Много мина, малко остана, скоро всяка ще е горда ДЕКЕМВРИЙСКА мама! (Teмa 7/2021)

• 35 074
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Дами, малко странен въпрос имам... Имам ситни пъпчици по деколтето и на гърба. Някоя от вас да ги гима? Бързо са минава и безпроблемно този гаден ковид...

# 616
  • London
Аз лично преди месец като бях настинала си правих домашен тест и излезе положителен. Още на другия ден бях на пср - отрицателен. Въпреки всичко си се изолирах вкъщи, не исках да поемам риск спрямо хората около мен. Изпуснах един преглед, но обясних ситуацията.

Ирен, всеки момент чакам да се похвалиш 🍀

Алисън, и вас ви мисля много с малкия.
Господ с всички ни 🙏🏻❤
Много стиснати палчета имате от мен, цялата ни групичка тук. На мен ми останаха 3 седмици и малко, та нетърпението расте.

# 617
Дами, малко странен въпрос имам... Имам ситни пъпчици по деколтето и на гърба. Някоя от вас да ги гима? Бързо са минава и безпроблемно този гаден ковид...
За пъпчиците не мога да помогна, но ако ще раждаш с упойка те съветвам да минеш през алерголог. Едно момиче в реанимацията я бяха приспали заради пъпчици по гърба и понеже нямаше документ от алерголог, че не е алергична към упойките.

# 618
RainbowFlower, най-късно понеделник ще да е Wink

# 619
Мамита добър вечер да ви питам аз, как сте?  🐢🐢Дай боже в най скоро време ще си видим мъниците. 👶🏼та въпроса ми е следния, вие имате ли болки или по точно нещо като бодежи, една педя гд над пъпа? И имате ли някакви оплаквания като например отпадналост,умора... Абе чувствам се като пребито куче 😐 скоро влизам в 9 и ми е доста притеснено 🤨😶

# 620
Здравейте, пак съм аз. Направих си втори антигенен тест на друг производител. Този път резултата е отрицателен за корона и положителен за грип А (в скрития текст). Mask  Каквото и да е, не ми се иска да спрем следенето на тоновете, особено на финалната права. Трябва и да се видя с доктора, поне за да уточним плана за раждането. Бебето върви голямо, плацентата ми е стара, страх ме е, че може да тръгне преждевременно и няма да знам как да реагирам. Cold Sweat  А пък какви истории съм чела от родилки с ковид - оставяне на храна пред вратата, никакво наблюдение... ами ако не ми дадат бебчето след раждането? Това ще е някаква страшна проклетия, ако е истина, и то в най-най-най-неподходящия момент. Head Band

Скрит текст:

# 621
Мамита добър вечер да ви питам аз, как сте?  🐢🐢Дай боже в най скоро време ще си видим мъниците. 👶🏼та въпроса ми е следния, вие имате ли болки или по точно нещо като бодежи, една педя гд над пъпа? И имате ли някакви оплаквания като например отпадналост,умора... Абе чувствам се като пребито куче 😐 скоро влизам в 9 и ми е доста притеснено 🤨😶
Постоянно съм уморена и с ужасни киселини.. а болки имам ниско долу като ПМС, в таза, опашката, срамната кост, като пребито куче съм..😣😒🤭😅

# 622
Dentz мерси, че сподели. Ще си направя и аз такъв тест.

# 623
Не знам какво се случва,точно когато всички сме на финала.
Моя мъж от вчера в на антибиотик.
Прави си бърз тест от аптеката,излезе отрицателен.
Купил е няколко от тези със слюнката,да направи в следващите дни.Сега като излезе от банята му прилоша.
Отделихме се в отделни стаи,че аз бременна в 9 месец с тромбофилия,високо кръвно,детето трябва да ходи на градина тези дни,че съм по изследвания.Моля се утре да е добре и да е просто някакъв друг грип.
Ох момичета вече чувствам отчаяние,много трудна бременност,дано поне раждането да мине леко и без проблеми.
Дано се опазим от този вирус дотогава.
Родя ли обмислям ваксина,само да стигна до там.

# 624
Dentz, от следящия АГ ще взимам направлението, не от ЛЛ. Теоретично може и ЛЛ да води ЖК и да  издава документите , ако си под 35г , ако не бъркам. Предполагам който ти е издал 45 дневния болничен ще издаде и направлението.

На всички с настинки и вируси пожелавам бързо оздравяване, а бебчетата да изчакат подходящия момент за излизане 🍀

# 625
Момичета  в Майчин дом съм, за наблюдение. Възможно е до няколко дни да извадят бебето. В спешното на 3ти етаж съм, но нямам започнал родови процес засега. Постоянно следим тонове, за да преценят кога точно да е цезаровото. Ако има майки в сходна ситуация или на същия етаж, може да си пишем на лично.

# 626
Момичета  в Майчин дом съм, за наблюдение. Възможно е до няколко дни да извадят бебето. В спешното на 3ти етаж съм, но нямам започнал родови процес засега. Постоянно следим тонове, за да преценят кога точно да е цезаровото. Ако има майки в сходна ситуация или на същия етаж, може да си пишем на лично.
Стискам палци всичко да е наред Hug

# 627

Много, много успех и късмет!!!

# 628
  • до най-прекрасния мъж
Успех и леко раждане. Стискам палци всичко да мине по вода и да се похвалиш скоро с пухкав бебок.

# 629
Успех, и стиснати палци и от мен! Следя ви от началото,много рядко пиша, / аз съм бъдеща баба/  но съпреживявам всичко с вас! Вярвайте,всичко ще  е наред.
    Алисън, преди 17г и половина съм минала по твоя път.Само дето ние всичко научавахме пост фактум, не по време на бременността. Сега синът ми е на 17 и половина, активен , здрав  и непослушен! Вярвай, че всичко ще е наред! И много важно е да имаш доверие на лекарите! Това е половин извървян път!

Общи условия

Активация на акаунт