Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 892
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Възможно е да спадне. Провери нивата на вит д. Той оказва огромно влияние и може и заради него амх да се е понижило. При мен от 3.9 стана на 0.5 и бях в шок, но като качих нивата на витамините и стана на 3 като го изследвахме последно.
Разбира се трябва да се гледа комплексно положението.  Освен амх, вижте инхибин б + фоликометрия.
Може и стимулацията да не е била правилната или добре таймирана.  Слушай внимателно колко фоликула ще преброят по време на стимулацията и преди пункцията.
Успех с третия опит! При мен той донесе така желаният резултат!
И ние сме с мф иначе.

# 601
Здравейте, момичета и честита нова година! Нека бъде здрава и успешна за всички!
Може ли да споделите къде правите инвитро опити и от кого сте доволни? Явно и ние ще се насочим към инвитро след толкова години опити, но не знам от къде да започна.

# 602
Здравейте, ние имаме успешен две годишен младеж във Варна при доктор Юдова, Майчин дом.

# 603
Забравих да спомена, че сме в София🙂

# 604
Ние сме правим в ин витро център "Димитров". Предстои ни след няколко месеца ЗЕТ.
Ако имате въпроси , пишете на лични.

# 605

Аз съм в Надежда при др Тихомирова.
Първо инвитро и първи трансфер преди 20 дни! Успешно е !!! Но тепърва ще се разбере как се развива. Доволна съм !

# 606
Възможно е да спадне. Провери нивата на вит д. Той оказва огромно влияние и може и заради него амх да се е понижило. При мен от 3.9 стана на 0.5 и бях в шок, но като качих нивата на витамините и стана на 3 като го изследвахме последно.
Разбира се трябва да се гледа комплексно положението.  Освен амх, вижте инхибин б + фоликометрия.
Може и стимулацията да не е била правилната или добре таймирана.  Слушай внимателно колко фоликула ще преброят по време на стимулацията и преди пункцията.
Успех с третия опит! При мен той донесе така желаният резултат!
И ние сме с мф иначе.
Благодаря много за информацията. Дано и моят трети донесе така чаканото щастие. Витамин Д е ок, инхибин не съм пускала никога, още тези дни ще направя. Доктора не ми назначи никакви изследвания, а фоликулите до сега са били около 6-7 по време на стимулация, това което съм чула при прегледите. Казаха ми да ходя на барокамера.

# 607
Sivona, много интересно за барокамерата. Може и аз да пробвам.

# 608
Сега прочетох за инхибин б. Правилно ли е според вас при следваща предстояща стимулация на 3тия ден все още преди да я започна да се пусне инхибин и ако не е ок да не я започвам. Защото вече се страхувам от пореден неуспех поради малко на брой фоликули.
Penguin4e, за барокамерата след като док. ми каза че е шанс изчетох доста. Шанс е за подобряване качеството на яйцеклетките, както и за тяхното събуждане при стимулация. На 3ти започвам, за сега 10 процедури.

# 609
Sivona, моят АМХ беше 0.7 последно като го изследвах за фонда, а лекаря изброи 5-6 фоликула общо в двата яйчника, непосредствено след изследването. Последва стимулация по къс протокол, тръгнаха 4 ф, а пунктираха 2,които не достигнаха до бластоцисти. Продължих на естествен цикъл, като всеки път тръгваха по 2-3ф (почти колкото и на стимулирания) и от 8 Я, имам замразени 4 от 4 пункции. По-добре малко, но качествени Я. Приемала съм нередовно убиквинол, фолиева и вит. Д. Понякога стимулацията не се отразява добре на яйцеклетките. Можеш да обсъдиш и този вариант с лекаря. Успех!

# 610
Desire, благодаря много за информацията. Точно това ще направя, ще обсъдя да опитаме и на естествен цикъл но първо ще сменя клиниката..

# 611
  • София
Последните 4 процедури правихме с АМХ 1,3. Вадеха между 3 и 6 яйцеклетки. Повечето не стигаха до трансфер или нямаше имплантация.
Накрая взехме донорска яйцеклетка и стана от раз. С МФ сме и аз съм вече в напреднала възраст.

# 612
Фивър, прочетох в друга тема , че са ви се случили нещата. Много стиснати палци имате от мен да е до термин.Искрено ви се радвам, че сте на път да осъществите мечта номер 5 Kissing Heart

# 613
Леле, като чета от 4 пункции 8 яйцеклетки и то с нисък АМХ, а при мен за 1 година, не можа да ми хване овулацията нито веднъж онази некадърница Шефкетова, при положение че съм с редовен цикъл и висок АМХ, без стимулация...
Desire, кой е този чуден лекар?

# 614
Леле, като чета от 4 пункции 8 яйцеклетки и то с нисък АМХ, а при мен за 1 година, не можа да ми хване овулацията нито веднъж онази некадърница Шефкетова, при положение че съм с редовен цикъл и висок АМХ, без стимулация...
Desire, кой е този чуден лекар?
От тези 8 яйцеклетки имаше неоплодени и неразвиващи се. Прилагаахме и MAKC при оплождането. При д-р Цветков в Надежда съм

Общи условия

Активация на акаунт