Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 889
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Имали момичета от вас който правят процедурата в клиниката на д-р Щерев ще ми споделите ли при кой лекар сте Simple Smile

Здравей, аз съм в тази клиника при доц. Андреева. Ако имаш някакви въпроси, насреща съм. Успех.

# 586
Здравейте отново Simple Smile Кскто бях казала първи опит инвитро съм, по дълъг протокол. Вече съм 6 ден от стимулацията и не ми слагат нищо друго освен Гонал 200. Дали има и други само с това, чета че на повечето им включват и разни други препарати.

# 587
Здравейте , някой правил ли е ЗЕТ в ин витро център "Димитров"?

# 588
Здравейте , някой правил ли е ЗЕТ в ин витро център "Димитров"?
Всичките ми процедури са там.

# 589
Здравейте, борбени момичета! 😊
Колко време след блокиращата инжекция ви дойде цикъла. Нали пак на 2ри ден започва стимулацията? Мен ме викат на 20ти ден за блокажа. По принцип трябва да ми дойде точно 8 дни след инжекцията, но не знам как се отразява на цикъла и дали ще го измести.

# 590
Кактусче няма никакво значение кога ще ти дойде. След блокажа имаш 14 дни, в тези 14 дни трябва да изкървиш. Като е възможно цикъла да е същият какъвто си имаш или коренно различен. Това е напълно нормално. И ако си изкървяла до тези 14 дни, на 14 ден почва стимулация.
Аз имах случай, в който не ми дойде до 14 ден в такъв случай не можеш да почнеш, изписаха ми Реголон за 5дни и ми дойде и тогава почнахме.
Някой Умни доктори се застраховат с Дуфастон за да избегнат такива случай като моя и един куп нерви. Но моя Док, не беше от тези...

# 591
Йоанка, благодаря ти за информацията! 😊❤️

# 592
Здравейте отново Simple Smile Кскто бях казала първи опит инвитро съм, по дълъг протокол. Вече съм 6 ден от стимулацията и не ми слагат нищо друго освен Гонал 200. Дали има и други само с това, чета че на повечето им включват и разни други препарати.
Аз бях по къс протокол само с гонал до 8 ден 225 не се притеснявай : ) после ми включиха и цитротид 3 дена преди пункцията.успех!

# 593
Момичета, може да е коментирано някъде, но реших да ви попитам, само с вас мога най-леко да си обясня проблемите, за което ви благодаря!
Не знам дали всички ми знаят предисторията, на кратно октомври ми беше пункцията и след нея се оказа че имам малък миомен възел, работата е там че след това  всеки цикъл след средата ми е със зацапвания и закъснение. Бяхме с Ковид не можах да си посетя лекаря, а сега от 2 седмици е в отпуск и явно ще е чак януари. От хормонално нарушение ли ще да е това нещо или този миомен възел се храни и нараства? Извинявам се отново за въпроса, но няма с кого са говоря за това и да ме разбере както вие.
Накрая искам да ви пожелая весело посрещане на новогодишните празници, и нека всеки каквото си пожелае през новата година да му се сбъдне!
Бъдете здрави!

# 594
Мисля, че от миомите е по-скоро обилно кървене, отколкото зацапвания. Някой да ме поправи, ако греша.

# 595
Аз също имам но 2 миомни възела
За мое щастие  се намират на външната страна на матката
Също съм със зацапване ,но и цикъла ми е много оскъден
Ако е малък се наблюдава на всеки 6 месеца дали расте той се храни с кръв за 3 години моят е пораснал от 1 см на 2 ,но от година се появи и втория който е 0,7 см
За момента ми док ми каза че няма за какво да се притеснявам
При раждане ще ми ги отстранят

# 596
Благодаря за бързите отговори момичета. Моят също е малък 22мм беше ноември на последния преглед и също е от външната страна. Притеснямвам се, защото ни предстои 2ри опит инвитро, а ми се появи след стимулацията.

# 597
Здравейте, някой знае ли за ЗЕТ също ли изискват tsh то да е под 2? Моето е 2.19, имам месец до трансфера и има време да го сваля малко с минимална доза лтирокс, обаче се чудя нужно ли е. А за жалост нямам възможност междувременно да запиша специално час за консултация при ендокриналога в клиниката (но пък имам достатъчно опит и знания от предния ми опит, но тогава беше 3.5 и правихме и симулация .)

# 598
Здравейте, някой знае ли за ЗЕТ също ли изискват tsh то да е под 2? Моето е 2.19, имам месец до трансфера и има време да го сваля малко с минимална доза лтирокс, обаче се чудя нужно ли е. А за жалост нямам възможност междувременно да запиша специално час за консултация при ендокриналога в клиниката (но пък имам достатъчно опит и знания от предния ми опит, но тогава беше 3.5 и правихме и симулация .)
Писах ти и в другата тема извинявай за повторението (: На мен ми го искаха, следят го и по време на бременността. Нямам опит с високо тсх за първи път ми е висок. Но ми каза след 45 дена да повторя пак теста, за да видим дали дозата лтироксин е достатъчна. Взимам по половин хапче от 50мг. 3.25 ми беше резултата. Та твоя е доста близо до 2, предполагам може да пробваш, но аз бих питала все пак който и да е било ендокринолог, дори и да не е в същата клиника. Дано да нямаш проблем и да имаш един щастлив и успешен опит Heart

# 599
Момичета, след 2 неуспешни опита ще се готвя за 3-ти.. Преди 3 месеца амх ми беше 2.7, Преди 3 дни излезе 1. Възможно ли е за толкова кратко време така да спадне. И да, първия път 0 яйцеклетки, втория 5, от които 2 годни  а уж бяхме с мъжки фактор. Какво да направя, в безизходица съм Sad

Общи условия

Активация на акаунт