С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 833
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, напускам ви, снощи получих страшен кръвоизлив, кюретираха ме.на снимките се вижда  ембриона като за 7-ма седмица, но сака е по-малък от пета седмица...Missed..Няма да навлизам в подробности,много ме боли...
Пазете се много!!

# 181
minie mouse - ужасно съжалявам мила.Преживявала съм го и знам че единственото което помага е времето.В никаквъв случай не се обвинявай, имало тежко отклонение за да се случи така.Не звучи успокойтелно, но по-добре сега, отколкото едно тежко увредено бебе.Скоро да се оправиш и да видиш отново 2те чертички.

# 182
minie mouse толкова съжалявам
представям си какво е
а аз не съм в 5, а в 7г.с. нали така-последния цикъл 22 септември, а зачатието е ми е 06 октомври
лекарката защо каза че съм в 5-6 седмица

# 183
mini mouse много съжалявам за това което се е случило,но ти се успокой,почивай си и ще видиш че всичко ще се оправи съвсем скоро

# 184
а аз не съм в 5, а в 7г.с. нали така-последния цикъл 22 септември, а зачатието е ми е 06 октомври
лекарката защо каза че съм в 5-6 седмица
Не се притеснявай в нормално е да има отколнение от 1-2 седмици.Аз като отидох 1вият пат на преглед бях в 6.г.с., доки каза 4г.с. - направо се побарках, на следващият преглед след 7 дни с беше наваксало и си отговаряше на седмиците.

# 185
  • София
mini mouse ,бъди силна ! Щом така е станало-така е трябвало ! Бъди сигурна ,че е за добро ! Бързо въстановяване и нека щастието ти се усмихне в най-скоро време и моля те да ни уведомиш когато стане да се радваме с теб  Simple Smile!

# 186
Mini, СТРАШНО СЪЖАЛЯВАМ!!! Така се бях зарадвала, че имаше малко подобрение при теб..  Sad Sad Sad
Искрено ти пожелавам скоро да се оправиш и в най - скоро време да се включиш в друга тема на отчетни!!!
Ако имаш нужда от нещо - само пиши!   bouquet

# 187
Момичета, а вас да питам : някоя има ли болки в яйчниците? Аз съм взела да се притеснявам тези дни, че ми се обаждат нещо... А за довечера направо незнам - трябва да си легна (според мен), а сме канили гости, че моят човек има рожден ден...
Кажете и какво пиете за несилни болки?  Sick

# 188
и аз имам болки в яйчниците
преди бяха по-силни, сега само от време на време леко ме придърпва
пия нош па 3х1
мила, препоръчаха ми мерджанов през здравната каса-мога да ти дам телефона му

# 189
На мен ми беше изписан Папаверин 3х1, но аз спрях да го пия, защото много ми смъкваше кръвното.. Iliana, как ти се отразява Но Шпа? Чудя се какво да пия, че довечера да съм свежа.. А не мен от сега ми се спи... Thinking Embarassed

# 190
minie mouse, много прегръдки!  Hug Всяко зло-за добро  Heart Eyes
Аз вчера се похвалих, че съм добре откъм гадене и днес айде пак старата песен  Sick От утре взлизам в 11тата седмица, дано леко се подобряват нещата.
Освен фолиева пия и магнезий.

# 191
minie mouse, нищо на този свят не става без основателна причина, по-добре сега, отколкото после, гледай напред.

Пък аз другата седмица ще си мързелувам вкъщи и ще търся дом на котето.

# 192
здравейте, мам4ета. за съжаление 6те ви напусна. сър4ицето на беб4ето е спряло да бие тия дни. моля, отпишете ме от списъка. пазете се и си по4ивайте много. лека бременност и късмет на вси4ки

# 193
Ох, галини, много съжалявам  Hug Горе главата и скоро пак 2 чертички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194
Галини и мими маус....не се отчайвайте...Много късмет ви желая и на двете и дано скоро пак да видите  EFP и да е успе6но всичко Praynig

Общи условия

Активация на акаунт