🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 495
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Лора Караджова.

# 121
Орлин е нисък,с широк ханш,и пълно дърво.Не сте ли били на негово изпълнение на живо?Той е пълна надувка,да не говорим,че няма начин да пее така!
Миро си има това артистично поведение на сцена,движения,а за пеенето няма какво да говорим.От първия миг го познах по походката.Не може да се сбърка просто.

# 122
Лора как се омота, показа се, че не пеят на живо.

# 123

Неее, не е Орлин. 🥴

# 124
  • Испания

Плюс всички "качества", които притежава, Мартина е много мързелива. Решава, че няма да отиде до офиса, а там беше "германски ред" и "немска дисциплина" - "малката" империя от тогава близо 100 души може да се управлява само с дисциплина. Та, госпожата се обажда по телефона, че не може да отиде, защото си имала работа и казва да ѝ изпратят сценария по факса. Слави побеснява, но Любо Дилов го успокоява, че той ще я излекува. Изпраща ѝ по факса няколко сканирани банкноти с текста, че това е заплатата ѝ за месеца. След почти отрицателно време Мартина цъфва в офиса.

Това е Мартина.

# 125
Уликите сочат към Миро, но гласът бие на Орлин. Аз все още си държа тъпо и упорито на Любо Ковачев, обаче 😃 Перлата е Лора, дори гласът не скриха сега.

# 126
  • София
Точно и аз щях да пиша за 2004 и 2007 гг. за ЕС - 2007 сме само изтърсаците (ние и Румъния). А точно края на 2004 г. изгрява "Каффе" и началото на 2005 г. заминаха със скандал на Евровизия. Иначе Орлин не съм го гледала на живо, Миро само с Каризма; Носорогът ми е точно като Орлин по тв-то с ръцете. И двамата не са точно моят тип певци, нищо че Миро го подкрепях за Евровизия за разлика от Орлин Wink

# 127
Smileys...Dizzy Face
За пореден път не знам какво да кажа, неслучайно явно не я харесвам.

# 128
Ахахаха, браво на Дилов 🤣👏.
Аз не разпознавам гласът на Миро, но баджаките са неговите. 😁

# 129
  • Wonderland
Хаха, Кобрети, тъкмо реовех в профилите на Орлин и Миро да видя дали няма да "хвана" нещо Joy

За мен носорога си е Миро. На моменти в пеенето много си личи. По сценичното поведение, походката още повече. Много ще се радвам да е той Heart

Перлата е ясна - Лора Караджова. Тя или Зайка Байка да си ходят, че и двете са ми омръзнали да ги бутат напред, а и честно не им се възхищавам особено като личности Confused

# 130
  • Испания
Smileys...Dizzy Face
За пореден път не знам какво да кажа, неслучайно явно не я харесвам.

То няма и защо да я харесваш. Нейното второ име е фалш.

Как си позволява Геро да нарича Лора "оная". Не го понасям този простак.

# 131
ето по стойката,както застава Перлата,ми Лора Караджова винаги така си замята краката.Обаче лигавото Лорче даже не подозирах,че може да пее така.Имало глас девойчето все пак.Това ме изненада мен.

# 132
  • София
В Перлата и аз чувам Лора Simple Smile Иначе снимката на Орлин може да е като партенката  от миналата година, че Турбото си пуши след представлението, а не се е наврял вече в костюма на Яга Wink

# 133
  • Испания
Абе спрете да го мислите тоя Носорог!Миро е,трябва да си сляп,глух и кво ли не за да не го видиш.И е тооолкова добър,че е моя тотален фаворит !

Може ли всеки да изрази своето мнение и без да е сляп и глух?

# 134
Цитат
Любо Дилов го успокоява, че той ще я излекува. Изпраща ѝ по факса няколко сканирани банкноти с текста, че това е заплатата ѝ за месеца. След почти отрицателно време Мартина цъфва в офиса.
Банкнотите двулевки ли са били?Не се учудвам,че е мързелива.С известен баща е получавала всичко наготово.Приятели и познати заможни,що да си дава зор?Мисля,че е израсла глезена и капризна.Тя самата разказваше по тв,че редовно се е сърдила на баща си.Така било и последният път,когато единият от двамата заминавал на снимки.Не си спомням тя или той.Тя била сърдита и нацупена,той и говорел,усмихвал,тя не му отговаряла.След няколко дни Григор починал.Нямали пари с майка и,и добре,че били приятели,които ги издържали.

Общи условия

Активация на акаунт