Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 49 017
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Tommy_2001,

Много се радвам за теб! Пожелавам ти хубав резултат на ЧХГ и не се съмнявам, че ще е така. Няма случайни неща при тестовете, щом втората черта е ярка Simple Smile
Оправи ми се киселото понеделнично настроение с тези хубави новини тук.

# 226
Дано сте прави и имаме повод да се зарадваме. Аз съм объркана, ошашавена и ме е страх. Сърцето ми ще се пръсне докато излезе кръвния.

# 227
Томи, това ще е най-хубавия развой на нещата. Ще се зарадваш сигурна съм и всичко ще е наред. Извинявай но не съм следила с какъв проблем сте и защо сте преминали към ин витро?

# 228
До неотдавна слушах, че всичко е наред. При ЦС се редуваха ту лява запушена, ту дясна. Правих лапаро, оказаха се ендометриозни сраствания и ме оправиха уж. После махнаха полип. След това 4 инсеминации (неизяснен стерилитет), след тях кандидатствахме за инвитро. 2 ембриона имахме и върнахме и двата. Имаше бременности с ниско чхг и не приключи добре. Чак след това пуснахме ДНК фрагментации и цъфнаха 68%. За първи път мъжът отиде на лекар. Аз имам тромбофилия, изследвали сме кариотип, НК клетки, антифосфолипидни антитела, правих нова ЦС тази пролет отново с една запушена тръба. После хистероскопия и махнаха някакви сраствания. Оправихме му неговите показатели, правих имунологична биопсия, ново инвитро с PBMC, МАКС, комбинирахме класическо и ИКСИ оплождане. Върнахме един ембрион, но нямаше бременност. На последния преглед докторката каза, че не знае защо не забременявам естествено. По нейни думи само прозорец не сме определяли. И чакахме да се разблокирам, за да го направим. Минахме от неизяснен стерилитет през мъжки фактор и се върнахме отново на неизяснен. По-кратко не мога да разкажа.

# 229
Tommy чак се чудя как си го запомнила (в кръга на шегата) през толкова неща си минала. Heart Чудесна новина, стискам палци за хубав финал. Тичат на лекар ако трябва да слагаш фраксипарин, щом си с тромбофилия. Чакаме да се похвалиш Heart Kissing Heart

# 230
Значи просто вашето дете си е чакало най-хубавия момент да ви зарадва. През не малко неща сте минали и сега ще имате най-хубавия финал. Силно стискам палци всичко да свърши успешно.

# 231
До неотдавна слушах, че всичко е наред. При ЦС се редуваха ту лява запушена, ту дясна. Правих лапаро, оказаха се ендометриозни сраствания и ме оправиха уж. После махнаха полип. След това 4 инсеминации (неизяснен стерилитет), след тях кандидатствахме за инвитро. 2 ембриона имахме и върнахме и двата. Имаше бременности с ниско чхг и не приключи добре. Чак след това пуснахме ДНК фрагментации и цъфнаха 68%. За първи път мъжът отиде на лекар. Аз имам тромбофилия, изследвали сме кариотип, НК клетки, антифосфолипидни антитела, правих нова ЦС тази пролет отново с една запушена тръба. После хистероскопия и махнаха някакви сраствания. Оправихме му неговите показатели, правих имунологична биопсия, ново инвитро с PBMC, МАКС, комбинирахме класическо и ИКСИ оплождане. Върнахме един ембрион, но нямаше бременност. На последния преглед докторката каза, че не знае защо не забременявам естествено. По нейни думи само прозорец не сме определяли. И чакахме да се разблокирам, за да го направим. Минахме от неизяснен стерилитет през мъжки фактор и се върнахме отново на неизяснен. По-кратко не мога да разкажа.
Направо свят да ти се завие!
Не е невъзможно да си забременяла естествено след цикъла ти септември!

Нека е така, пожелвам ти го от сърце!
🍀🍀🍀

# 232
  • Варна
Tommy_2001, и аз ти пожелавам да ти се е случило най-хубавото нещо!

При мен има развитие и имам  нужда от съвет.
Вчера ми беше първият ден на цикъла и днес се обадих за записване на час за хистероскопия, като мислех, че ще ми дадат към края на седмицата час, но ми дават за сряда. Не е ли твърде рано 4ти ден, все още ще имам кървене най-вероятно.
Трябва да потвърдя днес, а не мога да реша Sad

# 233
Аз знам, че има ли кървене не се прави, попитай там направо, аз така бях направила, че и при мен се случи да ми дойде, а имах запазен час и после го отменях, или звънни на доки. Успех

# 234
Много странно е това. На мен докторката ми каза в първите чисти дни. В крайна сметка ще правим по-късно дори, около 21 ден, защото ще се комбинира с вземане на биописия. Но по време на цикъл е много странно наистина.

# 235
Мен ме викнаха на 3-ти ден, за да ме прегледат, понеже тогава се виждат полипи евентуално, а самата операция беше за 9-ти ден от цикъла ми. Знам, че се прави в първите дни след спиране на кървенето, ровичкане по време на кървене не е добре. Сигурна ли си, че не те викат само за преглед тогава?

Tommy_2001, някакви чудеса се случват при теб Heart Eyes Много тихичко ти желая да е добре развиваща се бременност с едно много борбено човече Flowers Four Leaf Clover  И поне пий Натаспин докато стигнеш до лекар, ако нямаш назначена терапия за тромбофилията още Simple Smile

# 236
Tommy, зарадвай ни вече. Откакто прочетох днес те мисля! 😉

# 237
Пуснала съм кръвен и постоянно проверявам за резултат. Просто в нашия умрял град излизат късно, веднъж даже към 11ч. Може би е възможно друга лаборатория да дава по-рано, но е тясна и не смея с тоя ковид да се бутам там, особено с наплива за зелени сертификати. Благодаря на всички за подкрепата ❤️

# 238
  • Варна
Tommy_2001, стискам палци! И аз те мисля днес.

Kris_ti, не е за преглед, за самата хистероскопия.
Според доктора 9ти ден щяло да е късно. Предпочитал по-рано.

# 239
Пуснала съм кръвен и постоянно проверявам за резултат. Просто в нашия умрял град излизат късно, веднъж даже към 11ч. Може би е възможно друга лаборатория да дава по-рано, но е тясна и не смея с тоя ковид да се бутам там, особено с наплива за зелени сертификати. Благодаря на всички за подкрепата ❤️

Няколко пъти ги чакаме така тестовете със съпругата ми - всеки път е тегаво. Пре минута сме отваряли за резултат и така с часове. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт