🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 478
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Е как Орлин Павлов като той е в Лондон 🙄

# 106
Орлин Павлов

# 107
Абе спрете да го мислите тоя Носорог!Миро е,трябва да си сляп,глух и кво ли не за да не го видиш.И е тооолкова добър,че е моя тотален фаворит !

# 108
Ето това е любимата ми маска от най-първото му изпълнение. Избира хубави песни и ги изпълнява страхотно.
Не ми прилича на Орлин. Ако е той, ще се радвам, харесвам го.
И Миро не разпознавам в  Носорога.
Гласът е като на Димо Алексиев, обаче той нали участва вече...

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:06 от Ivaila_l

# 109
  • Испания
Много грозно, Александра. Миро бил нива над водещите. А може би да е нива над панела.

# 110
Абе спрете да го мислите тоя Носорог!Миро е,трябва да си сляп,глух и кво ли не за да не го видиш.И е тооолкова добър,че е моя тотален фаворит !
Все едно аз съм го писала това. Абсолютно си е Миро, даже се чудя как чувате Орлин, като аз си мисля, че тази вечер всички са ги пуснали да си пеят със собствените си гласове.

# 111
Абсурдно ми се вижда Миро да си преправя гласа така. Чухме го в капките, че не може да избяга от себе си. Освен ако не му е много пипнат гласа, друг начин не виждам.

# 112
Вачкова да се изфука, че е пила с посланика - минутка за реклама Rolling Eyes

# 113
Точно майка може да му е на Орлинчо Марта. 😁

# 114
  • София
И аз съм от тези, които продължават да чуват Орлин в Носорога, нищо че е в Лондон и нищо че влязохме в ЕС 2007 г., когато се разпадна Каризма и Миро започна самостоятелна кариера Simple Smile

# 115
  • Испания
Когато отговаряше носорогът, съскаше и шъшкаше, може и нарочно.

Вачкова да се изфука, че е пила с посланика - минутка за реклама Rolling Eyes

Хич не обича да се хвали, ама хич.

Знаете ли случая, когато решава да не отиде в офиса на Ку-ку за получаване на нейната част от сценария за следващото предаване?

Лорчето днес няма да си ходи.

# 116
Ето пак си пеят като себе си. Лора Караджова си е това. Този път ми харесва песента, която е избрала.

# 117
Разкажи.

# 118
Не мога да повярвам че ще го кажа ,но на тази песен чувам  малко от Лора Къраджова Sweat Smile

# 119
И аз съм от тези, които продължават да чуват Орлин в Носорога, нищо че е в Лондон и нищо че влязохме в ЕС 2007 г., когато се разпадна Каризма и Миро започна самостоятелна кариера Simple Smile
Според мен грешно се насочваме към 2007. При уликите казаха за голямо разширяване на ЕС, което е през 2004 - присъединяват се 10 държави, няма общо с България тази улика.

Smileys, неееееее, разкажи!

Общи условия

Активация на акаунт