С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 821
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте мамчета ! Как сте с килограмите ? Аз малко почвам да се притеснявам !От 3-4 дни не мога да си закопчавам \е закопчавам ги ,но много ме стягат\ едни дънки  Shocked! Току що се премерих и пак съм качила още един килограм  Embarassed.Така както съм тръгнала май ще стана МНООГО ГОЛЯМА  Shocked Shocked Shocked ! Май ще почвам да се ограничавам,въпреки че не съм се отпускала освен вчера когато бях на гости на мама и тате и такава софра бяха подготвили в моя чест,че не устоях ! Моя приятелка през бременноста беше качила само 6,5 кг.Бебето се роди 3 кг.в добро здраве  Party !   

# 211
  • Варна
desyta, стискам палци всичко да е наред! Дано почивката и докторите свършат добра работа!  newsm10

Лек ден на всички!

# 212
Добро прекрасно утро, момичета,
не съм забравила да вписвам килограмите, но в момента нямам време, надявам се днес или утре най-късно да успея!
Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 213
galini, много съжалявам за това! Cry Искрено ти пожелавам да го преживееш лесно и в най - скоро време да ни пишеш с добра новина! Сега е  важното ти да си добре и да си спокойна. Всичко друго ще се нареди!!
Добре дошли на silvadge, mery 79 и Gerinceto ! Пожелавам ви лека и успешна бременност и да сме заедно до края Wink   bouquet
А на теб desyta, стискам палци в скоро време да се оправиш!!!

Иначе аз съм горе долу... Пия си хапчетата, вече и хапвам всичко, което ми се прияде.. Като изключим събота сутрин, когато ми се  Sick... заради многото погълната храна в петък вечер, не съм имала скоро подобни изпълнения.. Незнам за килограмите как съм, но и на мен дънките взеха да ми стягат на корема и вече се вижда малко коремче.. Все повече хора вземат да ме разконспирират заради по - странното ми поведение, но лошо няма  Party
Днес ще ходя да си взема изследванията и много се надявам докторката да ме види на ехограф! Искам най - сетне да му видя сърчицето и да се успокоя, че всичко е наред... Praynig
Ами това е от мен! Желая на всички много хубава и обичлива седмица и без повече лоши новини!!!  Naughty

# 214
Здравейте,
добре дошли на новите мами  Hug , лека  безпроблемна бременост.
Десита -   Praynig дано всичко завърши добре,с теб сме  Praynig Praynig Praynig
С килограмте за сега, са си толкоз +2 , нямам проблем с дрехите все още.Но предвид какъв апетит имам от няколко дни , не ми се мисли, уж внимавам да хапвам повече плодове  и саладки.
Galeto_D - не знам, кога се вижда с коремен ехограф, мен досега само на вагинален са ме гледали.Надявам се следващят път вече да е на коремен ще съм в 13.гс., дано се види бебо.
За раждането искам нормално, ако няма причини за друго.И най-вероятно в частна болница, че като чета , в държавните си е чист късмет, как ще се отнесат с теб, пък аз съм страшна паника и не искам някой който, няма да ми обръща внимание или ще ме зареже да  раждам сама.
И върна ми се мерака за кекс... Laughing Laughing Laughing за радост на половинката.
Еличко - ако не ти предложат да те видят на ехограф, пойскаи си.Аз това ще направя следващият път, за да покажем бебо и на таткото.

# 215
Zoia, и аз така съм го намислила..  LaughingАко сама не ми предложи да ме види на ехограф - ще си поискам... А между другото и на мен взе да ми се връща желанието за кекс  Mr. Green и освен това не ме е страх толкова...  Heart Eyes

# 216
Здравейте момичета,

имам два  въпроса към вас.
Откъде ще си купвате дрехи за коремчета?
Ако някоя мама знае хубави и не прекалено скъпи магазини, да сподели Simple Smile

И второ - къде мислите, или по-точно измислили ли сте къде ще раждате?

Поздрави на всички  bouquet

# 217
Laleto,  аз знам само 1. Той е зад Съдебна палата, където върти трамвай 5 преди да излезе на Алабин (май беше). Идея си нямам обаче как са цените вътре...  newsm78
Иначе засега все още имам какво да обличам - имам 2 по - широки панталона от миналата година както и едни нови дънки.. За началото на зимата ще изкарам с тях, а после ще видим...
За раждането - мисля.. Повече май искам секцио,но незнам дали ще имаме пари за него... Иначе втора приятелка ражда в Тина Киркова и е доволна, но ако си избирам екип сигурно ще съм в Шейново..
Засега обаче се моля всичко с мен и бебето да е наред. Да дойде 8ми месец - тогава ще се кахъря  Whistling

# 218
Привет, сладурки!  Hug 
Пожелавам ви една хубава и спокойна седмичка, пълна с усмивки и добро настроение!  Heart Eyes 

Деситка, стискам ти палци, миличка, всичко да е наред.  Hug 

По въпроса с басейните, и аз много искам да ходя на плуване (вече си говорихме за това  с Пикола   Wink  ), но също смятам да го направя в по-късните месеци. Но също съм чувала, че сауните и горещите басейни трябва да се избягват... не зная доколко е вярно... Но ако Шоши се чувства добре, не би трябвало да има проблем Simple Smile 
С килограмите не зная какво става, бях качила два а вчера се мерих и съм с 1 кг по-малко от преди.... Къде са отишли тези 3 кила не ми го побира ума...  newsm78 Вярно е, че като започна да хапвам, много бързо ми писва и ми става тежко...., ама дали е от това?! ... Но иначе и мен ме стягат 2 чифта дънки на коремчето  Laughing  Много искам да си купя някакъв регулиращ се панталон, който да ми става сега, но и след няколко месеца... Ама не зная дали има такива...

# 219
Аз, не си падам по плуването, но ми се ще да спортувам нещо, може би някакви упражнения в къщи.Преди за забременея ходех на фитнес 2-3 седмично.Знаете ли от коя седмица мога да правя упражнения за бременни?И бихте ли препоръчали някакви упражнения или книги?

# 220
Laleto,  за дрехите за бременни не бързай много, защото ако си слаба като мен и най-малките номера за бременни ще са ти големи още. Тъкмо днес мерих един панталон от предната ми бременност, който е XS, но още ми е широк. Аз в момента се притеснявам също за панталоните, защото коремът ми расте мнооооого по-бързо от предния път  Laughing и се спасявам с по-ниски талии само. Иначе с миналата бременност обиколих много магазини, но най-много ми харесаха дрехите от Бенетон и почти всички са ми оттам. Ако си от София обаче мога да ти препоръчам един магазин в Младост 1, който го видях това лято като ходех на фитнес в спортен център Дема. Дрехите там изглеждаха много добре и не бяха скъпи. Магазинът е зад Дема, близо до Стил 99.

Zoia_Alex и аз смятам да ходя някъде на упражнения след третия месец, ако намериш нещо свиркай  Wink и аз ще кажа, ако ми попадне нещо подходящо.

# 221
Laleto,  за дрехите за бременни не бързай много, защото ако си слаба като мен и най-малките номера за бременни ще са ти големи още. Тъкмо днес мерих един панталон от предната ми бременност, който е XS, но още ми е широк. Аз в момента се притеснявам също за панталоните, защото коремът ми расте мнооооого по-бързо от предния път  Laughing и се спасявам с по-ниски талии само.

И аз така се притеснявам, понеже коремът ми расте по-бързо от предишния оът.
Е, аз по принцип си имам изпъкнало коремче, което така и не успях да прибера от предишната бременност Cry
Момичета, кога ще ви остава време и за упражнения?
Аз направо в чудо се виждам как да успея с всичко Confused
Иначе съм чувала за страхотна водна гимнастика за бременни, било много приятно и полезно.

# 222
Здравейте момичета!
Както винаги предчувствията ми не ме излъгаха Cry,бебчо е спрял да се развива и утре ще ме кюретират тъй че ви напускам,но много се надявам аз да съм последната която ви напуска.
Пожелавам ви при вас всичко да мине леко и през юни всички да гушкате бебчетата си.
Една голяма прегръдка от мен hug

# 223
Много съжалявам Десита, много жалко че става така, при мен беше в 12 г с  и сега 2 пъти прокървих и много ме е страх вече, лекарката каза че не е от сакчето а от друго проблемно място в матката обаче пак си е стресиращо  Sad  Sad

# 224
Здравейте момичета!
Както винаги предчувствията ми не ме излъгаха Cry,бебчо е спрял да се развива и утре ще ме кюретират тъй че ви напускам,но много се надявам аз да съм последната която ви напуска.
Пожелавам ви при вас всичко да мине леко и през юни всички да гушкате бебчетата си.
Една голяма прегръдка от мен hug

Мила Деси, страшно съжалявам Cry
Много сили и смелост ти желая.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт