Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 49 020
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
13471,92 mIU/ml
Гледаме и не вярваме...

# 241
То, милото, и пулс сигурно има вече, а на теб не ти се вярва Smile Честито Tommy!!!

# 242
Ей такова първо чхг май в темата не се е появявало. Ще си има и сърчице вече. Стискам палци всичко да е наред и да си го носиш на топло в тумбачето до термин Kissing Heart

# 243
Мале Томии, каква невероятна новина. Тихичко честито! Толкова радост донесе в темата! Желая ти всичко да е наред и след време да разказваш на малкото чудо, как си зарадвала едни моми в един сайт, хаха.
Пиши след посещението при доки и продължаваме да стискаме палци

# 244
Томи, прекрасна изненада ❤ И от мен стиснати палци за една лека и успешна бременност!

# 245
Мале, каква хубава новина! Стискам палци за хубав и пухкав финал! 🍀🍀🍀

# 246
Браво Tommy чудесна новина Heart стопли ми сърцето. Много се радвам за вас, да ни държиш в течение

# 247
Tommy, честито!!! Прекрасна новина!!! Лека бременност и до пухкав финал!!! 🥰😘🥰

# 248
Tommy, честитоооо, направо си е голяма изненада наистина. Дано всичко е наред и успешна бременност! 😊😇

# 249
Tommy, Честито и от мен! С това ЧХГ със сигурност ще се види вече.Flowers Four Leaf Clover

# 250
Ние не можем да си спомним кога сме правили секс и как изобщо е станало. Мъжът ме пита може ли без секс 😆 Така се притесних от новината, че ме заболя глава. Премерих и температура - 37,3... Още сме шашнати. Той малко повече си подсвирква и подскача, защото не осъзнава колко е странно предвид, че бях блокирана. Аз съм си в пълен шок.

# 251
Tommy, честита радост! Това ЧХГ на коя ли седмица отговаря? Стискам палци всичко да е наред и скоро да се видите с твоята прекрасна изненада! И да му/им разказваш как лелички и чичо цял ден са стискали палци, наравно с теб! Хубаво е да има чудеса, връщат вярата! 🍀🍀🍀 Хайде сега време за лекар и вълнуваща среща с бебчо/бебки!

# 252
Много яко 😀 Честито!

# 253
  • Пловдив
Леле Томи, уникално ЧХГ! Heart Много се радвам. Хайде утре на преглед и чакаме хубави новини и от него. Успех и до финал!!!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:07 от me4eto__

# 254
Хора, много благодаря! На преглед сигурно ще сме в сряда, утре няма да можем да пътуваме. Сега ми излезе прогестерон 15,70 Ng/ml. След като дадох кръв сложих един Циклогест и се чудя да сложа ли още един вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт