С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 818
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Да явно ти е казал седмица на плода LaughingТова означава че ако плода ти е в 7 седмица-ти си в 9 гестационна седмица. При бременноста имаш 40 такива седмици.
Дано да съм била полезна Laughing

# 271
Кики, благодаря  Grinning Вероятно ще пробвам него като му дойде времето, че аз не обичам да стоя дълго време мазна... Wink
Нина, има 2 вида отчитане на бременността - единият се смята от първия ден на последната ти менструация, а втория - 2 седмици след това (когато би трябвало да е станало оплождането). В повечето случаи лекарите използват първия.. В твоя случай - щом последната ти менструация е била на 16.09, терминът ти трябва да е на 23.06, а в момента да си влязла в 9 седмица (самият плод реално е в 7ма) Wink Дано си разбрала обърканите ми обяснения Wink

Лека вечер от мен!   bouquet

# 272
  • Варна

Много съжалявам, мила. Кураж и бързо възстановяване ти желая!
Ама каква е тази последната седмица? Стига вече лоши новини! Дано всички вече са добре, лошото да минава, и бременностите да се стабилизират!

# 273
  • София
Съжалявам за всички момичета които загубиха запетайките си.Всеки път когато прочета такава вест ми става много кофти.Дано да няма вече лоши вести! Късмет на всички !

# 274
здравейте мамчета
толкова съм щастлива
вчера чух сърцето на бебчето
каза ми че съм в 6 седмица, но всъщност трябва да съм в 8г.с.
може би объркването е от това че плода е в 6-ще се обадя на лекаря да го попитам
успех на всички

# 275
Добро утро!
Скоро ще ни заключат темата, така че по-талантливите и творчески настроениете мами, моля, давайте заглавия  Grinning

# 276
здравейте мамчета
толкова съм щастлива
вчера чух сърцето на бебчето
каза ми че съм в 6 седмица, но всъщност трябва да съм в 8г.с.
може би объркването е от това че плода е в 6-ще се обадя на лекаря да го попитам
успех на всички
zdravei iliana!Mnogo se radvam za teb!Az sa6to sam malko nazad s bremenosta i sam mnogo pritesnena za6toto 06te niama puls! kak taka stava tova izostavane?

# 277
  • Варна
Как е възможно, толкова мъничко бебче, има няма 2-3 сантиметра, вече да успява да пренареди начина на живот на майка си?
Вярно, по-здравословно е, без съмнение. И явно по-лесно се постига с хормони, отколкото с воля:
- да си лягам между 21-22 часа
- да не ям опаковани сладкиши, почти никакъв шоколад
- да залюбя страстно зелената салата и ябълките
- да закусвам редовно, да обядвам и да не ми се хапва нищо след 19 часа
- да хапвам в умерени количества, възможно най-проста храна - кифличките със сирене и препеченият хляб  са фаворити
- да ми се стои колкото се може по-дълго на слънце и чист въздух
- да не отдавам чак такова внимание на служебните проблеми и да не си късам нервите с тях.

И всичко това, резултат от нечие невидимо присъствие.  Simple Smile

Идея за тема: Златна есен ми радва очите, юнско бебе ми пълни мечтите.

Лек ден на всички!

# 278
Привет и от мен! Не се бях включвала отдавна. При мен неразположението почти премина, за сметка на апетита. Преди 2 седмици бях на преглед и ми изписаха утрогестан,заради кървенето, но ми се иска вече да спирам с хаповете.
Iliana76, радвам се за хубавите новини при теб. Къде е кабинета на Минев, в новата клиника ли? Доволна ли си, какви са условията? Извинявай, че те затрупах с въпроси, но имам колебания за лекаря, който ме следи.

Желая успешен ден на всички момичета и само хубави новини!

# 279
Хехе,  hahaha Лилибон,  Hug, това е положението! И аз се чудя как може едно толкова малко създание вече да си има всички органи, абсолютно всичко вече да му е изградено и сега само да се доразвива! Природата е чудно нещо!  Heart Eyes
Чудесно заглавие! давайте още, ще ги впишем на 1ва страница.

# 280
Az sa6to pia utrogestan!Merisan ti kolko vreme karvi i kakvo koli4estvo?Dobre li se 4uvstva6 s tezi hap4eta?

# 281
преди малко говорих с доктора
бебчо наистина е в 6г.с. и 6 дни
а имах последен цикъл 22.09
може ли да изостава с развитието си
минев каза че няма страшно но знам ли
кабинета му е на киев 9 не е в новата клиника
за кървенето ме успокои много-имало е леко отлепване заради контракции но всичко е на ред

# 282
Ilian4e n se pritesniavai i az izostavam dosta!Vsi4ko 6te e nared sigurna sam!

# 283
като си помисля дори на цикъл 28 дни овулацията може да не е на 14
и затова бебето да е по-малко
а този лекар ми каза че утрогестана съм го пила в малки дози 2х1
трябвало поне 3х2 през устата за да има ефект
сега ми предписа дуфастон или нещо такова

# 284
Az sa6to pia utrogestan!Merisan ti kolko vreme karvi i kakvo koli4estvo?Dobre li se 4uvstva6 s tezi hap4eta?
Аз вече привършвам втора опаковка. Първо 10 дни 2*2, след това1*2
Кървенето беше 2-3 дена преди прегледа, след това още 3-4 дена след като започнах да пия хапчетата.В момента имам съвсем леко зацапване, но за сметка на това ми се появи обилно бяло течение. Предполагам има връзка с утрогестана.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 11:28 от Мерисън

Общи условия

Активация на акаунт