дали на Сандо е чиста работата?
Понеже не съм коментирала скоро да кажа - Това за перлата под масата, точно така мислех че ще стане. Е, не точно под масата, мислех че Драго ще изтърве нещо и ще се наведе и тя ще е под дивана. Но после не очаквах, че веднага ще съобщи на Карата какво е открил. Можеше да поиграе с него и да го очисти в удобен случай. А те се уговориха и много абсурдна сценка на езерото се получи. Най-много на Денис държи....Радо. Simple Smile
Надявам се все пак най-накрая да повярва на Лора. Юлия няма да се даде без бой.
Симката и Поли и Зайковците не ми се коментират даже.

# 72
И аз намирам нещо гнило у Сандо. Или поне ми се иска да има, за да е по-интересно, че вече не знам с какво ще запълват оставащите епизоди Grinning

# 73
И според мен не е чист Сандо, ще изскочи някой заек и от там.

# 74
  • Пловдив
Ако Тате е умрял начи с него ще ни занимават.

Общи условия

Активация на акаунт