"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 322
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Според мен не беше дрогирана, просто го тестваше. Simple Smile
Защо тогава се държа така пред аквариума? 🤔
Егати и теста. Правя се, че съм дрогирана, но ти казвам, че не съм и ти ми вЕрвай.
Не е това, което изглежда. 😜 😂 😂 😂

Знам ли и на мен ми се стори неадекватна в началото, но ми се стори, че иска да види дали той и има доверие..

# 721
Хайде до кога пък тя ще го тества и ще се прави на жертва!А не се стегне малко.
Този козел(заради козята брада Grinning) не знам дали бих го издържала още един сезон.
Но пък Драго,Радо и Никсъна могат да си ги въртят в каквито искат истории ще ги гледам.Stuck Out Tongue Winking Eye
С глас се смях с Калин и неговият гняв"Честито!Ние сме дупка!" направо го изквича,много беше смешен.

# 722
Калин е комичен. Докато хората на Драго прибираха хероина гледаха като на театър, щото ‘Топал го няма!’ 😁, сега се сетил да се прави на ощипана госпожица, че са го пласирали под носа им.
И вместо информаторът му да му дава информация, той му обяснява на него какво и как е станало. 🤦😆

# 723
  • Пловдив
Не ми се мисли каква ще му е физиономията като разбере, че Ивка е осуетила акцията за залавянето на "идола" му Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 724
  • Пловдив
Аз само не разбрах как така Ива реши да съдейства на Денис. Нещо случи ли се?

# 725
  • Пловдив
той я помоли...за да освободи Лорка по-бързо Wink

# 726
той я помоли...за да освободи Лорка по-бързо Wink
Според мен по-скоро заради разговора на Мая с Лора се реши да съдейства.

# 727
  • Галифрей
Заради разговорът с Мая е да. Поне нещо свястно да свърши, не да се фръцка и да се цупи,че няма да ходи във Венеция.

# 728
  • Пловдив
Аз знам, че той я помоли, но тя му отказа тогава. Снощи изведнъж вдигна телефона и му каза, че ще му съдейства. Сега ми стана ясно, че е заради разговора с Мая. Благодаря!

# 729
Една позната ми каза, че според нея Никсън не е влюбен в Лора, а я харесва като човек, че е най-чистия човек около него.
Вчера не можах да гледам, дано днес успея. Да видим Калинчо какви ще ги накъдри. За сега той ми е отрицателен герой номер едно в сериала. И си мисля, че Ива и сина му му дадоха шанс, но ще ги загуби. Доста е обсебен от Денис, злобата не го оставя. Вместо да си обикаля с жена си по курорти....

# 730
Те нали им пуснаха опашки на всички, може и да не  се наложи да докладва.
Аз не разбрах какво направи Сандо с джипа, записа си нещо на телефона, може би информация от навигацията.

# 731
100 пъти да беше разбрал Дражко кой го порти,ама като на филм.. Сандо се среща с полицая поне веднъж на ден,как пък ни един път не го проследиха. И вместо него да го записват с телефони ,можеше същото да приложи на всички,в които се съмнява.
А пък тая Ива не я разбирам съвсем.Да,видно е,че съжалява ,че се е забъркала с Денис,ама тя се държи все едно той насила я караше да му се катери по .... бюрото. Thinking

# 732
Сашко си остави телефона в джипа и след това го е проследил.
Но да видим дали ще си го вземе обратно преди да го намерят.

# 733
  • Галифрей
Охо ей го Владо в мюзикалът  в Исус Хр. супер звездата. ❤

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 20:41 от Диана Бишоп

# 734
От много време насам истински да ме развълнуват Драго и Лора! Брилянтни бяха в килията - и двамата! Думите, сълзите, целувките, музиката - всичко.

Общи условия

Активация на акаунт