С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 816
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Съжалявам, desyta, след толкова седмици на радост, надежди и повръщане... Всичко добро ти желая! Дано бързо преживееш шока от случилото се!

# 226
  • временно във Пицеландия
десита,прегръдки и от мен,пожелавам ти скорошно присъединяване към друга група отчетни и ни пиши как си!!! Hug  Heart Eyes
на останалите мами,само позитивно мислене пожелавам и по-малко притеснения.
аз продължавам с вечерното гадене.за килограмите не съм се мерила а трябва,поне за да се контролирам доколкото мога,че пък и много да кача не е желателно. първият път качих 17 кг.,но го свилих оста бързо,покрай кърменето и разходките.
за плуването-гимнастиката за бременни в басеин не е точно плуване,а серия от упражнения за разтягане и релаксация.изключително приятно,освен че в последните месеци водата те кара да се чувстваш лека като перце,дори само за това си заслужава да идеш.пък и който го е пробвал е по-склонен да се ориентира към раждане във вода-моята мечта  Flutter
иначе гимнастика и много други неща ще намерите и в този сайт,казвм го по скоро на новозаписалите се в него,наистина е чудесен и пълен с информация
дрехите за бременни на Бенетон наистина са страхотни!имах панталон и жилетка,а дрехи си набавям чрез приятелки,просто си ги разменяме-докато една роди и хоп,вече има друга бременна  Grinning а и повечето от нормалните ми дрехи ми ставаха,така и не можах да разбера къде ги бях качила тези 17.

# 227
Здравейте, другата седмица съм на контролен малко се притеснявам. Да не се отклонявам от въпроса.Забелязали ли сте да сте изнервени или да се нервите от дребни неща. След като разбрах че съм бременна понамалих цигарите, а от 1 ноември ги спрях тотално. Проблема е че всичко ме изнервя включително и половинката ми. Вечер се събуждам по 2 пъти най-малко за да ходя до тоалет, приятеля ми хърка и ми се иска да го удуша. С една дума ИЗНЕРВЕНА съм  #Cussing out. Кажете ми кого да  #2gunfire,че да се успокоя. Joy

# 228
desyta, една голяма прегръдка и от мен!!! Много ми стана гадно като прочетох!!! Дано с теб всичко е наред и скоро пак да има хубави новини..
Аз съм с 2 спонтанни аборта преди тази ми бременност и като четох за причините за аборти - една възможност е матката да не е достатъчно голяма и затова да става белята. С всяко следващо забременяване тя се увеличава и стига размерите, които са нужни, за да се износи бебето... Това разбира се не значи, че задължително трябва да има няколко аборта, за да родиш най - сетне... Hug Peace

Пожелавам ти спокойствие и да си здрава! Всичко ще си дойде на мястото!

# 229
Здравейте и от мен.Много съжалявам за момичетата,който ни напускат и им пожелавам в най-скоро време да завърнат с най-хубавата новина.На мен преди един час ми взеха задължителните изследвания за бременни и ще чакам до края на седмицата да си ги взема резолтатите.Само едните ще се забавят 10 дни - тези за токсоплазмоза.Ох, не е много приятно да ти взимат кръв , но какво да се прави? Това е от мен .

# 230
А иначе, момичета, днес преживях най - голямата си радост! Ходих на преглед и за първи път го видяхме как шава!!! newsm30 Страхотно беше!!! newsm19 Има ръце, крака, глава и само шаваше нагоре надолу. Лекарката по едно време извика и таткото и той също си умря от кеф... Вече ми направиха и картон и първата ми консултация е на 8.12. Килограмите ми все още са абсолютно в норма - 58 (колкото си бях и преди да забременея) и това доста ме радва.. Не искам да ставам плондер от сега...  ppp bombs
ycu, да ти кажа и аз съм нервничка, но не чак колкото теб. Предполагам, че едната от причините при теб е и че си спряла цигарите (за което  newsm74 ). Виждам моят човек как му се променя настроението ако не е пушил и предполагам, че не е лесно... Пий повече мляко, то съдържа вит Б, който успокоява... Малко по малко ще се успокоиш... Не се притеснявай..
Пожелавам на всички ви подобно щастие..  Hug И да няма повече отцепили се от групата!!!  bambam

# 231
здравейте момичета
аз утре съм на преглед да видим дали бебо се развива
дано всичко е наред-кървенето ми спря преди 4-5 дни ама не знам дали това е лош признак или добър
като се пие утрогестан не може да се получи кръвоизлив дори и с проблем с плода
утре всичко ще стане ясно
и аз имам вечерно гадене-което ми се стори странно
а за тоалетната да не говорим-ходя през час

# 232
трапезица какви задължителни изслезвания се правят и в коя седмица

# 233
desyta, galini, mini mouse, милички страшно съжалявам, за лошите новини.
Напълно разбирам как се чувствате, аз го преживях преди няколко месеца.Не се
отчайвайте, продължавайте с опитите и дано скоро пак да видите двете чертички Praynig

Някой питаше, в коя седмица се вижда плода с коремен ехограф.
Току що се връщам от доктора, гледа ме с коремен, всичко се видя чудесно, даже снимка ми даде. Но може би зависи от ехографа.

# 234
трапезица какви задължителни изслезвания се правят и в коя седмица

На мен ми правиха миналата седмица. Тогава бях на 9 седмици и малко. С направление от гинеколога ходиш и даваш кръв и урина. Трябва да е сутрин на гладно и по възможност първата урина. Правят пълна кръвна, гледат за захар и т.н.  С резултатите отидох днес при лекарката и вече ми направиха картон. Мисля, че до края на 3ти месец трябва да ти ги направят...
Успех!   bouquet

# 235
мен вчера ми правиха пълна кръвна картина и желязо заради анемията
може би трябва да дам урина само
който е пил утрогестан и ношпа: колко време се пият аз ги пия вече седмица
утре ще попитам дали не трябва да ги спирам

# 236
Ех, съжалявам за desyta  Sad , така се надявах, че ще е наред...
Иначе днес и аз бях на преглед. Във частната болница "Вита", където си следя бременността, през първото тримесечие прегледите са на всеки 2 седмици. Бебето отговоря на началото на 10-та седмица, има си малки ръчички и краченца, а плацентата започва да се оформя по задната стена и до 2-3 седмици докторката ми каза, че тя ще замести напълно жълтото тяло (жълтъчен мехур) от което сега се храни бебето и което е виновник за гаденето. Ох, така чакам да спре да ми става лошо  Praynig Иначе изследванията ще си ги правя след две седмици и веднага след това заминавам за една седмица в Париж, дано само да съм добре  Simple Smile

# 237
Ох, така чакам да спре да ми става лошо  Praynig
Ох, и аз така чакаааам  Cry НО като че ли има подобрение, вчера ми беше по-добре.

Момичетата, които пожелаха и дадоха данни ги вписах с килограмите на 1ва стр.  Peace

Десита, голяма прегръдка! Не се отчайвай, имало е да се случва, скоро ти желая от все сърце нова успешна бремнност!  Hug Hug Hug
Стволовите клетки, за които питаше беборанка наситина е нещо чудесно, но засег а не съм се замислила сериозно  Thinking Има още много време.

# 238
Шоши, впиши и мен плс  Heart Eyes Аз съм 58кг в 11 седмица, при д-р Георгиева в 11 ДКЦ (мнго съм доволна от нея между другото)
Моето предложение за килограмите е да ги вписваме след консултация (предполагам, че ще ни теглят  Party ) Така хем ще ги отчитаме, хем няма да се пълни прекалено пространството..

Лек и успешен ден на всички, аз отивам да ям  Joy  bouquet

# 239
Ето ме и мен пак...Съжалявам zа деси Sad ...И аz чакам да ми спре ло6ото.уси не се тревожи и аz бях малко нервна,но в началото..при всеки е раzлично,ама аz най много майка ми я  #2gunfire Пи6ете и моите килограми...в 11г.с. 53кг,тоест с 2 отгоре  261uu

Общи условия

Активация на акаунт