С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 822
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
здравейте, мам4ета. за съжаление 6те ви напусна. сър4ицето на беб4ето е спряло да бие тия дни. моля, отпишете ме от списъка. пазете се и си по4ивайте много. лека бременност и късмет на вси4ки

Много съжалявам, Галини, и за теб, и за Мини маус Cry
Прегръщам ви силно и ви желая кураж и много щастие занапред.
  bouquet

# 196
Мини Маус, Галини, милички!   Heart Eyes    Прегръщам ви много силно и ви желая бързо пак да се появите в отчетните    Hug   Hug   Hug 

# 197
  • Варна
Oooo, Minnie и Галини! Толкова съжалявам! Искам да ви кажа нещо мило и съчувствено, но не ми идват думи, затова  Hug. Дано вие самите скоро сте добре, да има кой да поддържа духа ви и бъдещето да ви готви приятна изненада!

# 198
момичета толкова съжалявам
не знам какво да кажа, не се отчайвайте, мислете позитивно-следващите ви деца ще стнат велики, а иначе нямаше да се родят. успех
за ношпа как ми действа незнам-пия и утрогестан и постоянно ми се спи-незнам от бременността или от хапчетата
точно зацапването ми беше спряло напълно и днес шефа в службата ми вдигна един скандал и от притеснение пак започна
приятен уикенд на всички

# 199
здравейте!
искам и аз да се присъеденя към юнските мами .....
от скоро съм в форума и малко съм неорентирана.....
надявам се да се справя бързо с включването в темите newsm78
аз съм от Чирпан ,на 24 г.,зодия рак и термина ми е на 28.06.07 ,но аз си мисля,че са ми го объркали нещо............
радвам се ,че го има този форум,защото тук всичко се посреща по -леко и знаеш че не си сама Grinning

# 200
Здравейте от мен!
Mini, Galiini,много съжалявам,немога да си представя какво ви е в момента,но не губете кураж.
Момичета моля ви да се помолите с мен всичко да бъде наред със запетайката ми.От четвъртак имам болки и кървене и съм на системи и инжекции,на видеозона сакчето излиза по-малко с две седмици и доста трудно видяха сърдечна дейност ,успяха да я видят с вагиналният.Докторите ми ме успокояват,но мен ме е страх,имам лошо предчуствие,въпреки че знам ,че ще ми кажат ако нещо не е наред.Моля се всичко да бъде наред newsm17 newsm17 newsm17

# 201
Много съжалявам за mini mouse и galini  Sad Нямам обяснение защо се случва така понякога...
Деси, а ти не се шашкай излишно! Опитен човек си и знаеш, че е трудно точното определение на седмицата не само в началото ами през цялата бременност. Забрави всички лоши предчувствия, с теб съм  Hug

# 202
Мини, Галини, много същалявам за вас! Не ви е лесно, но времето лекува. Не се отчайвайте, така е трябвало да стане. Наистина като се случи с нас е трудно, но се успокоявайте, че така е трябвало да стане. Животът е пред вас и там някъде ви чака вашето бебе, за да ви зарадва когато дойде момента. Прегръщам ви силно! Чакам да се вклячите скоро! newsm51 newsm51

# 203
Десита, стискам палци всичко да е наред!  Hug
silvadge, добре дошла!   bouquet Ако не се ориентираш в нещо, ние сме насреща.  Grinning
Ние днес цял ден киснахме по сауни и басейни, сега съм гроги и се надявам да спя добре.  Grinning

# 204
Zdraveite,i az se vklu4vam v otbora.Na 27 g. sum,o4akvam purvo bebe,koeto triabva da se rodi na 17.06.2007.A ako izprevari moje da polu4a nai-strahotnia podaruk za rojdenia si den dogodina (11.06.)

# 205
mery79 i silvadge Добре до6ли newsm51 newsm51 Как сте днес мамчета?Аz съм на работа и ми е ло6о Sick Пак....няма ли да спре вече Confused Иначе се zамислям да раждам планирано секцио...От два дена смъквам килограми,вместо да качвам newsm78 ама като zнам,че първия път качих 32 съм много доволна сега smile3535

# 206
днес цял ден киснахме по сауни и басейни, сега съм гроги и се надявам да спя добре.  Grinning
на мен лекарката ми каза никакви сауни, басейни и джакузита, да не говорим за гореща вода.
БЛагодаря на всички ви за подкрепата!  bouquetЩе опитам да пръдължа напред...

# 207
Я аз пак да питам нещо умно (както обикново). Като ходиме в петък на докторче отново не го видяха на коремен, иначе на вагиналния ехограф си е супер, "куфее" както твърди таткото. Докторката казва, че само сме малко "срамежливи" иначе всичко е добре. Та въпросът е: кога е нормално вече да се вижда "лесно" и на коремен ехограф?

# 208
  • временно във Пицеландия
момичета,които ни напускате,много прегръдкии от мен и горе главата.пишете ни когатоимате добри новини отново  Heart Eyes
на новодшлите добре дошли и приятно и полезно изкарване в нашата компания.
басейна е добро средство в по късните месеци,има и специални бременни курсове с упражнения и релаксация,аз бях много доволна.
както ви писах и преди се надявам на нормално раждане,пък ако мине и по-бързо.....  Grinning още по добре.

# 209
Здравейте момичета Simple Smile
с малко закъснение и аз се присъединявам към вас юнските мами  Laughing С голямо вълнение и нетърпение очаквам първата си рожба на 21.06.2007(тъкмо видях че и датата още не е заета)  Grinning При мен всичко за сега е наред,нямах никакво гадене и се надявам така да си остане за напред. Малко ми е проблемно ходенето до тоалетна,дано скоро  да се оправи Simple Smile В понеделник бях на преглед, бебчо е вече 12,6 мм, а сърчицето му тупкаше страшно бързо  Grinning

Пожелавам на всички мами леко и безпроблемно бременеене   bouquet
много целувчици на всички  Kissing Heart   lovekiss

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 22:51 от Gerinceto

Общи условия

Активация на акаунт